Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Koulukeskus Kaarre, Ivalo

Koulukeskus Kaarteessa toimivat luokat 1-9 sekä esiopetus ja lukio

Koko: n 500 oppilasta
Valmistumisvuosi: 2022
Arkkitehti: Tuomas Niemelä & Antti Karsikas, alt Architects
Sisustusarkkitehti: Milja Kiviluoma, Lekolar
Projektipäällikkö: Mika Parkkisenniemi, Lekolar

Koulukeskus Kaarre Ivalossa on kesällä 2022 valmistunut uudiskohde, jossa opiskelee noin 500 oppilasta esikoulusta lukioon. Rakennuksen tiloihin suunnitellaan koulukeskuksen lisäksi monipuolista kulttuuritoimintaa ja liikuntamahdollisuuksia. Tiloihin tulee muuttamaan elokuvateatteri ja lisäksi koulun liikuntasalissa järjestetään harrastustoimintaa ilta- ja viikonloppuaikaan.

Rakennus sijaitsee luonnon ympäröimänä ja ruokailutilan isoista ikkunoista luonto ja valo tulvii sisään. Koulun sisustuksen ja kalustuksen värimaailma on saanut inspiraatiota saamelaisten kahdeksasta vuodenajasta. Kalusteissa löytyy paljon inspiroivia premiumvärejämme.

Lue lisää premium-väreistämme >>

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.