Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Toimituksissamme saattaa ilmetä viivästyksiä Posti- ja logistiikka-alan unionin lakon ja lakkoa tukevien toimien vuoksi.

Ympäristö & kierrätys

RAJAA HAKUA

8 Tuotetta
 • Logico Piccolo Eskariboksi

  Logico Piccolo Eskariboksi

  Tuotenro: 86430
  Boksi sisältää tehtäviä äidinkielestä, matematiikasta, pohditaan luonto- ja ympäristöaiheita sekä harjoitellaan hahmottamista ja päättelyasioita. Mukana on yhteensä 100 tehtäväkorttia: 40 matematiikan ja 60 äidinkielen korttia. Kaikissa Logico Piccolo bokseissa on eri korttitehtävät kuin yksittäisissä Logicopaketeissa.
  191,00 €
 • Läpinäkyvä kompostointiastia

  Läpinäkyvä kompostointiastia

  Tuotenro: 53219
  Opi aineiden maatumisesta, kompostoinnista, elinkaaresta ja ympäristövaikutuksista. Kirkkaassa muoviastiassa on kolme vesitiivistä, kirkasta osastoa, kolme lämpömittaria. Mukana opettajanopas. 30,5 x 22 x 10cm.
  58,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuinka huolehdit luonnosta

  Kuinka huolehdit luonnosta

  Tuotenro: 55122
  Hyvät keskustelukortit siitä kuinka voimme huolehtia luonnosta. Näyttää 2 erilaista kuvallista ehdotusta siitä, mikä on oikea, mikä väärä tapa toimia luonnon hyväksi. Itsekorjaava systeemi takapuolella.Vahvaa kartonkia. Sisältää 34 korttia.
  34,00 €
 • Haitta-aineeton
  Brio, jäteauto

  Brio, jäteauto

  Tuotenro: 12441
  Brion jäteauto tekee maailmasta puhtaamman paikan. Valot, äänet ja selkeä viesti varmistavat, että lapsi oppii jätteiden keräämisen ja lajittelun tärkeyden hauskalla tavalla. FSC-sertifioitua puuta, ABS-muovia ja hiljaiset renkaat TPE-muovia. Valoa ja ääntä varten tarvitaan 2 kpl LR44-paristoa, sisältyvät. Yli 1,5 -vuotiaille.
  33,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kierrätys, flanellikuvat

  Kierrätys, flanellikuvat

  Tuotenro: 56537
  Tarina ympäristöstä ja kierrätyksestä. Kuvakorteissa mm. tehtäviä kuinka roskat lajitellaan oikein. Pakkaus sisältää 18 flanellikuvakorttia ja ruotsinkielisen tarinan. Kuvakorteissa ei ole tekstiä.
  30,00 €
 • Leikkipallo kierrätysmateriaaleista

  Leikkipallo kierrätysmateriaaleista

  Tuotenro: 71380
  Leikkipallo kierrätetystä kumista. Ø 24,5 cm. Pitkän käyttöiän varmistamiseksi lue ohjeet ennen pallon käyttöönottoa. Muista käyttää venttiiliöljyä pumpatessasi ilmaa palloon.
  16,20 €
 • Rescuebusters EDU-portaali/oppilas/vuosi

  Rescuebusters EDU-portaali/oppilas/vuosi

  Tuotenro: 87969
  HUOM! Tarjoushinta, voimassa 31.5.2018 saakka.
  5,40 €
 • Rescuebusters EDU-portaali/koulu/vuosi

  Rescuebusters EDU-portaali/koulu/vuosi

  Tuotenro: 87937
  HUOM! Tarjoushinta, voimassa 31.5.2018 saakka.
  107,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.