Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

mTiny Discovery kit

mTiny Diccovery Kit sisältää päiväkodeille ja ala-asteelle sopivan opetusrobotin. mTinyä ohjataan mukana toimitetulla lukukynällä. Lukukynä lukee ohjelmointisirut ohjelmointikielen Scratch jr perusteella. Kun koodi luetaan kynässä, mTiny kulkee mukana olevilla palapeleillä. Palapeleistä syntyy temaattisia karttoja, joiden kanssa mTiny voi olla vuorovaikutuksessa. mTinyä voidaan ohjata lukukynällä ja antaa välitöntä palautetta, mutta se on myös ohjelmoitu suorittamaan useita komentoja, kuten pidemmät liikkeet ja animaatiot äänen ja valon kautta. Tällä tavoin rohkaistaan ​​luovuutta ja ongelmanratkaisua muun muassa matematiikan, musiikin ja taiteen oppimisessa. mTiny on seulaton ohjelmointirobotti. Tämä tarkoittaa, ettet tarvitse tietokonetta tai tablettia sen käyttämiseen (kaikki ohjelmistopäivitykset on tehtävä tietokoneen kautta).

Dicovery-paketissa mTinyllä on robottiin sisäänrakennettu kynänpidike, johon voit laittaa yhden mukana toimitetuista kynistä. Tällä tavalla mTiny voi piirtää.

mTiny näyttää pandan kaltaiselta hahmolta ja siinä on 2 silmää, jotka voidaan animoida. Periaatteena on osoittaa ja napsauttaa mitä haluat mTinyn tekevän lukukynällä. Osoitat ja napsautat toimitettuja kooditunnisteita. mTinyllä on yli 10 erilaista emotionaalista ilmaisua ja 300 äänitehosetta. Tämä antaa mahdollisuuden työskennellä tunteiden ja tarinankerronnan kanssa. Perustoiminnot: Suuntakomennot, ääni ja valo. Sisäänrakennettu akku, ladattava mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Sisältää robotin mTiny, lukukynän, 81 ohjelmointilohkoa, 24 palapelilevyä, erilaisia ​​aktiviteetti- ja teemakortteja, 3 erilaista naamiota mTiny: lle, lipputanko, kahdeksan lippua, pikaoppaan, mikro-USB 2-in-1-kaapelin. +4 vuotiaille.

mTiny Coding kit

mTiny on esiopetuksean ja ala-asteelle sopiva pedagoginen robotti. mTinyä ohjataan mukana toimitetulla lukukynällä. Lukukynä lukee ohjelmointisirut ohjelmointikielen Scratch jr perusteella. Kun koodi luetaan kynässä, mTiny kulkee mukana olevilla palapeleillä. Palapeleistä muodostuu temaattisia karttoja, joiden kanssa mTiny voi olla vuorovaikutuksessa. mTinyä voidaan ohjata lukukynällä ja antaa välitöntä palautetta, mutta se on myös ohjelmoitu suorittamaan useita komentoja, kuten pidemmät liikkeet, liikkeet, animaatiot äänen ja valon kautta. Tällä tavoin rohkaistaan ​​luovuutta ja ongelmanratkaisua muun muassa matematiikassa, musiikissa ja taiteessa. mTiny on seulaton ohjelmointirobotti. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tietokonetta tai tablettia sen käyttämiseen (kaikki ohjelmistopäivitykset on tehtävä tietokoneen kautta). mTiny näyttää pandan kaltaiselta hahmolta ja siinä on kaksi silmää, jotka voidaan animoida. Periaatteena on osoittaa ja napsauttaa mitä haluat mTiny: n tekevän lukukynällä. Osoitat ja napsautat toimitettuja kooditunnisteita. mTiny: llä on yli 10 erilaista emotionaalista ilmaisua ja 300 äänitehosetta. Tämä antaa mahdollisuuden työskennellä tunteiden ja tarinankerronnan kanssa. Perustoiminnot: Suuntakomennot, ääni ja valo. Sisäänrakennettu akku, ladattava mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Sisältää robotti mTiny, lukukynän, 36 ohjelmointilohkoa, 24 palapeliä, satukirja (englanninkielinen), golfkortit, kilpa-pelikortit, kohdekortit, musiikkikortit, kolme robottinaamaria mTiny, lipputanko, kahdeksan lippua, pikaopas, mikro-USB 2-in-1-kaapeli. +4 vuotiaille.

 • Haitta-aineeton
  Makeblock mTiny Discover Kit

  Makeblock mTiny Discover Kit

  Tuotenro: 125024
  mTiny on esiopetuksen ja ala-asteen koulutusrobotti. Sitä ohjataan lukukynällä, joka lukee ohjelmointilaatat ja perustuu ohjelmointikieleen Scratch jr. Palapelilaatoista tulee teemakarttoja. Robotti voidaan myös ohjelmoida suorittamaan useita komentoja, kuten pidemmät liikkumiset, liikkeet ja animaatiot äänen ja valon kautta. mTinyssaei ole näyttöä, eikä sen käyttö vaadi tietokonetta tai tablettia. mTinyllä on yli 10 erilaista tunneilmaisua ja 300 äänitehosetta. Tämä antaa mahdollisuuden työskennellä tunteiden ja tarinankerronnan kanssa. Perustoiminnot: Suuntakomennot, ääni ja valo. Sisäänrakennettu akku, ladattava mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Sisältö: robotti, lukukynä, 81 ohjelmointilohkoa, 24 palapelilevyä, erilaisia aktiviteetti- ja teemakortteja, 3 robottinaamaria, lipputanko, 8 lippua, pikaopas, mikro-USB 2-in-1 kaapeli. Yli 4-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.