Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Kielitietoisuus

RAJAA HAKUA

58 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Kuvakortit, engl.kieliset substantiivit ja verbit

  Kuvakortit, engl.kieliset substantiivit ja verbit

  Tuotenro: 50304
  Korttisarjassa on kuvakortteja 15 eri luokassa: esim. keho, ruoka, tunteet, sää, värit. Kuvat ovat valokuvia. Kortin toisella puolella on kuva ja nimi englanniksi. Toisella puolella on sama kuva ja tyhjä tila, johon kirjoitetaan lause, joka sisältää kyseisen sanan. Korttiin voi kirjoittaa pyyhittävällä tussilla. Korttisarjaa voi käyttää oppilaiden kanssa, joilla on englanti ensimmäisenä tai toisena kielenä. Laatikko sisältää 156 korttia, kortin koko on 9 x 9 cm.
  31,00 €
 • Haitta-aineeton
  Ruotsin verbit

  Ruotsin verbit

  Tuotenro: 55849
  Pakkaus sisältää 108 valokuvakorttia joissa kuvataan tekemistä sekä niihin yhdistettävät 108 ruotsinkielistä sanakorttia. Harjoitellaan verbejä, lisätään sanavarastoa ja opetellaan oikeinkirjoitusta.Värikoodi korttien sivulla korjaa virheet. Kortti laminoitu kuvapuolelta. Korttien koot 7 x 7 cm ja 7 x 3 cm.
  70,00 €
 • Haitta-aineeton
  Isot kerrontanopat, 9 kpl

  Isot kerrontanopat, 9 kpl

  Tuotenro: 50211
  Pelin ideana on keksiä kertomus, joka sisältää kaikki 9 nopan osoittamaa kuvaa. Vain mielikuvitus on rajana ja kaikki vastaukset ovat oikein. Pelistä tulee yllätyksellinen, kehittävä ja mielettömän hauska riippumatta siitä pelataanko yksin tai ryhmässä. Pelaajat heittävät noppia vuorotellen ja kertovat tarinoita toisilleen. Tarinaa voidaan myös kertoa jatkokertomuksen tapaan, jatkamalla aina edellisen pelaajan kertomusta. Yhdeksästä nopasta 3 voi muodostaa tarinan alun, 3 keskikohdan ja 3 loppuhuipennuksen. Nopan koko on 3 x 3 cm ja niissä on yhteensä 56 eri kuvaa.
  44,00 €
 • Kivat kirjaimet

  Kivat kirjaimet

  Tuotenro: 16757
  Peli sisältää kaksi eritasoista, oivaltavaa peliä. Bingossa opitaan hauskalla tavalla alkukirjaimet ja alkutavut. Kun ne on opittu, sanapeli opettaa kirjoittamisen taidon. 2 - 4 pelaajaa. Ikäsuositus 5 - 8 -vuotiaille.
  19,90 €
 • Haitta-aineeton
  Ruotsin substantiivit

  Ruotsin substantiivit

  Tuotenro: 75082
  Pakkaus sisältää 108 valokuvakorttia ja niihin yhdistettävät 108 ruotsinkielistä sanakorttia. Harjoittaa ja kasvattaa sanavarastoa. Värikoodi korttien sivulla korjaa virheet. Kortti laminoitu kuvapuolelta. Korttien koot 7 x 7 cm ja 7 x 3 cm.
  66,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuvanopat 6 kpl

  Kuvanopat 6 kpl

  Tuotenro: 53556
  Pehmeissä nopissa 36 eri aihetta, esim. talo, klovni, tuli, kirje, juna ja kissa. Kahdessa nopassa on hahmoja, kahdessa tilanteita/paikkoja ja kahdessa taustoja/tapahtumia. Yhdistämällä nopat kaikki tarvittava on koossa suullisen tai kirjallisen kertomuksen aloittamiseen. Mitat 4 x 4 cm.
  33,00 €
 • Äänne/lorupussi

