Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Verkkoyhteyden häiriöt aiheuttavat katkoksia asiakaspalvelun puhelinlinjoihin. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia.

Tuoteperhe
Mitat
Väri
5 Tuotetta
 • Trotsig-seinävalaisin

  Trotsig-seinävalaisin

  Trotsig on karismaattinen seinälamppu, jossa on minimalistinen muotoilu. Taipuisan vartensa ansiosta Trotsig on täydellinen lukuvaloksi. Ei himmennettävä. Mitat: K35 Ø10,2 cm, GU10-kanta, max 8 watt. Metallia. Johto 2,05 m. Taipiusa osa on musta. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Cato seinälamppu

  Cato seinälamppu

  Cato-valaisimessa on skandinaaviseen sisustukseen sopiva minimalistinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Metallia. Himmennettävä. Mitat K14,9 L4,5 S15,4 cm, GU4/MR11-kanta, max 4 watt. 3 m johto. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Relief seinävalaisin

  Relief seinävalaisin

  Relief -valaisin on hieno esimerkki modernista tanskalaisesta suunnittelusta. Se sulautuu kauniine yksityiskohtineen helposti mihin tahansa ympäristöön. Metallia. Himmennettävä. Mitat K25 L10 S29 cm. GU10-kanta, max 10 watt. Johto 3,5 m. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Cato seinälamppu, tupla

  Cato seinälamppu, tupla

  Cato-valaisimessa on skandinaaviseen sisustukseen sopiva minimalistinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Metallia. Mitat K9,5 L32 S15,4 cm, GU4/MR11-kanta. 3 m johto. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Tyson seinävalaisin

  Tyson seinävalaisin

  Tyylikäs metallista valmistettu, suunnattava seinävalaisin. Himmennettävä. Max 8 watt. GU10-kanta. Johdon pituus 2,9 m. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.