Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Toimituksissamme saattaa ilmetä viivästyksiä Posti- ja logistiikka-alan unionin lakon ja lakkoa tukevien toimien vuoksi.

Palapelit & pelit, matematiikka

RAJAA HAKUA

54 Tuotetta
 • Logico Piccolo Pelikehys

  Logico Piccolo Pelikehys

  Tuotenro: 85784
  Pelikehys, alusta on vankkaa muovia ja samaa pelikehystä käytetään kaikkien Piccolo-korttisarjojen kanssa.
  34,90 €
 • Haitta-aineeton
  Laskupeli

  Laskupeli

  Tuotenro: 16522
  Pelin avulla harjoitellaan värejä ja lukuja 6:een saakka. 4 magneettialustaa ja 84 nappulaa. Alustan mitat 33 x 23 cm. 1 - 4 pelajaa. Yli 3 v.
  56,90 €
 • Hoksaa

  Hoksaa

  Tuotenro: 16756
  Iloisessa lautapelissä heitetään väri- ja kuvanoppia ja etsitään niiden osoittamia asioita pelilaudalta: jotain terävää, jotain punaista ja pyöreää ja jotain syötävää. Nopeus on valttia! Vaihtelua peliin saadaan kokoamalla kaksipuoleinen pelilauta aina eri järjestykseen. Pelin kolme noppaa kertovat mitä etsitään (värit, muodot ja asiat). Pelin kesto noin 10 minuuttia. Yli 4-vuotiaille.
  19,90 €
 • Haitta-aineeton
  Muotopeli

  Muotopeli

  Tuotenro: 16310
  Jännittävä ja nopeatempoinen strategiapeli. Pelaajat yrittävät mahdollisimman nopeasti täyttää alustan geometrisilla muodoilla. Noppa osoittaa minkä muodon saa ottaa. Pelaajalla on vain 10 sekuntia aikaa asettaa muoto laudalle. Ensimmäisenä täytetty pelialusta voittaa. 2-4 pelaajalle. Yli 7-vuotiaille.
  35,00 €
 • Haitta-aineeton
  Quips

  Quips

  Tuotenro: 16521
  Opettavainen peli väreistä ja luvuista. Pelaajat heittävät väri- ja numeroarpakuutioita täydentääkseen pelilautanasa värillisillä pelinappuloilla. Pelilauta tukevaa kartonkia, joissa on syvennykset pelinappuloita varten. 2 - 4 pelaajalle. Peliaika noin 15 min. Yli 3-vuotiaille.
  27,90 €
 • Haitta-aineeton
  Matopeli

  Matopeli

  Tuotenro: 16255
  Jännittävä peli, jota voi pelata monella tapaa. Valitse mato ja niin peli voi alkaa. Toisessa nopassa värejä, toisessa kuvioita. Se voittaa, jonka mato on ensimmäisenä valmiina. Peli harjoittaa hienomotoriikkaa, värien ja muotojen tuntemusta jne. Puuta. Peliaika: 15 min. 1 – 4 pelaajaa. Yli 3-vuotiaille.
  33,90 €
 • Haitta-aineeton
  Skip-Bo

  Skip-Bo

  Tuotenro: 72328
  Hauska ja jännittävä korttipeli kaikenikäisille. Yhdistele korteista eri sarjoja 1 - 12. Pelin voittaa pelaaja, joka pääsee korteistaan eroon ensimmäisenä. 2 - 6 pelaajaa. Yli 7-vuotiaille.
  16,90 €
 • Haitta-aineeton
  Colorama

  Colorama

  Tuotenro: 16514
  Pelissä opetellaan värit ja muodot hauskalla tavalla. Pelaajan on löydettävä laatta pöydältä, joka on noppien värinen ja muotoinen. 1 - 6 pelaajaa. 3 - 8 -vuotiaille.
  21,00 €
 • Haitta-aineeton
  Katamino

  Katamino

  Tuotenro: 16829
  Katamino on hahmotus- ja ongelmanratkaisukykyä kehittävä peli yhdelle pelaajalle. Pelaajan on asetettava 3D-palat oikeille paikoille. Tehtävä ei olekaan niin helppo. Tehtävävihkossa on useita vaikeustasoja. Kun pelilaudan jakaa kahtia, voi kaksi pelaaja kilpailla nopeudestaan. Puuta. Yli 3-vuotiaille.
  45,00 €
 • Haitta-aineeton
  Laskupeli

  Laskupeli

  Tuotenro: 56941
  Pelin avulla harjoitellaan lukuja, määriä, yhteensopivuutta, sekvenssejä ja värejä. Harjoittaa myös silmän ja käden koordinaatiota. Kestävä, puinen peli, joka sisältää luvut 1-10 sekä 55 värikästä rengasta. Toimitetaan kannellisessa puulaatikossa, joka toimii myös pelin pohjana. Valmistuksessa on käytetty FSC-sertifioitua pyökkiä ja vesiliukoisia maaleja. Yli 3-vuotiaille.
  67,00 €
 • Haitta-aineeton
  LEGO® Education Eläinbingo

