Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Luokka
Haitta-aineeton
Ympäristömerkintä
Mitat
4 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Pölynimuri, Electrolux

  Pölynimuri, Electrolux

  Tuotenro: 118996
  Lapset opettelevat siivoamaan realistisilla välineillä. Pölynimurissa on oikea imutoiminto sekä polyestrikuulia tätä varten. Imurissa on sekä ääni- että valotoiminnot. Toimii 4 kpl R14-C-paristolla (eivät sisälly). Mitat: 35 x 23 x 20 cm (LxSxK). ABS-ja TPR -muovia. Yli 3-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Siivousvaunu, Vileda

  Siivousvaunu, Vileda

  Tuotenro: 118994
  Tukevalla siivousvaunulla on helppo kuljettaa välineitä paikasta toiseen. Sisältää mopin, sangon, 2 harjaa ja rikkalapion. Kädensijan korkeus 53 cm. ABS-ja PP -muovia. Yli 3-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Siivoussarja

  Siivoussarja

  Tuotenro: 18399
  Siivoamalla lapsi matkii kodin arkiaskareita ja oppii huolehtimaan ympäristön siisteydestä. Pakkaus sisältää mopin, pölyhuiskun, rikkalapion ja harjan, pitkävartisen harjan sekä telineen, johon välineet voidaan ripustaa. Mitat: 28 x 74 cm. Yli 3-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Siivoussetti, Vileda

  Siivoussetti, Vileda

  Tuotenro: 118995
  Välineillä siivotaan leikkikoti nopeasti. Pakkaus sisältää kaksi harjaa, mopin ja rikkalapion. ABS-ja PP-muovia. Yli 3-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.