Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Suunnittelijoille

Suunnittelijoille

Satuhetki - Play leikkisermit

Vinkkinumero 6088
Satuhetkiä voi olla monenlaisia - pienelle joukolle, isommalle joukolle, tai koko ryhmän yhteisiä. Ääntävaimentavasta huovasta valmistetuilla Play leikkisermeillä voit rajata tilaa monin tavoin ja luoda muuntuvia pienempiä tiloja isomman tilan sisälle. Rajattu ympäristö auttaa lapsia rauhoittumaan ja keskittymään satuun.

Kokonaisuuteen kuuluu 1 tuote:

Kirjaudu nähdäksesi hinnat

Yhteen pakettiin kuuluu:

Play leikkisermit 4 kpl Vaaleansininen

Tuotenro 32833-26
4 sermin kokonaisuus. Materiaali ääntävaimentavaa ...
Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.