Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Päivitysten vuoksi verkkokaupassamme esiintyy tilapäisiä häiriöitä. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa puhelimitse/ WhatsAppilla numerossa 09 8294600 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Eettiset periaatteet ohjaavat työtämme

Me Lekolarilla haluamme, että liiketoimintamme on eettisesti vastuullista ja ympäristön kannalta kestävää. Eettiset periaatteemme ohjaavat työtämme ja asettavat korkeita vaatimuksia kanssamme toimiville yhteistyökumppaneille. Me emme tyydy lainsäädännön velvoittamaan tasoon, vaan olemme asettaneet huomattavasti nykyisiä EU-säädöksiä tiukemmat vaatimukset itsellemme ja toimittajillemme.

Code of Conduct velvoittaa yhteistyökumppaneitamme

Lekolar edellyttää kaikkia yhteistyökumppaneitamme noudattamaan eettisiä periaatteitamme. Kaikkien valmistajiemme ja toimittajiemme on allekirjoitettava toimittajille asettamamme vaatimukset (Code of Conduct). Toimintaohjeemme sisältää mm. ihmisoikeuksia, työoikeudellisia asioita ja ympäristöasioita koskevat ohjeistukset. Esimerkiksi lapsityövoiman käyttö tai syrjiminen ei ole missään tapauksessa sallittua.

Yhteistyön edellytyksenä on, että tavarantoimittajamme ja heidän alihankkijansa sitoutuvat noudattamaan vaatimuksiamme. Kattavan dokumentaation, säännöllisen seurannan ja tarkastusten kautta varmistamme toimintaohjeen toteutumisen.

Eettiset toimintaohjeet ovat osa arkeamme

Lekolarilaisten toimintaa ohjaavat yrityksemme arvot sekä henkilöstölle suunnatut erilaiset toimintaohjeet ja periaatteet. Kaikki Lekolarin työntekijät ovat sitoutuneet noudattamaan eettisiä ohjeitamme, jotka selkeyttävät toimintamme mm. seuraavissa osa-alueissa:

  • Yhteistyösuhteet  - oikeudenmukaiset ja rehelliset suhteet asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme, poliittinen sitoutumattomuus, korruption torjunta
  • Ympäristö – ympäristön suojelemisen periaatteet
  • Sosiaalinen vastuu – vastuu henkilöstöstä, tasa-arvoisuus, ihmisoikeudet ja oikeudenmukaiset työehdot 
  • Eettinen liiketoiminta – eturistiriidat, luottamuksellisten tietojen suojeleminen, immateriaalioikeuksien suojaaminen

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.