Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Päivitysten vuoksi verkkokaupassamme esiintyy tilapäisiä häiriöitä. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa puhelimitse/ WhatsAppilla numerossa 09 8294600 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Kenttäkadun haitta-aineeton Joutsenmerkkipäiväkoti

Hyvinkään Kenttäkadulle kohosi syksyllä 2017 Suomen ensimmäinen ja ainoa Joutsenmerkkipäiväkoti. Joutsenmerkin saamiseen on tiukat kriteerit ympäristöystävällisyydestä ja myrkyttömyydestä. Ympäristöystävälliseen ja terveelliseen rakennukseen haluttiin tietysti myös turvalliset ja allergisoimattomat kalusteet, jotka löytyivät Lekolarin laajasta haitta-aineettomien tuotteiden valikoimasta. Lue lisää haitta-aineettomuudesta >>>

Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Joutsenmerkkipäiväkodin on rakentanut kotimainen Teijo-talot. Pihan suunnitteluun osallistettiin päiväkodin omat lapset. Kuva ©Teijo-talot

Päiväkodin johtaja Päivi Paasonen:

”Varsinkin pienillä lapsilla eksyy leluja ja tyynyliinan kulmaa suuhun. Lapset ovat myös aikuisia herkempiä kemikaaleille, joten on todella hienoa tarjota kaikin puolin turvallinen kasvuympäristö. Olemme myös vähentäneet tekstiilejä ja panostaneet viihtyisyydessä väreihin. Lapset saivat itse valita päiväkodin värit ja niistä onkin iloa joka päivä!” toteaa päiväkodin johtaja Päivi Paasonen.

"Haitta-aineettomuudesta hyötyy myös henkilökunta. Meillä on töissä henkilöitä, jotka ovat herkistyneet työskenneltyään sisäilmaltaan heikkolaatuisissa rakennuksissa. Parhaimmillaan voidaan palauttaa ja ylläpitää työkyky terveellisellä, haitta-aineettomalla ja hajusteettomalla ympäristöllä. Tämä on arvokasta!"

"Lekolarin kanssa oli hienoa tehdä yhteistyötä. Yhteiset arvot, laaja valikoima haitta-aineettomia tuotteita ja koko projektin läpi vierellä kulkeva oma yhteyshenkilö teki isosta työstä, kokonaisen päiväkodin varustamisesta, toimivaa.”

Päiväkodin johtaja Päivi Paasonen ja Kenttäkadun lapsia.

 Haitta-aineeton_päiväkoti_Lekolar_5Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Haitta-aineeton_päiväkoti_Lekolar_3Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti HyvinkääJoutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti HyvinkääJoutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti HyvinkääJoutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti HyvinkääJoutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti HyvinkääJoutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Tilakuvat ©Teijo-talot

Haitta-aineeton_Lekolar  Joutsenlippu haitta-aineeton Kenttäkadun päiväkoti Hyvinkää

Kenttäkadun päiväkodin tuotteita

 • Haitta-aineeton
  Leikkimökin pääty ovella

  Leikkimökin pääty ovella

  Tuotenro: 19308
  Seinäelementti ja ovi leikkimökkiin 19310. Mitat ovat 100 x 23 x 120 cm (L x S x K). Oven leveys on 45 cm.
  525,00 €
 • Haitta-aineeton
  Leikkimökin pitkä sivu penkillä

  Leikkimökin pitkä sivu penkillä

  Tuotenro: 19305
  Seinäelementti ja penkki leikkimökkiin 19310. Mitat ovat 100 x 21,5 x 88 cm (L x S x K). Penkin istuinsyvyys on 20 cm.
  480,00 €
 • Haitta-aineeton
  Katto leikkimökkiin 19310

  Katto leikkimökkiin 19310

  Tuotenro: 19304
  Muovikankainen irtokatto sopii leikkimökkiin 19310. Katon voi aukaista ja sulkea. Katto on kaksiosainen, mitat 77 x 99 cm. Paketti sisältää katon kiinnittimet. Materiaali polyuretaania (PUR).
  270,00 €
 • Haitta-aineeton
  Leikkipensas leikkimökkiin 19310

  Leikkipensas leikkimökkiin 19310

  Tuotenro: 19317
  Leikkimökin kulmapensas vahvistaa elementtien vakautta, jos osat kootaan kulmittain tai kiinnitetään seinään. Leveys keskeltä reunaan on 34 cm ja korkeus on 60 cm.
  Hinta puuttuu
 • Haitta-aineeton
  Matala pensas leikkimökkiin 19310

