Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Aktiviteettitaulut

Luokka
Haitta-aineeton
Ympäristömerkintä
Mitat
5 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Lukitut ovet

  Lukitut ovet

  Tuotenro: 112175
  Laudalla on kuusi värikästä taloa, jokaisella on talon numero ja ovi. Ovet on suljettu erilaisilla lukoilla, säpeillä ja hakasilla. Avaa lukko ja voit katsoa mitä on lukitun oven takana! Lapsi harjoittaa hienomotoriikka ja oppii samalla värit ja numerot. Ovien takana olevat kuvat voi myös peittää omilla paperikuvilla. Opettele esimerkiksi sanoja, verbejä tai numeroita tällä hauskalla tavalla. Ikäsuositus on yli 3-vuotiaille. Laudan koko on 40 x 30 cm. Lukot ovat metallia.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Tehtävälauta, sateenkaaripalikat

  Tehtävälauta, sateenkaaripalikat

  Tuotenro: 12418
  Sarja sisältää erikokoisia ja -muotoisia puupalikoita, joiden keskellä on värillinen, läpinäkyvä muovi. Kun palikka yhdistetään laudalla erivärisiin taustoihin, syntyy uusia värejä. Muotoja voi myös sekoittaa eri tavalla yhteen. Tehtävälauta sopii säilytyshyllyyn 12416. FSC-sertifioitua vaneria. Koko: 28 x 28 cm. Yli 2-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Tehtävälauta, taktiiliset muodot

  Tehtävälauta, taktiiliset muodot

  Tuotenro: 12430
  Lapsi harjoittaa hienomotoriikkaa, kun hän sovittaa oikeaa muotoa sopivaan koloon. Samalla geometriset muodot tulevat tutuiksi. Tehtävälauta sopii säilytyshyllyyn 12416. FSC-sertifioitua vaneria. Koko: 28 x 28 cm. Yli 2-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Tehtävälauta, geometriset muodot

  Tehtävälauta, geometriset muodot

  Tuotenro: 12422
  Geometriset osat asetetaan levyyn kahdessa osassa. Ensin lapsi laittaa puunvärisen osan oikeaan koloon ja sen jälkeen sovittaa värillisen muodon paikalleen. Leikin avulla opitaan perusmuodot ja harjoitetaan silmän ja käden yhteistyötä. Tehtävälauta sopii säilytyshyllyyn 12416. FSC-sertifioitua vaneria. Koko: 28 x 28 cm. Yli 2-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Ensimmäiset murtopalat, suorakaide

  Ensimmäiset murtopalat, suorakaide

  Tuotenro: 12541
  Palat rohkaisevat murto-osien ja matemaattisen mielen vapaaseen tutkimiseen paloja lajittelemalla, laskemalla ja pinoamalla. Kumipuuta, kumitetut sivut pitävät palat tukevasti pöydällä. Alustan koko 38 x 12 cm. Yli 2-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.