Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Ohjelmointi ja robotiikka yläkoulussa ja lukiossa

Digitaalisen oppimisen tuotteita yläkouluun

 • Makeblock mBot2

  Makeblock mBot2

  Tuotenro: 129156
  Koulutusrobotti yli 14-vuotiaille. Edellisen mBotin päivitetty versio, nyt mukana jopa CyberPi-mikrotietokone. MBotin avulla opiskelijat oppivat rakentamaan erityyppisiä robotteja ja ohjelmoimaan niitä sekä lohko- että tekstiohjelmoinnilla. Sarja sisältää moottoreita, pyöriä, erilaisia ​​antureita, kauko-ohjaimen, CyberPi:n, jossa on useita antureita ja tuloja ja lähtöjä useiden moottoreiden ja antureiden liittämiseksi. Voidaan yhdistää sekä Bluetoothin että WiFi:n kautta.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  LEGO® Education SPIKE™ Prime

  LEGO® Education SPIKE™ Prime

  Tuotenro: 111971
  LEGO® Education SPIKE™ Prime Set on STEAM -oppimistyökalu peruskouluun luokille 5. - 9. STEAM-aineita ovat luonnontieteet, teknologia, insinööritaito, taideaineet ja matematiikka. Sarjassa yhdistyvät värikkäät LEGO-rakennusosat, helppokäyttöinen laitteisto ja intuitiivinen, vedä ja pudota -tyyppinen, Scratchiin perustuva lohko-ohjelmointikieli. Spike opettaa kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja kaikentasoisille oppilaille leikinomaisen tekemisen kautta. Ohjelmoitava keskusyksikkö on kehittynyt, mutta helppokäyttöinen ja siinä on 6 in/out -porttia, paneeli 5x5 ledillä, Bluetooth-yhteys, kaiutin, 6-akselinen gyroskooppi ja ladattava akku. Mukana olevien moottoreiden, antureide ja LEGO-rakennusosisen avulla oppilaat voivat rakentaa robotteja ja muita interaktiivisia malleja. Kestävä säilytyslaatikko ja 2 settiä lajitettelualustoja sisältyy. Mukana on myös ohjeita, aplikaatio ja verkkopohjaiset tuntisuunnitelmat.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Makeblock mBot Ranger Robot Kit(Bluetooth Version)

  Makeblock mBot Ranger Robot Kit(Bluetooth Version)

  Tuotenro: 123581
  Robottien rakennussarja, jossa on osat telaketjuvaunun, nopean kolmipyöräisen tai tanssivan kaksipyöräisen rakentamiseen. MBot Rangerissa on kehittynyt piirilevy, useita antureita, voimakkaammat ja nopeammat moottorit (0,6 m/s)ja vahvat kumitelat telaketjurobotille. Yhteys tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen Bluetoothin kautta. Ohjelmoitavissa tietokoneela ja ohjattavissa älypuhelimella tai tabletilla. Mukan manuaali, mutta myös saatavissa sovellusmuodossa (iOS ja Android) 3D-malleineen prosessin helpottamiseksi. Paristokäyttöinen (6 x AAA), eivät sisälly. Yli 14-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Makeblock CyberPi Go Kit

  Makeblock CyberPi Go Kit

  Tuotenro: 129127
  CyberPi on ohjelmoitava mikrotietokone lohko-ohjelmointiin tai tekstipohjaiseen ohjelmointiin Pythonissa. Siinä on värillinen näyttö ja useita antureita, kuten mikrofoni, kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi. CyberPillä on oma CyberOS-järjestelmä, jolla on mahdollisuus liittää suuri määrä moduuleja ja antureita. Mukana ladattava litiumioniakku (800 mAh), 2 tasavirtamoottoriporttia ja 2 servoporttia. Servoportit voidaan liittää LED-nauhoihin, Arduino-digitaalisiin ja analogisiin antureihin. CyberPi voidaan ohjelmoida langattomasti tietokoneen tai mobiililaitteen kautta. Sisältö: CyberPi, CyberPi-pikaopas (englanniksi), Pocket Shield, Pocket Shield -aloitusopas ja USB-C-kaapeli.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Artie Max

  Artie Max

  Tuotenro: 136774
  Artie Max herättää koodauksen eloon muuntamalla yksinkertaiseen käyttöliittymään ohjelmoidun koodin todellisiksi riveiksi jopa 3 eri värissä. Oppilaat oppivat koodaamaan viidellä koodauskielellä (Blockly, Snap!, JavaScript, Python ja C++) hauskojen ja luovien toimintojen avulla. Ohjelmoitavat LED-silmät. Mukana USB-kaapeli ja kolme merkkauskynää (lila, sininen ja vihreä). Yli 8-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Greenscreen, vihreä kangas

  Greenscreen, vihreä kangas

  Tuotenro: 129912
  4 m / pakkaus. 100 % puuvillaa. Leveys 153 cm, paino 250 g / m2. Öko-Text. Pesu 60 °C, ei kutistu.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Greenscreen jalustalla

