Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Ohjelmoinnin ja robotiikan uutuuksia

 • Qubs Cody Block

  Qubs Cody Block

  Tuotenro: 144308
  Cody Block yhdistää perinteiset puiset lelut ja modernin teknologian STEAM-pohjaisessa ratkaisussa, jossa lapset leikkivät ja oppivat ohjelmoinnillista ajattelua sekä koodauksen perusperiaatteita ilman näyttöjen apua. Lohkot antavat Codylle komentoja RFID-tägien avulla. Ongelmanratkaisua hauskassa ympäristössä. Sisältö: Cody-auto, 16 lohkoa, Codyn kaupunkiopas (englanninkielinen, suomenkielinen käännös saatavilla) ja USB-C latauskaapeli. Ikäsuositus: 3 - 12-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Mikrofoni podcastien tallentamiseen RØDE

  Mikrofoni podcastien tallentamiseen RØDE

  Tuotenro: 145010
  Tämä dynaaminen mikrofoni on täydellinen podcasteihin, suoratoistoon, pelaamiseen ja sisällön luomiseen. Siinä on sisäänrakennettu pop-filtteri, joka poistaa epäpuhtaudet ja tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen äänen. Integroitu iskunkiinnitysjärjestelmä minimoi tärinän aiheuttaman melun. Mikrofoni on optimoitu käytettäväksi RØDECaster™ Pro II:n kanssa, mikä on suunniteltu streamaajille, podcastereille, muusikoille, pelaajille ja sisällöntuottajille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Mikrofonin jalka RØDE

  Mikrofonin jalka RØDE

  Tuotenro: 145011
  Pöytäteline mikrofonille. Sopii käytettäväksi tuotteen 145010 Mikrofoni podcastien tallentamiseen RØDE kanssa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Pölysuoja äänentuotantoyksikölle RØDECASTER

  Pölysuoja äänentuotantoyksikölle RØDECASTER

  Tuotenro: 145012
  Räätälöity kansi, joka sopii tuotteeseen 145014 Äänentuotantoyksikkö RØDECASTER. Valmistettu korkealaatuisesta kirkkaasta polykarbonaatista.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Mikrofonikaapeli XLR, 3 m

  Mikrofonikaapeli XLR, 3 m

  Tuotenro: 145013
  Kestävä mikrofonikaapeli korkealaatuisella signaalilla. Mukana sopivat värikoodatut renkaat.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Podcast-aloituspaketti neljälle

  Podcast-aloituspaketti neljälle

  Tuotenro: 144765
  Laadukas aloituspaketti oman podcastin aloittamiseen. Setti on räätälöity neljälle henkilölle. Sisältö: RØDEcaster Pro II studiojärjestelmän, 4 x RØDE mikrofonia, 4 x NTH-100 kuulokkeita, 4 x PSA 1 + mikrofonin jalustaa ja 4 x Pulse 2 m XLR/XLR kaapelia.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Mikrofonijärjestelmä RØDE, langaton

  Mikrofonijärjestelmä RØDE, langaton

  Tuotenro: 144766
  Langattomat mikrofonit 2 lähettimellä ja 1 vastaanottimella. Kantama jopa 200 metriä, mikä tekee niistä täydelliset erilaisiin seminaareihin ja haastatteluihin. Tallennusmahdollisuus yli 24 tunnin tallennusajalla.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Nappimikrofoni RØDE Lavalier GO

  Nappimikrofoni RØDE Lavalier GO

  Tuotenro: 144767
  Pieni mikrofoni pidikkeellä, joka voidaan kiinnittää esim. paitaan. Huomaamaton mikrofoni sopii hyvin esim. haastetteluihin ja juontoihin. Sopii käytettäväksi RØDE WIRELESS GO:n kanssa, mutta myös muiden 3,5 mm:n mikrofonitulon omaavien laitteiden kanssa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Äänentuotantoyksikkö RØDECASTER Pro II

  Äänentuotantoyksikkö RØDECASTER Pro II

  Tuotenro: 145014
  Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu studiolaite on helppokäyttöinen ja se sopii täydellisesti streamaajille, podcastereille, muusikoille ja sisällöntuottajille. Varustelut: sisäänrakennetut esivahvistimet, 4 analogista sisääntuloa, 4 kuuloke-ulostuloa, integroitu bluetooth-liitäntä, 5,5 tuuman kosketusnäyttö, kaksi USB-C-äänikorttia ja sisäänrakennetut tehosteet. Täysin ohjelmoitavat SMART-padit ohjaavat helposti sekä ääntä että tehosteita. Mikserissä on 6 broadcast-laatuista faderia ja kolme virtuaalifaderia, jotka on mahdollista laajentaa digitaalisesti, mikä antaa mahdollisuuden allokoida ääntä tai tehosteita mille tahansa halutulle kanavalle. Sisältö: 1 x RØDECaster Pro II, 1 x SC27 USB-C-C-kaapeli, 1 x USB-C-virtasovitin ja 1 x AC-virtajohto.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.