Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Puhelinpalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa.

Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@lekolar.fi.

Kuvataiteen, askartelun ja käsityön uutuudet

 • Haitta-aineeton
  Lattiamaalausteline pyörillä

  Lattiamaalausteline pyörillä

  Tuotenro: 41922
  Tukeva maalausteline pyörillä, jossa on iso työskentelyala. Telineen yläosassa on kaksi pyöreää tankoa piirustusrullille. Paperin voi myös kiinnittää teipillä suoraan akryylilasiin. Tai lasiin voi suoraan maalata esimerkiksi ikkunaväreillä. Sopivat paperirullat ovat 77215, 47250 ja 43016. Alustan alaosassa on molemmilla puolilla kaksi hyllyä tarvikkeille. Kahvasta on helppo siirtää lattiateline tilasta toiseen. Pyörät ovat lukittavia. Mitat: työskentelytila 145 x 98 cm (L x K), ulkomitat 167 x 135 x 68 cm (L x K x S), alahyllyn syvyys 10 cm. Kokonaispaino 50 kg. Materiaali on pyökkivaneria, lakattu vesipohjaisella lakalla. Lasi on akryylia. Puhdista runko ja lasi kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella ennen kuin väri on kuivunut. CE-merkki.
  773,00 €
 • Haitta-aineeton
  Maalausteline, valko-/liitutaulu

  Maalausteline, valko-/liitutaulu

  Tuotenro: 41924
  Pyörällisen alustan päällä on kaksipuoleinen valko-/liitutaulu. Alustan alaosassa on kolme, avointa lokerikkoa tarvikkeille. Taulun edessä on myös tilaa molemmin puolin, syvyys 13 cm. Alustan neljä pyörää on lukittavia. Mitat: työskentelytila 70 x 60 cm (L x K), ulkomitat 80 x 100 x 42 cm (L x K x S). Kokonaispaino 22 kg. Toimitetaan osissa. Materiaali on pyökkivaneria, lakattu vesipohjaisella lakalla, runko pyökkiä. Taulun toinen puoli on valkotaulu ja toinen liitutaulu. Puhdista runko kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Taulut puhdistetaan taulusienellä tai valkotauluille tarkoitetulla puhdistusaineella. CE-merkki.
  288,00 €
 • Haitta-aineeton
  Muovailuvaha, Plastilina, 15 x 350 g

  Muovailuvaha, Plastilina, 15 x 350 g

  Tuotenro: 44368
  Pehmeä muovailuvaha. Värit sekoittuvat toisiinsa, väri ei tartu käsiin eikä työalustaan. Muovailuvaha ei kuivu. Pakkaus sisältää värit: valkoinen, keltainen, tummankeltainen, oranssi, punainen, aniliini, roosa, aprikoosi, ruskea, vaaleanvihreä, vihreä, vaaleansininen, sininen, violetti ja musta. Muovailuvaha ei sisällä gluteenia, soijaa eikä pähkinää. Yli 3-vuotiaille.
  57,00 €
 • Haitta-aineeton
  Muovailuvaha, Plastilina, 350 g

  Muovailuvaha, Plastilina, 350 g

  Pehmeä muovailuvaha. Värit sekoittuvat toisiinsa, väri ei tartu käsiin eikä työalustaan. Muovailuvaha ei kuivu. Muovailuvaha ei sisällä gluteenia, soijaa eikä pähkinää. Yli 3-vuotiaille.
  Hinta alkaen
  5,40 €
 • Haitta-aineeton
  Berol Handwriting kynät, 42 kpl

  Berol Handwriting kynät, 42 kpl

  Tuotenro: 42728
  Berolin kynät ovat erityisesti suunniteltu kirjoittamiseen. Pyöreästä muovivarresta saa hyvän otteen, joka tukee kirjoittamista. Hyvin juokseva muste tekee kirjoittamisesta rentoa ja helppoa. Erittäin kestävä muovinen kärki. Viivan leveys 0,6 mm, väri musta. Yli 3-vuotiaille.
  80,00 €
 • Haitta-aineeton
  Berol Handwriting, kolmikulmaiset kynät, 36 kpl

  Berol Handwriting, kolmikulmaiset kynät, 36 kpl

  Tuotenro: 42727
  Berolin ergonomiset kynät sopivat erityisesti kirjoittamista opetteleville lapsille. Paksusta, kolmikulmaisesta varresta saa hyvän otteen, joka tukee kirjoittamista. Hyvin juokseva muste tekee kirjoittamisesta rentoa ja helppoa. Erittäin kestävä muovinen kärki. Viivan leveys 0,7 mm, väri musta. Yli 3-vuotiaille.
  80,00 €
 • Purkkiteroitin KUM Color-Combi

  Purkkiteroitin KUM Color-Combi

  Tuotenro: 22612
  Teroittimessa on reiät sekä lyijy- että värikynille. Kynän paksuus ø 8 mm tai ohuempi, kuusikulmaisille ja pyöreille kynille. Tilava roskasäiliö. Lajitellut värit. Muovia. Koko: korkeus 4, ø 5 cm. Yli 3-vuotiaille.
  3,00 €
 • Sakset, Dahle, kumiset kädensijat

  Sakset, Dahle, kumiset kädensijat

  Tuotenro: 26945
  Saksien pituus 140 mm. Terän pituus 80 mm. Saksien terät karkaistua terästä. Kumiset kädensijat keventävät leikkaamista.
  4,90 €
 • Sakset, Dahle, 20 cm

  Sakset, Dahle, 20 cm

  Tuotenro: 22062
  Oikeakätiset, ergonomiset yleissakset. Titaanipäällysteiset, karkaistut terät ovat pitkäikäiset ja leikkaavat hyvin. Terät eivät ruostu. Sakset voidaan teroittaa saksienteroittimella, 76948. Muovisissa kädensijoissa on pehmeä kumisisus, joten niillä on miellyttävä leikata. Pituus 20 cm, terän pituus 8,6 cm.
  10,00 €
 • Sakset, Dahle, 18 cm

  Sakset, Dahle, 18 cm

  Tuotenro: 22061
  Oikeakätiset yleissakset. Titaanipäällysteiset, karkaistut terät ovat pitkäikäiset ja leikkaavat hyvin. Terät eivät ruostu. Sakset voidaan teroittaa saksienteroittimella, 76948. Muovisissa kädensijoissa on pehmeä kumisisus, joten niillä on miellyttävä leikata. Pituus 18 cm, terän pituus 8,2 cm.
  8,90 €
 • Haitta-aineeton
  Collegekangas, Babblarna prickar

  Collegekangas, Babblarna prickar

  Tuotenro: 44315
  Painettu collegetrikoo, 95 % puuvillaa ja 5 % elastaania. Trikookangas on ekologista, kankaalla on ÖkoTex-standardi ja se on valmistettu GOTS-vaatimusten mukaan luonnonmukaisesti viljellystä puuvillasta. Leveys 165 cm. Hahmot ovat 5 - 10 cm korkeita. Pesu 40 asteessa, älä käytä pesussa huuhtelu- tai valkaisuaineita. Ei rumpukuivausta. Ei kestä kemiallista pesua. Kangas kutistuu ensimmäisessä pesussa 5 - 10 %. Myydään vain täysin metrein.
  30,00 €
 • Haitta-aineeton
  Ompelukortit 12 kpl

  Ompelukortit 12 kpl

  Tuotenro: 78452
  Pakkauksessa muovineula + lankoja. 12 eri aihetta kestävällä kartongilla. Koko: 14,5 x 21 cm.
  15,40 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.