Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Tulossa pian!

CyberPi

CyberPi on ohjelmoitava mikrotietokone, joka on suunniteltu ohjelmoinnin oppimiseen usealla eri kielellä, lohko-ohjelmoinnilla tai Pythonilla. CyberPi on pienikokoinen, siinä on värillinen näyttö sekä useita antureita, kuten mikrofoni, kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi. CyberPillä on itsenäisesti kehitetty CyberOS-järjestelmä, johon on mahdollisuus liittää laaja valikoima moduuleja ja antureita. Työskentelemällä mBlock-ohjelmiston kanssa CyberPi vie Pythonin luokkahuoneeseen ja antaa käyttäjille mahdollisuuden oppia tekoälyä ja IoT: tä helposti. CyberPi Go -sarjan mukana tulee Pocket Shield joka tekee luomisesta rajattoman.

Pocket Shield: Pocket Shield ajaa CyberPitä ja laajentaa CyberPin ominaisuuksia. Sen mukana tulee ladattava korkean suorituskyvyn litiumioniakku (800mAh), 2 tasavirtamoottoriporttia ja 2 servoporttia. Servoportit voidaan liittää LED-nauhoihin, Arduino-digitaalisiin ja analogisiin antureihin. Type-C-kaapeli: Ohjelmoi tai lataa CyberPi liittämällä se tietokoneeseen tai Pocket Shieldiin Type-C-kaapeleilla. CyberPi voidaan ohjelmoida langattomasti tietokoneen tai mobiililaitteen kautta, ja se sisältää tyypin C USB-kaapelin latausta varten.

Sisältö: 1xCyberPi, 1x CyberPi-pikaopas (englanniksi), 1xPocket Shield, 1x Pocket Shield -aloitusopas, 1x USB-C-kaapeli.

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.