Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

RAJAA HAKUA

47 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Kuvakorttipakkaus, 3 pak

  Kuvakorttipakkaus, 3 pak

  Tuotenro: 59049
  Sisältää kuvakortit 59046, 59047 ja 59048.
  109,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuvakortit, engl.kieliset substantiivit ja verbit

  Kuvakortit, engl.kieliset substantiivit ja verbit

  Tuotenro: 50304
  Korttisarjassa on kuvakortteja 15 eri luokassa: esim. keho, ruoka, tunteet, sää, värit. Kuvat ovat valokuvia. Kortin toisella puolella on kuva ja nimi englanniksi. Toisella puolella on sama kuva ja tyhjä tila, johon kirjoitetaan lause, joka sisältää kyseisen sanan. Korttiin voi kirjoittaa pyyhittävällä tussilla. Korttisarjaa voi käyttää oppilaiden kanssa, joilla on englanti ensimmäisenä tai toisena kielenä. Laatikko sisältää 156 korttia, kortin koko on 9 x 9 cm.
  31,00 €
 • Haitta-aineeton
  Ruotsin verbit

  Ruotsin verbit

  Tuotenro: 55849
  Pakkaus sisältää 108 valokuvakorttia joissa kuvataan tekemistä sekä niihin yhdistettävät 108 ruotsinkielistä sanakorttia. Harjoitellaan verbejä, lisätään sanavarastoa ja opetellaan oikeinkirjoitusta.Värikoodi korttien sivulla korjaa virheet. Kortti laminoitu kuvapuolelta. Korttien koot 7 x 7 cm ja 7 x 3 cm.
  70,00 €
 • Haitta-aineeton
  Ruotsin substantiivit

  Ruotsin substantiivit

  Tuotenro: 75082
  Pakkaus sisältää 108 valokuvakorttia ja niihin yhdistettävät 108 ruotsinkielistä sanakorttia. Harjoittaa ja kasvattaa sanavarastoa. Värikoodi korttien sivulla korjaa virheet. Kortti laminoitu kuvapuolelta. Korttien koot 7 x 7 cm ja 7 x 3 cm.
  66,00 €
 • Haitta-aineeton
  Etsi Monty-kissa

  Etsi Monty-kissa

  Tuotenro: 50218
  Hauska peli, jossa tarvitaan hyvää muistia. Pelaaja tutkii hetken kuvakorttia ja tekee sitten piilopaikan kissalle käyttämällä sänkyä, peittoa ja tyynyä. Sen jälkeen pelaaja kuvailee kilpakumppaneille mihin kissa on piiloutunut. Pelatessa tila hahmottuu ja harjoitetaan yleisiä käsitteitä kuten yllä, alla, vieressä jne. Peli sisältää pelialustan, sängyn, peiton, tyynyn, kissan, nopan ja kuvakortit. Materiaalit ovat puuta ja kangasta. 2 - 5 pelaajalle. Peliaika on noin 20 minuuttia. Yli 4-vuotiaille.
  39,90 €
 • Haitta-aineeton
  Vastakohdat

  Vastakohdat

  Tuotenro: 75081
  Pakkaus sisältää 68 valokuvakorttia (9 x 9 cm), joista voi muodostaa 34 paria. Jokaiselle kuvalle löytyy vastakohta, esim. likainen - puhdas, iso - pieni, täysi - tyhjä. Yksinkertainen kieltä kehittävä materiaali. Oikeat korttiparit voidaan tarkistaa kortteihin merkityn värikoodin avulla. Toimitetaan muovilaatikossa.
  45,00 €
 • Haitta-aineeton
  Yhdistelypeli

  Yhdistelypeli

  Tuotenro: 75080
  Peli perustuu kuvissa olevien esineiden herättämiin assosiaatioihin, minkä esineen kanssa ne on loogista yhdistää. Kuvien esineet on helppo tunnistaa. Hyvä materiaali kieltä kehittäviin harjoituksiin. Oikeat korttiparit voidaan tarkistaa kortteihin merkityn värikoodin avulla. Sisältää 68 kuvakorttia (9 x 9 cm), joista voi muodostaa 34 paria. Toimitetaan muovilaatikossa.
  45,00 €
 • Haitta-aineeton
  Valokuvakortit, arkipäivän esineet

