Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Piensäilytys

Piensäilytys

Fixa-sarjan säilytyskalusteet auttavat pitämään tarvikkeet ja materiaalit järjestyksessä vilkkaassa päiväkotiarjessa. Pienet lokerikot tekevät säilytyksestä helppoa, ja niitä voidaan hyödyntää myös lajitteluharjoituksissa tai matemaattisissa leikeissä. Säilytyskalusteita on saatavilla useissa eri väreissä ja kahdella eri korkeudella, joista korkeampi toimii myös hyvänä tilanjakajana. Täydennä kalusteet pyörillä ja lisävarusteilla luodaksesi fiksun pienen materiaalivaunun.
Luokka
Haitta-aineeton
Ympäristömerkintä
Tuoteperhe
4 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Fixa kirjalaatikko 3:1, kaareva etureuna

  Fixa kirjalaatikko 3:1, kaareva etureuna

  Fixa Play -sarjaamme kuuluva koivuvanerinen kirjalaatikko on asennettu Fixa 3:1 -säilytysosan päälle. Moduulin alle voi asentaa Fixa -sarjan jalat, sokkelin tai pyörät. Useita laminaattivärivaihtoehtoja. Koivu ja kuultovalkoinen on kokonaan vaneria.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Fixa kirjalaatikko 3:leveys, K 30

  Fixa kirjalaatikko 3:leveys, K 30

  Fixa Play -sarjaamme kuuluva koivuvanerinen kirjalaatikko voidaan käyttää sellaisenaan tai asentaa Fixa 3:1 -säilytysosan päälle. Laatikon alle voi asentaa Fixa -sarjan jalat, sokkelin tai pyörät. Useita laminaattivärivaihtoehtoja. Koivu ja kuultovalkoinen on kokonaan vaneria.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Fixa runko 3:1 säilytyslokerolla

  Fixa runko 3:1 säilytyslokerolla

  Fixa Play -sarjaamme kuuluva 8-lokeroinen säilytyslaatikko Fixa 3:1-avolokeron päällä. Moduulin alle voi asentaa Fixa -sarjan jalat, sokkelin tai pyörät. Koivuvaneria.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Fixa 3: säilytyslokero

  Fixa 3: säilytyslokero

  Fixa Play -sarjaamme kuuluva lajittelulokero, joka sopii Fixa 3:1-lokerikon päälle, mutta voidaan käyttää myös sellaisenaan. 8 lokeroa. Kädensijat helpottavat nostamista. Lokeron alle voi asentaa Fixa -sarjan jalat, sokkelin tai pyörät. Koivuvaneria.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.