Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Lekolarin tarina


Lekolarin juuret juontavat kaikkien tuntemaan BRIO AB:hen, skånelaiseen leluyritykseen, jonka Ivar Bengtsson perusti vuonna 1884. Vuonna 2004 BRIO myi BRIO Lek & Lär -yksikön Procuritas-sijoitusyhtiölle ja näin sai alkunsa Lekolar.

Vuosien kuluessa Lekolar on laajentunut ja olemme nyt koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen pedagogisten apuvälineiden, lelujen, sisustustarvikkeiden, kalusteiden ja kulutustavaroiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Helmikuusta 2017 alkaen Lekolar on ollut Nalka Invest AB:n omistuksessa. Lisätietoja Nalkasta saat yhtiön kotisivuilta.  Lekolarin palveluksessa on Pohjoismaissa yhteensä yli 300 työntekijää ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli yhteensä yli 1 000 miljoonaa kruunua.

Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Suomessa yhtiömme tunnetaan nimellä Lekolar-Printel Oy. Lisätietoja yrityksestä antaa toimitusjohtaja Taneli Kivistö.

Toimimme, jotta kaikki nuoret voivat menestyä!

Toimintaamme ohjaa kaksi asiaa.

  • Ihminen oppii enemmän ympäristössä, jossa viihtyy.
  • Ihminen oppii nopeammin, kun hänellä on hauskaa. 

Lekolar tarjoaa työkaluja, jotka herättävät oppimisen halun ja antavat kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden menestyä.

"Luomme lisäarvoa kouluille ja päiväkodeille kaikkialla Pohjoismaissa tarjoamalla toimivia ja edullisia tuotteita, työkaluja ja sisustustarvikkeita, joita ne tarvitsevat oppimisympäristöjensä käynnissä pitämiseen ja parantamiseen.”

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.