  Valokuvakortit, arkipäivän esineet

  Tuotenro: 50307
  Sanojen ja käsitteiden oppimiseen tarkoitetut valokuvakortit. Sarjassa on arkipäivän esineitä ja asioita, kuten hygienia, lelu, maataloneläimet, musiikkinstrumentti ja vaatteet. Laatikossa on 48 korttia, kortin koko on 12 x 8,5 cm.
  25,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuvakortit, lajittele luokittain

  Kuvakortit, lajittele luokittain

  Tuotenro: 50222
  Sanavarastoa rikastuttava peli, jossa lapsi kerää 6 korttia, jotka kuuluvat samaan luokkaan. Sisältää 8 eri luokkaa, esim. vaatteet, keittiön työvälineet. Pakkaus sisältää 48 korttia, koko 12 x 8 cm. Noin yli 4-vuotiaille.
  15,50 €
 • Haitta-aineeton
  Valokuvakortit, vaatteet

  Valokuvakortit, vaatteet

  Tuotenro: 50308
  Selkeiden, isojen valokuvakorttien avulla voidaan harjoittaa sanavarastoa ja nimetä esineiden ominaisuuksia. Kuvat esittävät vaatteita. Kysymysesimerkkejä: Minkä näistä vaatteista valitset, jos ulkona sataa vettä? Minkä väriset ja mitä kuvioita sukissa on? Laatikossa on 50 valokuvakorttia, 21 x 15 cm sekä englanninkielinen opas.
  59,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sarjakortit, kotona

  Sarjakortit, kotona

  Tuotenro: 55840
  Kuvakortit kuvaavat 12:ta kotiin sijoittuvaa hauskaa tarinaa. Harjoittaa mielikuvitusta, kieltä, aikakäsitteitä ja loogista ajattelua. Kääntöpuolella koodit, joiden avulla korjataan virheet. Sisältö: 70 kuvakorttia (9 x 9 cm, vahvaa kartonkia) sekä säilytyslaatikko.
  54,00 €
 • Haitta-aineeton
  Selkään kirjoitus -kortit, 80 kpl

  Selkään kirjoitus -kortit, 80 kpl

  Tuotenro: 50302
  Pakkauksessa on kuvalliset muovikortit. Kutakin korttia on kaksi samanlaista, toiset kortit annetaan lapselle, jonka selkään piirretään ja toiset kortit piirtäjälle. Harjoituksen ideana on, että lapsi tunnistaa korteista mikä kuvio hänen selkäänsä piirretään ja antaa sen piirtäjälle. Kuvioissa on eri vaikeustasoja. Peli kehittää hienomotoriikkaa ja tuntoaistin tarkkuutta sekä vahvistaa sosiaalista vuoropuhelua. Kortin koko: 10,5 x 7,5 cm. Yli 4-vuotiaille.
  41,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kielikortit, keittiö

  Kielikortit, keittiö

  Tuotenro: 50311
  Sarja sisältää keittiöaiheisia magneettikortteja. Kortteja voi käyttää sanojen ja käsitteiden opettelemiseen tai ohjeiden antamiseen. Korteista voi muodostaa kuvallisen reseptin, jota lapset voivat seurata. Laatikossa on myös tyhjiä kortteja, joihin voi kirjoittaa pyyhittävällä tussilla esim. määriä, numeroita, kellonaikoja. Kortit ovat apuväline itsenäiseen työskentelyyn. Sisältö: 91 kuvakorttia ruoasta, tarvikkeista, raaka-aineista jne. 45 kuvakorttia ruoanlaitosta, kuten puserra, siivilöi, huuhtele. 12 kuvakorttia keittiövälineistä. 12 kuvakorttia symboleista, kuten sulata, keitä alhaisella lämpötilalla jne. Yhteensä 160 magneettikorttia, joista 20 on tyhjää. Laatikossa on mukana pyyhittävä tussi ja englanninkieliset ohjeet. Kortin koko on 6 x 6 cm.
  132,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kielileikki

  Kielileikki

  Tuotenro: 75191
  Kuvailemalla korttien hahmoja lapset oppivat pukemaan ajatuksiaan sanoiksi ja kommunikoimaan keskenään. Esim. ”Etsin ruskeaa apinaa, jolla on keltainen pallo edessään.” 1-4 pelaajaa. Yli 4-vuotiaille.
  57,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sarjakortit

