Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjoissamme on tilapäinen häiriö. Pyrimme korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

RAJAA HAKUA

 • Tuotemerkki
 • Väri
8 Tuotetta
 • Zioxi Wired BYOD PowerHub korkea latauspilari 6 virtapistorasiaa

  Zioxi Wired BYOD PowerHub korkea latauspilari 6 virtapistorasiaa

  Johdollinen PowerHub antaa virtaa kannettaville tietokoneille sekä tableteille. Kytketään seinäpistorasiaan. 6 virtapistorasiaa. Mitat: K100 cm, ø 35 cm.
  Hinta alkaen
  1 550,00 €
 • Zioxi PowerHub korkea latauspilari 4 virtapistorasiaa 150Ah

  Zioxi PowerHub korkea latauspilari 4 virtapistorasiaa 150Ah

  Tätä Powerhubia käytetään silloin, kun pistorasioita ei ole käytössä tai kun haluat irrottaa johdot. Hubi ladataan ja sijoitetaan sen jälkeen virtaa tarvitsevien kannettavien tietokoneiden tai tablettien läheisyyteen. Näytössä näkyy tehotaso ja Hubi latautuu täyteen yön yli. 4 virtapistorasiaa. Kapasiteetti: 150 Ah. Mitat: K100, ø 35 cm.
  Hinta alkaen
  4 795,00 €
 • Zioxi PowerHub korkea latauspilari 4 virtapistorasiaa 100 Ah.

  Zioxi PowerHub korkea latauspilari 4 virtapistorasiaa 100 Ah.

  Tätä Powerhubia käytetään silloin, kun pistorasioita ei ole käytössä tai kun haluat irrottaa johdot. Hubi ladataan ja sijoitetaan sen jälkeen virtaa tarvitsevien kannettavien tietokoneiden tai tablettien läheisyyteen. Esimerkiksi pöytäryhmien keskelle. Näytössä näkyy tehotaso ja Hubi latautuu täyteen yön yli. 4 virtapistorasiaa. Kapasiteetti: 100 Ah. Mitat: K100, ø 35 cm
  Hinta alkaen
  4 180,00 €
 • Zioxi PowerHub keskikorkea latauspilari 2 virtapistorasiaa, 2 USB, 100 Ah

  Zioxi PowerHub keskikorkea latauspilari 2 virtapistorasiaa, 2 USB, 100 Ah

  Tätä Powerhubia käytetään silloin, kun pistorasioita ei ole käytössä tai kun haluat irrottaa johdot. Hubi ladataan ja sijoitetaan sen jälkeen virtaa tarvitsevien kannettavien tietokoneiden tai tablettien läheisyyteen. Esimerkiksi pöytäryhmien keskelle. Näytössä näkyy tehotaso ja Hubi latautuu täyteen yön yli. 2 virtapistorasiaa ja 2 USB liitintä. Kapasiteetti: 100 Ah. Mitat: K79, ø 35 cm.
  Hinta alkaen
  3 930,00 €
 • Zioxi PowerHub korkea latauspilari 4 virtapistorasiaa, 4 USB, 100 Ah

  Zioxi PowerHub korkea latauspilari 4 virtapistorasiaa, 4 USB, 100 Ah

  Tätä Powerhubia käytetään silloin, kun pistorasioita ei ole käytössä tai kun haluat irrottaa johdot. Hubi ladataan ja sijoitetaan sen jälkeen virtaa tarvitsevien kannettavien tietokoneiden tai tablettien läheisyyteen. Esimerkiksi pöytäryhmien keskelle. Näytössä näkyy tehotaso ja Hubi latautuu täyteen yön yli. 4 virtapistorasiaa ja 4 USB liitintä. Kapasiteetti: 100 Ah. Mitat: K100, ø 35 cm.
  Hinta alkaen
  4 530,00 €
 • Zioxi Wired BYOD PowerHub korkea latauspilari 4 virtapistorasiaa, 4 USB

  Zioxi Wired BYOD PowerHub korkea latauspilari 4 virtapistorasiaa, 4 USB

  Johdollinen PowerHub antaa virtaa kannettaville tietokoneille sekä tableteille. Kytketään seinäpistorasiaan. 4 virtapistorasiaa ja 4 USB liitintä. Mitat: K100 cm, ø 35 cm.
  Hinta alkaen
  1 910,00 €
 • Zioxi PowerHub korkea latauspilari 4 virtapistorasiaa, 4 USB, 150 Ah

  Zioxi PowerHub korkea latauspilari 4 virtapistorasiaa, 4 USB, 150 Ah

  Tätä Powerhubia käytetään silloin, kun pistorasioita ei ole käytössä tai kun haluat irrottaa johdot. Hubi ladataan ja sijoitetaan sen jälkeen virtaa tarvitsevien kannettavien tietokoneiden tai tablettien läheisyyteen. Esimerkiksi pöytäryhmien keskelle. Näytössä näkyy tehotaso ja Hubi latautuu täyteen yön yli. 4 virtapistorasiaa ja 4 USB liitintä. Kapasiteetti: 150 Ah. Mitat: K100, ø 35 cm.
  Hinta alkaen
  5 165,00 €
 • Zioxi Wired BYOD PowerHub korkea latauspilari 6 virtapistorasiaa, 6 ethernet

  Zioxi Wired BYOD PowerHub korkea latauspilari 6 virtapistorasiaa, 6 ethernet

  Johdollinen PowerHub antaa virtaa kannettaville tietokoneille sekä tableteille. Kytketään seinäpistorasiaan. 6 virtapistorasiaa ja 6 ethernet liitintä. Mitat: K79 cm, ø 35 cm.
  Hinta alkaen
  2 390,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.