Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Suuren kysynnän vuoksi toimitusaikamme ovat normaalia pidemmät. Uudet tilaukset tulemme toimittamaan tammikuusta 2021 alkaen. Lisätietoja saat osoitteesta asiakaspalvelu@lekolar.fi

Sensoriset lelut

RAJAA HAKUA

18 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Sensoriset mystiikkapallot, 6 kpl

  Sensoriset mystiikkapallot, 6 kpl

  Tuotenro: 58188
  Kuusi peilipalloa, jotka näyttävät samanlaisilta, mutta ne ovat kaikki yksilöllisiä. Yksi vaappuu pyöriessään, toinen ei vieri suoraan, osasta lähtee hauska ääni, kun niitä heiluttaa tai pyörittää. Pallon pinta heijastaa kasvot erilaisena ja se on lapsesta kiehtovaa. Pallot on valmistettu kestävästä, ruostumattomasta metallista, mutta eivät ole painavia. Kehittää huomiointikykyä, käden ja silmän yhteistyötä sekä kuuloaistia. Koko ø 10 cm. Yli 0-vuotiaille.
  65,50 €
 • Haitta-aineeton
  Sensoriset peilipallot, 4 kpl

  Sensoriset peilipallot, 4 kpl

  Tuotenro: 58187
  Peilipallot, 4 eri kokoa. Lapsesta on jännittävää nähdä kuinka kasvot heijastuvat suurena peilipallon pinnasta. Pallon muotoa voi tutkia, lajitella koon mukaan tai vaan vieritää palloja. Pallot on valmistettu kestävästä, ruostumattotasta metallista, mutta eivät ole painavia. Koot ø 6, 8, 10 ja 15 cm. Yli 0-vuotiaille.
  40,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sensoriset palikat, 9 kpl

  Sensoriset palikat, 9 kpl

  Tuotenro: 12339
  Hienot, eriväriset puupalikat, jotka stimuloivat aisteja. Pakkauksessa on 3 äänipalikkaa, 3 palikkaa eri pinnoilla ja 3 palikkaa näköaistia varten. Valmistettu viljellystä kumipuusta, värit ovat ekologisia, vesiliukoisia ja myrkyttömiä. Mitat: 3,5 x 3,5 cm. Toimitetaan kankaisessa säilytyspussissa. Yli 1-vuotiaille.
  36,60 €
 • Peilikivet, 20 kpl

  Peilikivet, 20 kpl

  Tuotenro: 12090
  Hinta ennen alennusta 166,6 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  116,00 €
 • Haitta-aineeton
  Skwish

  Skwish

  Tuotenro: 12162
  Tämä perinteinen lelu kiehtoo lapsia ja antaa ajanvietettä pitkäksi aikaa. Hauskat värit, liikkuvat kuulat, venyvät kuminauhat viihdyttävät. Harjoittaa motoriikkaa ja silmän ja käden yhteistyötä. Mitat 14 x 14 cm. Puuta. Sopii kaikenikäisille.
  40,00 €
 • Loistavat ja taktiiliset pallot

  Loistavat ja taktiiliset pallot

  Tuotenro: 118580
  Hinta ennen alennusta 171,2 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  119,00 €
 • Haitta-aineeton
  Pikkupalatsit, 3 kpl

  Pikkupalatsit, 3 kpl

  Tuotenro: 17461
  Valoa heijastavat pikkupalatsit ovat luotuja leikkihahmojen asunnoiksi. Ympäristöä voi koristella puun oksilla. lehdillä ja kävyillä. Koko: 24 x 14 x 14 cm. ABS-muovia. Ei sisällä leikkihahmoja. Yli 1-vuotiaille.
  126,60 €
 • Rakennuspalikat, peili

  Rakennuspalikat, peili

  Tuotenro: 15218
  Hinta ennen alennusta 234,4 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  164,00 €
 • Haitta-aineeton
  Pastellikivet, 18 kpl

  Pastellikivet, 18 kpl

  Tuotenro: 12062
  Sileät, kiveä muistuttavat muodot, joita voi pinota tai pyörittää. Kivet sopivat matematiikan harjoituksiin, kivien eroja vertaillaan, niitä lajitellaan ja luokitellaan tai asetetaan jonoon. Kiviä voi käyttää myös rakennusleikeissä ja ne kehittävät hienomotorisia taitoja. Neljä erikokoista kiveä: ø 4,5 – 15 cm. Materiaali on puuta. Yli 10 -kk.
  158,80 €
 • Haitta-aineeton
  Värilliset pullot, 6 kpl

  Värilliset pullot, 6 kpl

  Tuotenro: 13125
  Kauniit pullot ruokkivat mielikuvitusta ja uteliaisuutta. Pullot voi täyttää vedellä, kivillä tai lehdillä. Niitä voi käyttää hiekka- ja vesileikeissä ulkona tai roolileikeissä sisällä. Materiaali on PVC:tä, ei sisällä ftalaatteja. Korkeus 20 cm. Yli 1,5 -vuotiaille.
  57,70 €
 • Haitta-aineeton
  Sensoriset pussit, 8 kpl