  LEGO® Education Eläinbingo

  Tuotenro: 15205
  49 Duplo-osaa. Tehtävänä on rakentaa kortin mukainen eläin, nostamalla vuorotellen Duplo-palikoita. Rakentaminen mallin mukaan opettaa yhdistelemään oikeita värejä ja muotoja. Yhdessä rakentaminen harjoittaa lasta yhteistyöhön ja odottamaan vuoroa sekä seuraamaan sääntöjä. Yli 1,5-vuotiaille.
  44,90 €
 • Logico Piccolo Matikka 1

  Logico Piccolo Matikka 1

  Tuotenro: 56608
  Matematiikka 1 -boksi sisältää 105 tehtäväkorttia, jotka tukevat matematiikan opiskelua ensimmäisellä luokalla. Tehtävät on jaettu seitsemään osioon, jotka etenevät johdonmukaisesti ja asteittain vaikeutuen. Hahmottamis- ja päättelytehtävissä edetään lukumäärän käsitteeseen. Tehtävät kannustavat oppilasta matemaattiseen ajatteluun ja itsenäiseen ongelmanratkaisuun. Kaikissa Logico Piccolo bokseissa on eri korttitehtävät kuin yksittäisissä Logicopaketeissa.
  185,00 €
 • Kertolaskudomino

  Kertolaskudomino

  Tuotenro: 53554
  Neljäsarjainen kertolaskudomino laatikossa. Jokaisessa sarjassa on 24 dominolaattaa, ja ne käsittävät kertotaulut 2-3, 4-5, 6-7 ja 8-9. Sarjoja voi käyttää erikseen, mutta ne voi myös yhdistää toisiinsa. Kestävät ja pestävät dominolaatat ovat kestomuovia. Laattojen koko 4 x 8 cm. Jokainen sarja toimitetaan omassa kestävässä muovilaatikossa.
  81,00 €
 • Haitta-aineeton
  Shaperise

  Shaperise

  Tuotenro: 16836
  Peli stimuloi visuaalista työmuistia. Pelaajat katsovat samaa korttia 30 sekuntia, sitten kortti käännetään ja pelaajat rakentavat puupalikoilla kortissa olleen kuvion mahdollisimman nopeasti. Korteissa on 3 eri vaikeustasoa ja sopii sen tähden eri-ikäisille, suositusikä on noin 8-vuotiaille. 2 - 4 pelaajaa.
  26,00 €
 • Haitta-aineeton
  Palapeli, numerot ja luvut

  Palapeli, numerot ja luvut

  Tuotenro: 52099
  Kun lapsi kokoaa palapeliä, oppii hän tuntemaan luvut 1 - 5. Luvut esitetään sormilla, nopan silmäluvuilla, palikoilla ja karkeilla. Palapeli on myös valmistelevaa harjoitusta taulukkojen lukemiseen, jossa on kaksi tietoakselia. Peli sisältää 25 puulaattaa ja puisen kehyksen. Koko: 23,5 x 23,5 x 0,7 cm.
  17,10 €
 • Haitta-aineeton
  Punahilkka

  Punahilkka

  Tuotenro: 16828
  Aseta Punahilkka, talo ja puut pelilaudalle ja rakenna tie isoäidin mökille palapelin paloista. Ratkaise haaste ja tee kaksi tietä - yksi Punahilkalle ja toinen sudelle. Pelissä on 48 haastetehtävää. Pelatessa harjaantuu ongelmanratkaisukyky ja tilankäsitys. Pelaajan keskittymiskyky ja visuaaliset aistit kehittyvät. Yhdelle pelaajalle. Noin 4 - 7 -vuotiaille.
  35,00 €
 • Haitta-aineeton
  Shut the box

  Shut the box

  Tuotenro: 16448
  Hauska matikkapeli kahdelle pelaajalla. Pelin ideana on sulkea mahdollisimman monta numeroluukkua, jotka liittyvät noppien silmälukuihin. Jos kaikkia luukkuja ei pystytä sulkemaan, lasketaan ylhäällä olevien luukkujen numerot yhteen. Tällöin vähiten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa. Materiaali on kumipuuta. Yli 7-vuotiaille.
  36,00 €
 • Haitta-aineeton
  Murtolukulotto

  Murtolukulotto

  Tuotenro: 52206
  Tämä peli auttaa oppilaita ymmärtämään toisiaan vastaavia murtolukuja ja osia. Yhdistä perinteinen murtoluku osaan kokonaisesta kappaleesta. Kortit asetetaan keskelle, josta oppilaat ottavat vuorotellen yhden ja laittavat sen vastaavaan kohtaan omalle pelialustalleen. Ensimmäinen, joka saa alustansa täyteen, on voittaja. Peli sisältää 4 lottoalustaa ja 64 korttia.
  39,00 €
 • Haitta-aineeton
  Match Up!

  Match Up!

  Tuotenro: 56901
  Nopea korttipeli, jossa yhdistyy peli-ilo yhteenlaskun harjoitteluun luvuilla 1 - 10. Pelin ideana on kerätä niin monta pistettä kuin mahdollista löytämällä korteille oikeat parit. 2 - 4 pelaajalle. Yli 7-vuotiaille.
  24,40 €
 • Vähennyslaskudomino

  Vähennyslaskudomino

  Tuotenro: 53553
  20 vähennyslaskudominolaattaa. Kestomuovia. Käsittää luvut 20:een saakka. Voidaan myös yhdistää yhteenlaskudominoon nro 53552.
  29,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.