  Greenscreen jalustalla

  Tuotenro: 130623
  Greenscreen jalustalla. Pop-up tekniikka. Avaa alumiinikotelo ja nosta kädensijasta haluttuun korkeuteen ja kiinnitä hyvin. Mitat 148 cx 180 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Greenscreen-viitta, medium

  Greenscreen-viitta, medium

  Tuotenro: 136128
  Alennus on 40% listahinnasta. Kampanjahinta voimassa 14.6.2024 saakka. Kirjautuneena käyttäjänä näet lopullisen asiakashintasi, joka on joko kampanja- tai sopimushinta, sen mukaan kumpi on edullisempi.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Greenscreen-viitta, large

  Greenscreen-viitta, large

  Tuotenro: 136129
  Alennus on 40% listahinnasta. Kampanjahinta voimassa 14.6.2024 saakka. Kirjautuneena käyttäjänä näet lopullisen asiakashintasi, joka on joko kampanja- tai sopimushinta, sen mukaan kumpi on edullisempi.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Micro:bit V2

  Micro:bit V2

  Tuotenro: 123314
  Micro:bit V2 on tuttu Micro:bit päivitettynä uusilla toiminnoilla. USB, radio, bluetooth, kompassi, kiihdytin, ohjelmoitava 25 LED-näyttö, kaiutin, mikrofoni, valoanturi jne.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Electronic Starter Kit for micro:bit

  Electronic Starter Kit for micro:bit

  Tuotenro: 56902
  Alennus on 30% listahinnasta. Kampanjahinta voimassa 14.6.2024 saakka. Kirjautuneena käyttäjänä näet lopullisen asiakashintasi, joka on joko kampanja- tai sopimushinta, sen mukaan kumpi on edullisempi.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Kitronik Inventor´s Kit for micro: bit

  Kitronik Inventor´s Kit for micro: bit

  Tuotenro: 56903
  Alennus on 50% listahinnasta. Kampanjahinta voimassa 14.6.2024 saakka. Kirjautuneena käyttäjänä näet lopullisen asiakashintasi, joka on joko kampanja- tai sopimushinta, sen mukaan kumpi on edullisempi.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Kitronik Lesson in a Box Simple Robotics for the BBC micro:bit

  Kitronik Lesson in a Box Simple Robotics for the BBC micro:bit

  Tuotenro: 133842
  The Lesson in a Box (Simple Robotics) on täydellinen elektroniikka- ja ohjelmointiosien sarja, joka sisältää opetusmateriaaleja opettajille ja oppilaille. Tuntisuunnitelmat sisältävät mm. oppituntien yhteenvedon, micro: bitin käyttöohjeita, ohjelmointiesimerkkejä ja paljon muuta. Mainio ratkaisu koko luokalle toistuvaan käyttöön soveltuvilla materiaaleilla. Sarja sisältää 10 settiä oppilaille ja 1 setin opettajalle. Lisäksi tarvitaan 1 micro:bitti ja 3 AA-paristoa robottia kohden, pahvia, kuminauhaa, teippiä tai liimaa (hankittava erikseen). Lisätietoja, katso PDF.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Kitronik Lesson in a Box Visual Computing Pack for micro:bit

  Kitronik Lesson in a Box Visual Computing Pack for micro:bit

  Tuotenro: 133843
  Lesson in a Box Visual Computing Pack for micro:bit on kokonaisratkaisu elektroniikkaan ja ohjlelmointiin yläkoulun oppilaille ja opettajille. Paketti sisältää yksityiskohtaisia ​​tuntisuunnitelmia, työkirjoja, tarkistuslistoja ja paljon muuta, kaikki perustuvat micro:bitiin. Sarja sisältää 10 settiä oppilaille ja 1 setin opettajalle. Lisäksi tarvitaan 1 mikro:bit settiä kohden (ei sisälly). Lisätietoa, katso PDF.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Kitronik Lesson in a Box - The Environment kit for BBC micro:bit

  Kitronik Lesson in a Box - The Environment kit for BBC micro:bit

  Tuotenro: 133844
  Oppitunti laatikossa Micro: bitin ympäristöpaketti on täydellinen ratkaisu ylä- ja lukion opiskelijoille ja opettajille. Paketti sisältää yksityiskohtaisia ​​tuntisuunnitelmia, työkirjoja, tarkistuslistoja ja paljon muuta, kaikki micro: bitin pohjalta ja ulottuu ohjelmoinnin, suunnittelun, teknologian ja biologian kaltaisiin aiheisiin. Anna oppilaiden oppia kasvien ja ympäristön välisestä suhteesta Kitronikin Smart Greenhouse Kitin avulla, kasvihuone mikroympäristössä. Sitten siemen ja koodi micro: bitti valvoo ja kastele automaattisesti parhaan kasvukokemuksen saavuttamiseksi. Sarja sisältää 10 settiä oppilaille ja 1 setin opettajalle. Lisäksi tarvitaan 1 Micro:bit settiä kohden (ei sisälly). Katso PDF lisätietoja varten.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.