Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Kuularadat

9 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Kuularata Quadrilla

  Kuularata Quadrilla

  Tuotenro: 19099
  Iso, värikäs kuularata jossa on kourujen lisäksi pyörteitä. Rakentaminen kehittää lapsen luovuuttaa ja loogista ajattelu. Osista voi rakentaa erilaisia kuularatoja, sisältää rakennusohjeet. 136 osaa, materiaali puuta. Yli 4-vuotiaille.
  175,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuularata pienille lapsille

  Kuularata pienille lapsille

  Tuotenro: 15149
  45 osaa. Värikäs kuularata on suunniteltu pienemmille lapsille. Lapsen on helppo seurata palloja, kun ne rullaavat hitaasti rataa alas. Sisältää 5 palloa, ø 4 cm. ABS-muovia. Yli 1,5 -vuotiaille.
  96,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuularata, Vauhtirata

  Kuularata, Vauhtirata

  Tuotenro: 15004
  90 osaa. Iloisen värinen kuularata, joka rakennetaan niin vaativaksi kuin itse haluaa. Pakkaus sisältää mutkia, suoria, pylväitä, rattaita ym. Yli 5-vuotiaille.
  79,00 €
 • Haitta-aineeton
  Gravitrax, starttipaketti, 120 osaa

  Gravitrax, starttipaketti, 120 osaa

  Tuotenro: 15026
  Uusi, innovatiivinen kuularatarakennussarja. Yhdistä palikoita ja ratoja ja totea, kuinka voit käyttää fysiikan lakeja hyväksesi. Haastaa analysoimaan syy-seuraussuhdetta. GraviTrax® kuularataa voidaan jatkaa loputtomiin, eri täydennyssarjoja on saatavilla. Tehtävä- ja ideavihko sisältyy. PS-, ABS-. ja PC -muovia. Suositusikä yli 8 -vuotiaille.
  77,40 €
 • Haitta-aineeton
  Kuularata, Plantoys

  Kuularata, Plantoys

  Tuotenro: 15962
  Värikkään kuularadan voi rakentaa monella eri tavoin. Se on myös opettava haaste lapselle rakentaa se paras ja nopein rata, jossa kallistuskulmat ovat juuri oikein. Pakkaus sisältää 12 erikorkuista pylvästä ja 12 erimuotoista ja -pituista radan osaa, aloitus- ja lopetusalustat sekä 5 lasikuulaa. Materiaali on istutettua kumipuuta, joka on maalattu ekologisilla, vesipohjaisilla ja myrkyttömillä väreillä. Yli 3-vuotiaille.
  56,00 €
 • Haitta-aineeton
  Gravitrax, Trax lisäosat, 43 osaa

  Gravitrax, Trax lisäosat, 43 osaa

  Tuotenro: 110162
  Yhdistä pystypalikat, radat ja mutkat Gravitrax starttisettiin. Sisältää 5 kuulaa, 16 isoa korkeuslaattaa, 8 pientä korkeuslaattaa, 7 mutkaa, 1 risteyksen, 1 pitkän suoran, 2 keskipitkää suoraa, 3 lyhyttä suoraa. PS -, ABS - ja PC -muovia. Suositusikä yli 8-vuotiaille.
  30,00 €
 • Haitta-aineeton
  Gravitrax, Building lisäosa

  Gravitrax, Building lisäosa

  Tuotenro: 110163
  Lisäosa Gravitrax starttisettiin. Sisältää kaksiosaisen pohjalevyn, läpinäkyvän tason, 8 pitkää korkeustasoa, 4 lyhyttä korkeustasoa, 2 vaihdetta, 1 liitososan, 1 pyörteen, 4 peruspalikkaa ja 4 laattojen sisäosaa. PS -, ABS - ja PC -muovia. Suositusikä yli 8-vuotiaille.
  30,00 €
 • Haitta-aineeton
  Gravitrax, lisäosa katapultti

  Gravitrax, lisäosa katapultti

  Tuotenro: 110164
  Kumoa painovoima ja anna kuulan lentää. Katapultin avulla ylität radalla olevat esteet ja korkeuserot. PS-, ABS-, ja PC -muovia. Suositusikä yli 8 -vuotiaille.
  15,00 €
 • Haitta-aineeton
  Gravitrax, lisäosa loop

  Gravitrax, lisäosa loop

  Tuotenro: 110165
  Garvitrax loop -silmukka haastaa lapsen analysoimaan ja kokeilemaan vauhtia ja vastusta kuularadalla. PS-, ABS-, ja PC -muovia. Suositusikä yli 8-vuotiaille.
  15,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.