Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Tiedote

Verkkokaupassa ajoittaista hitautta.

Tilastotiede

RAJAA HAKUA

4 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Cuisenairen muoviset lukusauvat 155 kpl/pak

  Cuisenairen muoviset lukusauvat 155 kpl/pak

  Tuotenro: 53331
  Cuisenaire-värisauvat auttavat visuaalisesti oppilaiden laskutoimituksia. Niitä voi käyttää lukemattomilla eri tavoilla neljällä laskutavalla laskettaessa, tilavuuksia määritettäessä, mittauksissa ja tilastoissa. Sauvat ovat yhteenliitettäviä. 10 eri väriä. Toimitetaan kannellisessa säilytyssangossa.
  48,00 €
 • Haitta-aineeton
  Geometriset lajittelupalikat

  Geometriset lajittelupalikat

  Tuotenro: 12186
  Lapsi harjoittaa esimatemaattisia taitoja, kun hän asettaa palikat paikoilleen värin, muodon ja koon mukaan. Tehtävän helpottamiseksi on alustassa vastaavat geometriset kolot. Materiaali on viljeltyä kumipuuta. Koko: 20 x 20 cm. Yli 2-vuotiaille.
  30,00 €
 • Laskukupit

  Laskukupit

  Tuotenro: 75086
  Pinottavat laskukupit eri väreissä. Matematiikka- ja lajitteluharjoituksiin. Ø 2 cm. Kovaa polypropyleenimuovia. Yli 3-vuotiaille.
  19,50 €
 • Haitta-aineeton
  Sateenkaarirappuset 100 osaa

  Sateenkaarirappuset 100 osaa

  Tuotenro: 52123
  Näillä laskurappusille lapset voivat harjoitella matematiikka eri asitien avulla. Laskurappuset on klassinen apukeino lukujen, määrän, pituuden ja yksinkertaisten laskutoimitusten ymmärtämiseksi. Sauvoja on 10 kpl kymmentä eri korkeutta ja jokainen korkeus on oman värisensä. Puuta. Puulaatikon mitat 28 x 28 cm. Yli 3-vuotiaille.
  63,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.