  Sensoriset pussit, 8 kpl

  Tuotenro: 122904
  Jokainen pussi on erilainen, ne on valmistettu erilaisista kankaista ja jokainen pussi suljetaan ja avataan eri lailla. Kankaan tekstuuri antaa aistivirikkeitä ja ne sopivat hienomotoriikan harjoittamiseen. Laita pussiin lapsia kiinnostavia esineitä. Ehkä dinosaurus vihreään pussiin ja helmiä hopeiseen. Materiaalit ovat polyesteria, puuvillaa ja juuttia. Yli 0-v.
  86,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sensoriset liikeputket

  Sensoriset liikeputket

  Tuotenro: 118800
  Näiden neljän putken kiehtovat liikkeet tarjoavat rauhoittavan visuaalisen kokemuksen ja auttavat keskittymään. Putkia ei voi avata. Mitat: 22 x 5 cm (korkeus x leveys).
  57,30 €
 • Haitta-aineeton
  Rullaavat sylinterit

  Rullaavat sylinterit

  Tuotenro: 113017
  Sylinterien sisällä liikkuvat esineet vangitsevat lapsen mielenkiinnon. Sopivat aistiharjoituksiin, kun sylintereitä heilutellaan ja pyöritellään. Puuta. Kaikenikäisille.
  130,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kivet narussa

  Kivet narussa

  Tuotenro: 118593
  16 kiveä, joihin saa halutessaan pujotettua langan. Kivien koskettelu ja pujottelu auttaa lasta keskittymään ja kehittää motoriikkaa. Lajittele, laske tai luokittele tuntuman ja ulkonäön mukaan. Kivet ovat noin 4 cm kokoisia ja narun pituus on 60 cm. Yli 2-vuotiaille.
  34,20 €
 • Haitta-aineeton
  Kimaltelevat puiset renkaat

  Kimaltelevat puiset renkaat

  Tuotenro: 118584
  Tässä setissä on kolme kaunista, sileäntuntuista ja erikokoista puurengasta kimaltavilla nauhoilla. Lapset voivat pinota ja rullata niitä tai esimerkiksi rakentaa pieniä kiehtovia maailmoja renkaiden sisään, vain mielikuvitus on rajana!
  120,80 €
 • Haitta-aineeton
  Valosauvat, 12 kpl

  Valosauvat, 12 kpl

  Tuotenro: 122870
  Interaktiiviseen sauvaan syttyy valot, kun niitä napauttaa. Sauva reagoi myös liikkeeseen ja valot syttyvät 3 minuutiksi. Valosauvat sopivat moneen eri toimintaan, niiden avulla opitaan syy ja seuraus ja niitä voidaan käyttää aistimateriaalina ja roolileikeissä. Valosauvat voi yhdistää muiden valotuotteiden kanssa tai käyttää yksinään. Valopöydän päällä sauva saa uusia efektejä. Leikissä valosauva on välillä puhelin, sitten käärme tai raketti. Niiden kanssa on myös kiva tanssia pimeässä. 6 eri väriä. Lataamalla sauvaa 3 – 4 tuntia, on toiminta-aika 6 – 8 tuntia. Ladataan USB-kaapelilla. Koko: 212 x 33 mm. Yli 10-kk.
  Hinta puuttuu
 • Haitta-aineeton
  Valo-, aktiviteettitaulu

  Valo-, aktiviteettitaulu

  Tuotenro: 122883
  Valotaulussa yhdistyvät hienomotoriikka sekä syyn ja seurauksen oivaltaminen. Valon syttymiseen tarvitaan erilaisia tekniikoita. Jokainen lamppu syttyy eri lailla: painamalla, kääntämällä, työntämällä, vetämällä. Valotaulun voi kiinnittää seinään tai sitä voi käyttää lattialla tai pöydällä. Tarvitsee 3 kpl AAA-paristoa (eivät sisälly). Mitat: 25 x 80 x 4 cm. Yli 10-kk.
  Hinta puuttuu
 • Haitta-aineeton
  Paljettitaulut, dinot, 3 kpl

  Paljettitaulut, dinot, 3 kpl

  Tuotenro: 122916
  Upeissa dinosauruksissa on kimalteleva pinta, joka houkuttaa koskettamaan. Paljetit antavat miellyttävän aistielämyksen ja kannustavat lasta harjoittamaan hienomotoriikkaa ja muodostamaan kuvioita. Eläinhahmot sopivat esimerkiksi käytävän seinille tai aistihuoneeseen. Pakkaus ei sisällä perhosia, sudenkorentoja eikä pensaita. Mitat: Stegosaurus 106 x 56 cm, Triceratops 108 x 52 cm, T-Rex 110 x 47 cm (LxK). Yli 3-vuotiaille.
  450,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.