  Äänne/lorupussi

  Tuotenro: 86059
  Lorut on tehty yhteistyössä puheterapeutti Katriina Liliuksen kanssa, vahvistamaan lapsen heikkoa R- tai S- äännettä. Näissä lorukorteissa haetaan oikeiden kirjainyhdistelmien kautta puuttuvaa/heikkoa äännettä. Sisältää 25 lorukorttia kestävästä kartongista ja käyttöohjeet.
  21,00 €
 • Haitta-aineeton
  Toporimo, magneettihahmot ja -taulut

  Toporimo, magneettihahmot ja -taulut

  Tuotenro: 50224
  Kieltä kehittävää materiaalia voi käyttää samanaikaisesti 6 lasta. Lapsi laittaa kuvakortin magneettitaululle ja kuvailee sitä toiselle lapselle, joka istuu magneettitaulun takana. Lapsen on sanallisesti kerrottava toiselle mihin magneettihahmot on laitettava hänen omassa kuvakortissaan. Sen jälkeen lapset vertaavat kuvakorttejaan kuinka hyvin he ovat onnistuneet. Englanninkielisessä oppaassa on eri vaihtoehtoja kieliharjoituksiin. Harjoitukset kartuttavat lapsen sanavarastoa, harjoittavat sijantikäsitteitä ja adjektiiveja. Pakkaus sisältää 2 magneettitaulua 33 x 23 cm, 4 kuvakorttia, koko 32 x 22 cm, 24 pientä kuvakorttia, koko 21 x 18 cm ja 18 magneettista hahmoa. Noin yli 4-vuotiaille.
  91,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sarjakortit, kotona

  Sarjakortit, kotona

  Tuotenro: 55840
  Kuvakortit kuvaavat 12:ta kotiin sijoittuvaa hauskaa tarinaa. Harjoittaa mielikuvitusta, kieltä, aikakäsitteitä ja loogista ajattelua. Kääntöpuolella koodit, joiden avulla korjataan virheet. Sisältö: 70 kuvakorttia (9 x 9 cm, vahvaa kartonkia) sekä säilytyslaatikko.
  54,00 €
 • Kerrontataulut Story Boards

  Kerrontataulut Story Boards

  Tuotenro: 53510
  Kerrontataulut ovat yksinkertainen ja hauska väline lapselle, joka tarvitsee tukea puheen ja sanavaraston kehittämiseen. Taulut auttavat lasta näkemään, mitä tarvitaan tarinan täydentämiseen ja antavat mahdollisuuden harjoitella kertomaan tarinoita asioiden tapahtumisjärjestyksessä. Kerrontataulut auttavat lasta myös kuuntelemaan aktiivisesti. Voidaan käyttää yhden lapsen kanssa tai ryhmässä. Sisältää 8 kerrontataulua, 60 värillistä korttia, 6 lottotaulukkoa, kopioitavan kertomussuunnitelman, nopan sekä opettajan ohjeen. Yli 4-vuotiaille.
  107,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kielileikki

  Kielileikki

  Tuotenro: 75191
  Kuvailemalla korttien hahmoja lapset oppivat pukemaan ajatuksiaan sanoiksi ja kommunikoimaan keskenään. Esim. ”Etsin ruskeaa apinaa, jolla on keltainen pallo edessään.” 1-4 pelaajaa. Yli 4-vuotiaille.
  57,00 €
 • Haitta-aineeton
  Toporama, sijaintikäsitteet

  Toporama, sijaintikäsitteet

  Tuotenro: 50223
  Materiaalin avulla opitaan tilanhahmotusta ja sijakäsitteitä, kuten vieressä tai takana. Lapsen on tarkoitus asettaa hahmot rakennusalustalle esimerkkikortin mukaisesti. Ohjaaja voi myös antaa ohjeita sanallisesti. Englanninkielisessä oppaassa on eri vaihtoehtoja kieliharjoituksiin. Pakkaus sisältää 24 kuvakorttia, koko 19 x 13 cm, 2 rakennusalustaa ja 14 puista hahmoa. 2 - 4 pelaajalle. Yli 3-vuotiaille.
  59,90 €
 • Lorupussi

  Lorupussi

  Tuotenro: 86058
  Lorut vahvistavat tehokkaasti lasten kielellistä kehitystä ja myös ne lapset, jotka eivät jaksa kuunnella pitkiä satuja, viihtyvät erittäin hyvin lorupussin parissa. Lorupussi on viihdyttävä, hauska ja opetuksellinen. Sisältää Lorupussin, 24 muotoon leikattua lorukorttia kestävästä kartongista ja käyttöohjeet.
  19,90 €
 • Haitta-aineeton
  Rimmemo, svenskspråkiga

