Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Ideoita & inspiraatiota

Ideoita & inspiraatiota

Puinen luuranko

Vinkkinumero 8017 Vaikeusaste: Keskitaso
Tämä on kiva leikki, jonka avulla voi tutustua luurankoon. Anna lasten kerätä retkellä eripituisia, erikokoisia ja eripaksuisia tikkuja. Pyydä lapsia asettumaan maahan makuulle ja piirtämään toistensa ääriviivat ulkoliiduilla. Sitten kuvan päälle asetellaan tikkuja ja kiviä, joista kootaan luuranko. Tehtävä sujuu helpommin ryhmätyönä. Tuo malliksi kuva. Keskustelkaa luuston eri osista ja niiden toiminnasta.
Tämä paketti riittää 10 lapselle
Kirjaudu nähdäksesi hinnat

Yhteen pakettiin kuuluu:

Katuliidut

Tuotenro 46571
Ulkokäyttöön, esim. asfaltin ja levyjen maalauksee...
Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.