Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Makeblock LaserBox Pro laserleikkuri

Tuotenro: 124394
LaserBox Pro on kehitetty erityisesti koulutukseen ja luomiseen esimerkiksi Makerspace-tiloissa. Korkean resoluution, laajakulmalinssin ja tekoälynäön ansiosta lasertulostin pystyy tunnistamaan materiaalit automaattisesti ja muuntaa piirustukset konkreettisiksi esineiksi. Valitut toiminnot: automaattinen materiaalin tunnistus, automaattinen parametrien ohjelmointi, automaattitarkennus, älykäs kuvanpoisto ja tulostusajan esikatselu. Turvallinen ja ympäristöystävällinen, toiminto keskeytyy oven avaamisen yhteydessä, savun suodatus / puhdistus, useita varoitusjärjestelmiä ja turvallisuussertifiointi. Yhteensopiva MAC:n ja Windowsin kanssa. Katso lisätietoja PDF-tiedostosta.

Tuotetiedot

 • Tuote: Makeblock LaserBox Pro laserleikkuri

Videot

Muutkin ostivat

 • Filamentti Flashforge PLA SE 1,0 kg

  Filamentti Flashforge PLA SE 1,0 kg

  Helppokäyttöinen filamentti useimpiin 3D-tulostimiin. Raaka-aine on FDA:n hyväksymä kosketukseen elintarvikkeiden kanssa ja täysin biohajoava, joten filamentti on ympäristöystävällinen ja turvallinen käyttää. Ekstruuderin lämpötila: 190 ~ 220 ℃; alustan lämpötila: 25 ~ 60 ℃; tulostusnopeus: 40 ~ 60 mm / s; filamentin halkaisija: 1,75 mm ja jäähdytystuuletin: päällä. Mitat: 21,5 x 21,5 cm. Nettopaino: 1 197 kg.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen päiväkirjakalenteri, koko A4

  Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen päiväkirjakalenteri, koko A4

  Jokaisen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen lapsiryhmässä työskentelevän työväline. Sopii erityisen hyvin ryhmäkohtaiseen käyttöön. Kalenteriosiossa omat vuosisuunnitelmasivut teemapäivineen, kuukausiaukeamat teemalauseilla etukäteissuunnitteluun sekä viikkoaukeamilla reilusti tilaa päivittäisiä merkintöjä varten. Eri uskontokuntien juhlapäivät sekä nimipäiväluettelot suomen- ja ruotsinkielisenä. Huoltajien yhteystiedot sekä tilaa sovituille asioille. Omat sivut tapahtumien järjestämiseen. Vuosikello auttaa hahmottamaan koko vuoden suunnittelua. Selkeät sivut toiminnan suunnitteluun ja seurantaan: kasvun ja laaja-alaisen osaamisen suunnitelma, pienryhmät, leikkitilanteet, turvallisuutta unohtamatta. Laaja-alaisen osaamisen ja oppimiskokonaisuuksien suunnitelma ja toteutus, läsnäololistat, päivämuistio hoitoajoista, työaikalista. Selkeät yleisohjeet ja yksityiskohtaiset ohjeet käyttösivuilla. Takakannessa kätevä säilytystasku, kirjamerkkiläppä helpottaa tärkeän sivun löytämistä. Koko A4, 192 sivua, parikierresidottu. Ympäristöystävälliset, laminoidut kovapahvikannet.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Sinitarra Bostik 60 g, 12 kpl

  Sinitarra Bostik 60 g, 12 kpl

  Tuotenro: 25777
  Julisteiden, muistilappujen ym. kiinnittämiseen. Vedenpitävää, ei kuivu ja voidaan käyttää aina uudestaan.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Vahaliitu Neocolor I 10 väriä, metallirasiassa

  Vahaliitu Neocolor I 10 väriä, metallirasiassa

  Tuotenro: 47168
  Vettähylkivät, korkealuokkaiset vahaliidut, joissa suojapaperi.Voidaan käyttää erilaisilla materiaaleilla, mm. paperi, kartonki, lasi, nahka, muovi, kangas, kivi ja puu. Soveltuvat mm. raaputus- batiikki- ja värien sekoitustekniikkaan. Pituus 104 mm, Ø 8 mm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Opettajan arviointi- ja muistikirja

  Opettajan arviointi- ja muistikirja

  Kirja sisältää reilusti tilaa arviointien merkitsemiseen. Lukuvuosikalenteri koeaikataulujen ja muiden suunnittelutietojen merkitsemistä varten, kurssien työjärjestykset, keskiarvotaulukot, arvosanojen pisteytystaulukot, ylioppilaskirjoitusten aikataulut sekä lukuvuoden työ- ja loma-aikojen merkintätilat. Kirja soveltuu kaikkiin koulumuotoihin ja kaikille asteille. Koko 115 x 168 mm, 102 sivua, parikierresidottu. Napakka kansimateriaali helpottaa merkintöjen tekemistä.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Vastaavat tuotteet

  • Vaneri laserleikkurille, 3 mm, 10 kpl

   Vaneri laserleikkurille, 3 mm, 10 kpl

   Tuotenro: 143781
   Poppelista valmistettu korkealaatuinen vanerilevy, joka sopii erityisen hyvin laserleikkureille. Poppelin tiheys on pienempi kuin koivun, mikä helpottaa leikkaamista pienemmällä teholla. Mitat: 3 x 400 x 300 mm.
   Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Makeblock xTool ilmanpuhdistin

   Makeblock xTool ilmanpuhdistin

   Tuotenro: 142506
   Lisävaruste tuotteeseen 142504. Tässä suodattimessa on kolme eri ominaisuutta: esisuodatin vangitsee isommat, tavalliset hiukkaset, välisuodatin suodattaa haitalliset hiukkaset 0,3 µm asti ja pääsuodatin, joka poistaa haitalliset kaasut ja epämiellyttävät hajut.
   Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Makeblock Xtool savunpuhdistin

   Makeblock Xtool savunpuhdistin

   Tuotenro: 138973
   Lisätarvike tuotteeseen 138974. Kolmiosainen suodatin erilaisilla ominaisuuksilla: esisuodatin, joka vangitsee näkyvää savua ja pölyä, välisuodatin, joka imee ja suodattaa tehokkaasti haitalliset hiukkaset 0,3 µm asti 99,97 %:n puhdistusasteella ja pääsuodatin, joka imee ja poistaa haitallisia kaasuja ja epämiellyttäviä hajuja korkean suorituskyvyn aktiivihiilellä.
   Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • MDF laserleikkurille, 10 kpl

   MDF laserleikkurille, 10 kpl

   Tuotenro: 143798
   Lisätarvike laserleikkureille. Monikäyttöinen MDF-levy. Mitat: 3 x 400 x 300 mm.
   Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Makeblock xTool filtteri

   Makeblock xTool filtteri

   Tuotenro: 142505
   Extra filtteri tuotteille 142506 ja 138973.
   Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.