Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Luokka
Tuoteperhe
Mitat
Väri
4 Tuotetta
 • Pelituoli Arozzi Inizio PU musta

  Pelituoli Arozzi Inizio PU musta

  Ergonominen pelituoli, synteettistä PU-keinonahkaa, joka on helppo puhdistaa. Käsinojien korkeus ja asento säädettävissä. Mukana niska- ja ristiselkätyynyt. Musta nylon-ristikko, jossa mustat nylon-tuplapyörät. Kallistettava istuin ja selkänoja 12° saakka, lukittavissa. Selkänojakallistus 4° askelin 145° saakka. 360° pyörivä. Kevyt rakenne, helppo siirtää. Korkeussäädettävä kaasujousella, enimmäispaino 105 kg. Istuinkorkeus 45-53 cm. Kokonaiskorkeus 127,5-135,5 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Pelituoli Arozzi Inizio kangas

  Pelituoli Arozzi Inizio kangas

  Ergonominen pelituoli, hengittävä kangasverhoilu. Käsinojien korkeus ja asento säädettävissä. Mukana niska- ja ristiselkätyynyt. Musta nylon-ristikko, jossa mustat nylon-tuplapyörät. Kallistettava istuin ja selkänoja 12° saakka, lukittavissa. Selkänojakallistus 4° askelin 145° saakka. 360° pyörivä. Kevyt rakenne, helppo siirtää. Korkeussäädettävä kaasujousella, enimmäispaino 105 kg. Istuinkorkeus 45-53 cm. Kokonaiskorkeus 127,5-135,5 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Pelituoli Arozzi Enzo PU

  Pelituoli Arozzi Enzo PU

  Ergonominen pelituoli, synteettistä PU-keinonahkaa, joka on helppo puhdistaa. Istuimessa, selkänojassa ja käsinojissa on erityisen paksu pehmuste, jonka ansiosta tuolissa on mukava istua. Musta nylon-ristikko, jossa mustat nylon-tuplapyörät. Kallistettava istuin, jonka voi lukita pystyasentoon. 360° pyörivä. Kevyt rakenne, helppo siirtää. Korkeussäädettävä kaasujousella, enimmäispaino 95 kg. Istuinkorkeus 47-57 cm. Kokonaiskorkeus 121-131 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Pelituoli Arozzi Enzo kangas

  Pelituoli Arozzi Enzo kangas

  Ergonominen pelituoli, hengittävä kangasverhoilu. Istuimessa, selkänojassa ja käsinojissa on erityisen paksu pehmuste, jonka ansiosta tuolissa on mukava istua. Musta nylon-ristikko, jossa mustat nylon-tuplapyörät. Kallistettava istuin, jonka voi lukita pystyasentoon. 360° pyörivä. Kevyt rakenne, helppo siirtää. Korkeussäädettävä kaasujousella, enimmäispaino 95 kg. Istuinkorkeus 47-57 cm. Kokonaiskorkeus 121-131 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.