Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Podcast-tarvikkeet

Tuotemerkki
Mitat
Luokka
8 Tuotetta
  • Podcast-aloituspaketti neljälle

    Podcast-aloituspaketti neljälle

    Tuotenro: 144765
    Laadukas aloituspaketti oman podcastin aloittamiseen. Setti on räätälöity neljälle henkilölle. Sisältö: RØDEcaster Pro II studiojärjestelmän, 4 x RØDE mikrofonia, 4 x NTH-100 kuulokkeita, 4 x PSA 1 + mikrofonin jalustaa ja 4 x Pulse 2 m XLR/XLR kaapelia.
    Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Äänentuotantoyksikkö RØDECASTER Pro II

    Äänentuotantoyksikkö RØDECASTER Pro II

    Tuotenro: 145014
    Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu studiolaite on helppokäyttöinen ja se sopii täydellisesti streamaajille, podcastereille, muusikoille ja sisällöntuottajille. Varustelut: sisäänrakennetut esivahvistimet, 4 analogista sisääntuloa, 4 kuuloke-ulostuloa, integroitu bluetooth-liitäntä, 5,5 tuuman kosketusnäyttö, kaksi USB-C-äänikorttia ja sisäänrakennetut tehosteet. Täysin ohjelmoitavat SMART-padit ohjaavat helposti sekä ääntä että tehosteita. Mikserissä on 6 broadcast-laatuista faderia ja kolme virtuaalifaderia, jotka on mahdollista laajentaa digitaalisesti, mikä antaa mahdollisuuden allokoida ääntä tai tehosteita mille tahansa halutulle kanavalle. Sisältö: 1 x RØDECaster Pro II, 1 x SC27 USB-C-C-kaapeli, 1 x USB-C-virtasovitin ja 1 x AC-virtajohto.
    Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Mikrofonin jalka RØDE

    Mikrofonin jalka RØDE

    Tuotenro: 145011
    Pöytäteline mikrofonille. Sopii käytettäväksi tuotteen 145010 Mikrofoni podcastien tallentamiseen RØDE kanssa.
    Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Mikrofonikaapeli XLR, 3 m

    Mikrofonikaapeli XLR, 3 m

    Tuotenro: 145013
    Kestävä mikrofonikaapeli korkealaatuisella signaalilla. Mukana sopivat värikoodatut renkaat.
    Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Mikrofonijärjestelmä RØDE, langaton

    Mikrofonijärjestelmä RØDE, langaton

    Tuotenro: 144766
    Langattomat mikrofonit 2 lähettimellä ja 1 vastaanottimella. Kantama jopa 200 metriä, mikä tekee niistä täydelliset erilaisiin seminaareihin ja haastatteluihin. Tallennusmahdollisuus yli 24 tunnin tallennusajalla.
    Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Mikrofoni podcastien tallentamiseen RØDE

    Mikrofoni podcastien tallentamiseen RØDE

    Tuotenro: 145010
    Tämä dynaaminen mikrofoni on täydellinen podcasteihin, suoratoistoon, pelaamiseen ja sisällön luomiseen. Siinä on sisäänrakennettu pop-filtteri, joka poistaa epäpuhtaudet ja tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen äänen. Integroitu iskunkiinnitysjärjestelmä minimoi tärinän aiheuttaman melun. Mikrofoni on optimoitu käytettäväksi RØDECaster™ Pro II:n kanssa, mikä on suunniteltu streamaajille, podcastereille, muusikoille, pelaajille ja sisällöntuottajille.
    Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Nappimikrofoni RØDE Lavalier GO

    Nappimikrofoni RØDE Lavalier GO

    Tuotenro: 144767
    Pieni mikrofoni pidikkeellä, joka voidaan kiinnittää esim. paitaan. Huomaamaton mikrofoni sopii hyvin esim. haastetteluihin ja juontoihin. Sopii käytettäväksi RØDE WIRELESS GO:n kanssa, mutta myös muiden 3,5 mm:n mikrofonitulon omaavien laitteiden kanssa.
    Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Pölysuoja äänentuotantoyksikölle RØDECASTER

    Pölysuoja äänentuotantoyksikölle RØDECASTER

    Tuotenro: 145012
    Räätälöity kansi, joka sopii tuotteeseen 145014 Äänentuotantoyksikkö RØDECASTER. Valmistettu korkealaatuisesta kirkkaasta polykarbonaatista.
    Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Oletko unohtanut salasanasi?

    Haluatko tehdä ostoksia?

    Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

    Rekisteröidy

    Vaihda salasana

    Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.