Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Kyrkfjärdens skola, Inkoo

Koko: 134 oppilasta esikoulusta kuudenteen luokkaan
Valmistuminen: Elokuu 2023
Sisustusarkkitehti: Pauliina Lope, Lekolar
Projektimyyntipäällikkö: Anna-Maija Ahtiainen, Lekolar

Elokuussa 2023 valmistunut Kyrkfjärdens skola on kaunis uudiskohde, joka sulautuu upeasti ympäristöönsä Inkoon joen rannassa. Oppilaita koulussa on 134 ja toimintaa on esikoulusta kuudenteen luokkaan. Lisäksi tilassa on iltapäivätoimintaa ja pienryhmäopetusta.

Kauniissa puurakennuksessa kalustus on sovitettu yhteen materiaalien ja harmonisen värimaailman kanssa. Koulun tiloissa on kiinnitetty erityisesti huomiota niiden muunneltavuuteen ja arjen joustavuuteen. Luokkatilojen ulkopuolelle on kalustuksen avulla tuotu tiloja kohtaamiselle sekä sujuvalle ryhmätyöskentelylle. 

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.