  Matala pensas leikkimökkiin 19310

  Tuotenro: 19318
  Leikkimökin matala pensas vahvistaa kahden yhteen kootun elementtien vakautta, tai jos osat kootaan peräkkäin. Mitat: leveys on 57 cm ja korkeus 43 cm.
  184,00 €
 • Haitta-aineeton
  Puiset metsäneläimet, 6 kpl

  Puiset metsäneläimet, 6 kpl

  Tuotenro: 12081
  6 kpl/pak. Tukeva muotokieli tekee eläinten kanssa leikkimisestä mukavaa, sillä niistä on helppo ottaa otetta. Paksuus 2,5 cm. Eläimet on maalattu myrkyttömällä vesipohjaisella värillä, jonka läpi puun syyt näkyvät antaen leluille kauniin ja luonnollisen värin. Sisältää hirven, karhun, villisian, suden, ketun ja oravan. Hirven mitat: 18,5x18 cm. Yli 3-vuotiaille.
  125,00 €
 • Haitta-aineeton
  Ally istuintyyny ripustusrenkaalla

  Ally istuintyyny ripustusrenkaalla

  Istuintyynyä voi käyttää pehmusteena tuolilla, jakkaralla, penkillä tai lattialla. Isosta renkaasta voi tyynyn ripustaa seinälle, kun sitä ei käytetä. Mitat: Ø 30 cm, paksuus 4 cm. Päällinen 100 % puuvillaa, sisus vaahtomuovia. Irrotettava päällinen voidaan pestä 60°C:ssa, ei rumpukuivausta. Kankaalla on Ökötex-serfikaatti ja paloluokitus EN 1021-1., SL1.
  Hinta alkaen
  38,00 €
 • Haitta-aineeton
  Istuintyynyjen vaunu

  Istuintyynyjen vaunu

  Tuotenro: 37652
  Pyörällinen säilytysvaunu ø 25-30 cm istuintyynyille. Vaunuun mahtuu 11 kpl Nilla-istuintyynyä.
  182,00 €
 • Haitta-aineeton
  Nelly kangaskorit pieni ja iso, sarja 1

  Nelly kangaskorit pieni ja iso, sarja 1

  Tuotenro: 38589
  Sisältää ison ja pienen kangaskorin. 100 % puuvillaa. Korin sivussa kantokahvat. Mitat: pieni kangaskori 15 x 15 x 20 cm (LxSxK), kangas Linus raita/sininen. Iso kangaskori: 22 x 22 x 30 cm (LxSxK), kangas Mano harlekiini/punainen. Kankaalla on Ökötex-serfikaatti ja paloluokitus EN 1021-1, SL1. Korin voi kääntää, kuvioitu tai yksivärinen kangas ulospäin. Pesu 60 °C:ssa. Sopii Fixa-säilytysjärjestelmään.
  64,00 €
 • Haitta-aineeton
  Playwood keittiö

  Playwood keittiö

  Tuotenro: 18301
  Nyt tehdään ruokaa koko päiväkodin väelle. Kunnollinen leikkikeittiö, joka on suunniteltu vastaamaan leikkikalusteille asetettuja vaatimuksia lapsiryhmissä. Pienoiskeittiössä on kolmen levyn hella, uuni ja uunipelti, säätimet, avattava luukku, tiskipöytä sekä ylähyllyt. Keittiön väritys on vaalea ja sen tähden se sopii moniin erilaisiin sisustuksiin. Korkeat jalat helpottavat siivoamista. Materiaali lakattua, FSC-sertifioitua vaneria. Tiskiallas kestävää PP-muovia. Mitat: 78 x 37 x 101 cm (L x S x K), hellan korkeus 55 cm. Toimitetaan kahdessa osassa, jotka kootaan yhteen ruuveilla. Yli 2-vuotiaille.
  525,00 €
 • Haitta-aineeton
  Nikki keittiösaareke

  Nikki keittiösaareke

  Keittiösaareke leikkikeittiöön. Saarekkeen ympärille mahtuu kokkaamaan monta lasta kerrallaan. Toisella sivulla liesi ja toisella tiski-allas. Materiaali: 16 mm lastulevyä, 16 mm MDF runko ja alustalevy, pesuallas PP muovia, lieden ikkuna akryylia ja liesitaso PET-muovia. Mitat: L70xS115xK62 cm. Soveltuu yli 3 vuotiaille. Paino 47 kg. Toimitetaan kasattuna.
  Hinta alkaen
  1 275,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.