  Sarjakortit

  Tuotenro: 53670
  Kuvakorteissa seitsemän yksinkertaista tarinaa. Harjoittaa aikakäsitteitä, kuten "ennen" ja "jälkeen", kieltä sekä loogista ajattelua. Sisältää 34 kuvakorttia (9 x 9 cm, vahvaa kartonkia). Kortit toimitetaan muovilaatikossa. Yli 3-vuotiaille.
  34,00 €
 • Kuvakortit, verbit

  Kuvakortit, verbit

  Tuotenro: 50225
  Kuvakorttien avulla opitaan ja harjoitellaan käsitteitä, verbejä ja kuvaavia sanoja, jotka ovat tärkeitä kielenkehityksen kannalta. Kuvakorttien aiheet ovat arkipäivästä, esim. juokseminen, syöminen, nukkuminen, hauskanpito, riitely. Laatikko sisältää 50 valokuvakorttia, koko 21 x 15 cm. Yli 3-vuotiaille.
  53,00 €
 • Haitta-aineeton
  Valokuvakortit, kodin esineet

  Valokuvakortit, kodin esineet

  Tuotenro: 50309
  Selkeiden, isojen valokuvakorttien avulla voidaan harjoittaa sanavarastoa ja nimetä esineiden ominaisuuksia. Kuvat esittävät kodin tuttuja esineitä. Laatikossa on 50 valokuvakorttia, 21 x 15 cm sekä englanninkielinen opas.
  59,00 €
 • Ruoka -korttisarja

  Ruoka -korttisarja

  Tuotenro: 53514
  Hieno valokuvakorttisarja, jonka kuvissa eri ruokia 6 ryhmään jaoteltuina: hedelmät, vihannekset, ruoka-annokset, juomat, peruselintarvikkeet ja makeiset. Hyvä apuväline silloin, kun puhutaan lapsen kanssa ruokatavoista ja terveellisen ruuan merkityksestä. Sisältää 96 kuvakorttia (10,5 x 15 cm) ja ohjekirjan.
  92,00 €
 • Käytöstavat -korttisarja

  Käytöstavat -korttisarja

  Tuotenro: 53204
  Kaksipuoleiset kuvakortit, joissa lapset käyttäytyvät hyvin tai käytöstavoissa olisi parantamisen varaa. Mainiot kortit, joiden avulla voidaan keskustella hyvistä käytöstavoista. Pakkauksessa 40 korttia eri tilanteista, esim. avuliaisuus, jakaminen, pöytätavat, puhelimessa asiointi jne. Kartonkia. Koko: 14 x 15,5 cm.
  53,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuvakorttilokerikko

  Kuvakorttilokerikko

  Tuotenro: 50312
  Keltainen lokerikko sisältää kuvakortteja, joissa on erilaisia tiloja sekä esineitä ja toimintoja, jotka liittyvät kyseisiin tiloihin. Kortit on jaettu kahdeksaan eri kategoriaan: keittiö, makuuhuone, kylpyhuone/hygienia, olohuone, ruoanlaitto/leipominen ja toimisto. Yksi kategoria sisältää kaksi isoa korttia, joissa on kuva huoneesta tai tapahtumasta sekä useita pieniä kuvakortteja esineistä, kalusteista tai toiminnasta, jotka liittyvät kyseiseen kategoriaan. Pienten korttien aiheet voivat myös löytyä isoista kuvakorteista. Esimerkiksi kategoriasta "olohuone" on iso kuvakortti tyhjästä huoneesta sekä iso kortti samasta huoneesta, jossa on ihmisiä. Lapsen kieli ja vuorovaikutustaidot kehittyvät, kun kuvasta keskustellaan sekä nimetään asioita ja tapahtumia. Lapsi voi myös lajitella pienet kortit sen mukaan mihin kategoriin ne kuuluvat. Lokerikon materiaali on tukevaa kartonkia. Lokerikko sisältää 15 isoa kuvaa, 18 x 18 cm sekä 245 pientä korttia 9 x 9 cm. Lokerikon koko on 40 x 17 x 20 cm (L x S x K).
  144,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.