Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinyhteydessämme on tilapäinen katkos, pyrimme korjaamaan ongelman mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa.

Vaatteet ja tuttipullo, pun.

Tuotenro: 17404
Tarvikkeet pestävälle vauvanukelle. Vaatteet sopivat sekä Mollylle ja Nilsille. Sisältö: tuttipullo, tutti, paita, hattu ja sukat. Ei sisällä nukkea. Käsinpesu. 100% polyesteria. Yli 1-vuotiaille.
Hinta puuttuu

Symbolit

Haitta-aineeton

Tuotetiedot

 • Tuote: Vaatteet ja tuttipullo, pun.
 • Pesuohjeet: Käsipesu

Muutkin ostivat

 • Haitta-aineeton
  Nukke Niina, vaaleaihoinen

  Nukke Niina, vaaleaihoinen

  Tuotenro: 17330
  Pehmeävartaloinen nukke. Silmät eivät sulkeudu. Pituus 31 cm. Käsinpesu. Nuken suussa on pieni reikä ja nukkea voi leikisti syöttää tuttipullolla (ei sisälly pakkaukseen, kts tuote 17974). Pää, kädet ja jalat PVC-muovia, ei sisällä kiellettyjä ftalaatteja. Yli 2-vuotiaille.
  18,20 €
 • Varhaiskasvattajan päiväkirjakalenteri, koko A5

  Varhaiskasvattajan päiväkirjakalenteri, koko A5

  Jokaisen varhaiskasvattajan työväline, suunniteltu erityisesti henkilökohtaiseen käyttöön. Kalenteriosiossa kuukausiaukeamat etukäteissuunnitteluun sekä viikkoaukeamilla reilusti tilaa päivittäisiä merkintöjä varten. Haitarimallinen, levitettävä vuosikalenterilehti sisältää myös ajankohtaiset teemapäivät. Vuosikello auttaa hahmottamaan koko vuoden suunnittelua. Eri uskontokuntien juhlapäivät sekä nimipäiväluettelot suomen- ja ruotsinkielisenä. Selkeät sivut toiminnan suunnitteluun ja seurantaan: kasvun ja laaja-alaisen osaamisen suunnitelma, pienryhmät, leikkitilanteita ja turvallisuutta unohtamatta. Tietoa laaja-alaisesta osaamisesta ja oppimiskokonaisuuksista. Työaikalista sekä muistiinpanotilaa. Selkeät yleisohjeet ja yksityiskohtaiset ohjeet käyttösivuilla. Koko A5, 176-sivua, parikierresidottu. (Kannet myydään erikseen.)
  Hinta alkaen
  19,50 €
 • Opettajan päiväkirjakalenteri

  Opettajan päiväkirjakalenteri

  Tuotenro: 69533-21
  Monipuolinen työväline opettajan työn suunnitteluun. Sisältää päiväkirjakalenterisivut, viikkokohtaiset suunnittelusivut, toimintakalenterin, työjärjestyssivut, luokanohjaajan ja ryhmänohjaajan luokkasivut, arviointisivut, erityistehtäväpäiväkirjan, sijaisopettajan päiväkirjan ja pisteytystaulukot, ylioppilaskirjoitusten aikataulut sekä runsaasti muistiinpanotilaa. Jokaisen viikon kohdalta löydät käyttäjiemme käsialaa olevan aforismin. Viikkoaukeama, lukuvuosijako. Koko 174 mm x 256 mm, 192 sivua. Kovakantinen, kirjasidottu, takakannessa säilytystasku, 2 sivunmerkintänauhaa.
  25,00 €
 • Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen päiväkirjakalenteri, koko A4

  Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen päiväkirjakalenteri, koko A4

  Tuotenro: 69543-21
  Jokaisen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen lapsiryhmässä työskentelevän työväline. Sopii erityisen hyvin ryhmäkohtaiseen käyttöön. Kalenteriosiossa omat vuosisuunnitelmasivut teemapäivineen, kuukausiaukeamat etukäteissuunnitteluun sekä viikkoaukeamilla reilusti tilaa päivittäisiä merkintöjä varten. Eri uskontokuntien juhlapäivät sekä nimipäiväluettelot suomen- ja ruotsinkielisenä. Huoltajien yhteystiedot sekä tilaa sovituille asioille. Omat sivut tapahtumien järjestämiseen. Vuosikello auttaa hahmottamaan koko vuoden suunnittelua. Selkeät sivut toiminnan suunnitteluun ja seurantaan: kasvun ja laaja-alaisen osaamisen suunnitelma, pienryhmät, leikkitilanteet, turvallisuutta unohtamatta. Laaja-alaisen osaamisen ja oppimiskokonaisuuksien suunnitelma ja toteutus, läsnäololistat, päivämuistio hoitoajoista, työaikalista. Selkeät yleisohjeet ja yksityiskohtaiset ohjeet käyttösivuilla. Koko A4, 192-sivua, parikierresidottu, kestävät muovikannet. Muovitasku papereiden tilapäiseen säilyttämiseen, kirjamerkkiläppä helpottaa tärkeän sivun löytämistä.
  29,00 €
 • Sinitarra Bostik 60 g, 12 kpl

  Sinitarra Bostik 60 g, 12 kpl

  Tuotenro: 25777
  Julisteiden, muistilappujen ym. kiinnittämiseen. Vedenpitävää, ei kuivu ja voidaan käyttää aina uudestaan.
  19,90 €
 • Oheistuotteet

  Vastaavat tuotteet

  • Haitta-aineeton
   Trend-nukenvaatteet, 40-45 cm

   Trend-nukenvaatteet, 40-45 cm

   Tuotenro: 118903
   Tässä nukenvaatesetissä on 11 osaa. Vaatteet sopivat 40–45 cm kokoisiin nukkeihin. Satunnaiset värit ja mallit. Valmistettu polyesteristä, pesu 30°C. Yli 3-vuotiaille.
   40,40 €
  • Haitta-aineeton
   Deluxe-nukenvaatteet, 40–45 cm

   Deluxe-nukenvaatteet, 40–45 cm

   Tuotenro: 118899
   Tässä nukenvaatesetissä on 12 osaa. Vaatteet sopivat 40–45 cm kokoisiin nukkeihin. Satunnaiset värit ja mallit. Valmistettu polyesteristä, pesu 30°C. Yli 3-vuotiaille.
   52,00 €
  • Haitta-aineeton
   Poikanuken vaatteet 3 kpl

   Poikanuken vaatteet 3 kpl

   Tuotenro: 17001
   Sopivat 37-40 cm nukelle. Yli 3-vuotiaille.
   Hinta puuttuu
  • Haitta-aineeton
   Nukenvaatteet, 38-42 cm, 2 asua

   Nukenvaatteet, 38-42 cm, 2 asua

   Tuotenro: 17158
   Nukenvaatteet sopivat 38 - 42 cm:n nukeille. Asukokonaisuus sisältää hameen, housut, 2 puseroa, pipon ja kaulahuivin. Materiaali on Öko-Tex -sertifioitua puuvillaa ja polyesteria. Pesu 40 asteessa. Yli 3-vuotiaille.
   47,70 €
  • Haitta-aineeton
   Fashion-nukenvaatteet, 40–45 cm

   Fashion-nukenvaatteet, 40–45 cm

   Tuotenro: 118901
   Tässä nukenvaatesetissä on 6 osaa. Vaatteet sopivat 40–45 cm kokoisiin nukkeihin. Satunnaiset värit ja mallit. Valmistettu polyesteristä, pesu 30°C. Yli 3-vuotiaille.
   31,10 €
  Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.