  Rimmemo, svenskspråkiga

  Tuotenro: 55026
  Pelataan kuten tavallista muistipeliä, joissa sanat, joiden lopputavut sointuvat keskenään, muodostavat parin. Jos sanat eivät rimmaa, kortit käännetään takaisin ja seuraava pelaaja saa vuoron. 40 muistilaattaa. 2-4 pelaajaa.
  14,90 €
 • Kuvakortit, verbit

  Kuvakortit, verbit

  Tuotenro: 50225
  Kuvakorttien avulla opitaan ja harjoitellaan käsitteitä, verbejä ja kuvaavia sanoja, jotka ovat tärkeitä kielenkehityksen kannalta. Kuvakorttien aiheet ovat arkipäivästä, esim. juokseminen, syöminen, nukkuminen, hauskanpito, riitely. Laatikko sisältää 50 valokuvakorttia, koko 21 x 15 cm. Yli 3-vuotiaille.
  53,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sarjakortit

  Sarjakortit

  Tuotenro: 53670
  Kuvakorteissa seitsemän yksinkertaista tarinaa. Harjoittaa aikakäsitteitä, kuten "ennen" ja "jälkeen", kieltä sekä loogista ajattelua. Sisältää 34 kuvakorttia (9 x 9 cm, vahvaa kartonkia). Kortit toimitetaan muovilaatikossa. Yli 3-vuotiaille.
  34,00 €
 • Lorupussi/Ramspåse

  Lorupussi/Ramspåse

  Tuotenro: 86060
  En tygpåse som innehåller olika kort med ramsor. På ena sidan av kortet finns en ramsa och på andra sidan en bild som passar till ramsan. Trevlig att använda t.ex. vid en samling där barnen sitter i ring och får turas om att plocka ett kort från ramspåsen. Pedagogen läser ramsan som passar till bilden. Innehåller 25 hållbara, lackade kort med ramsor. Kortens storlek 25x7 cm..
  36,00 €
 • Haitta-aineeton
  Babblarna handdockor 6 st

  Babblarna handdockor 6 st

  Tuotenro: 19248
  Babblarna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo som härliga mjuka handdockor, alla i ett paket. Babblarna är väl genomtänkt språkträning. Inte bara för att de faktiskt hjälper till i språkutvecklingen, utan för att de gör det utan att man tänker på det. I leken med Babblarnafigurerna, Babblarnas namn och deras speciella sätt att prata, så utvecklas språket. Den pedagogiska plattformen är Karlstadmodellen och språkträningen riktar sig till barn i tidig språkutveckling. Babblarna pratar sitt eget språk som helt bygger på ljudet i deras namn. Genom att lyssna på Babblarna och härma deras sätt att prata tränas effektivt förmågan att använda betoningar och melodi i språket. Med hjälp av Babblarna övar ni tillsammans och möjligheterna till språkutvecklande lekar är oändliga. 30 cm höga och kan tvättas i 40°.
  79,00 €
 • Ongelmaratkaisu -korttisarja

  Ongelmaratkaisu -korttisarja

  Tuotenro: 75671
  Korteissa on arkielämän ongelmia ja kaksi eri vaihtoehtoa ratkaista ne. Jokaisessa sarjassa on kolme korttia. Ensimmäisessä kortissa on ongelma ja toisessa kortissa mahdollinen ratkaisu. Kolmas kortti esittää vaihtoehdon miten ongelmaa voidaan myös käsitellä. Sisältää 16 sarjaa, joista kussakin 3 korttia (15 x 15 cm) ja ohjekirjan. Yht. 48 laminoitua kuvakorttia.
  51,00 €
 • Hauskat kuvat

  Hauskat kuvat

  Tuotenro: 55674
  Jokaisessa kuvassa jokin on hassusti. Hauskat ja viihdyttävät kortit sopivat kaiken ikäisille. Sisältää 36 korttia. Korttien koko 11,5 x 7,5 cm.
  27,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.