Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

POIMINTOJA LAAJASTA ALEVALIKOIMASTAMME

 • Ztool

  Ztool

  Kannettava tietokonepöytä istuimella. Mahdollistaa miellyttävän työskentelyn kannettavalla tietokoneella ja tabletilla paikoissa, joissa ei ole erillistä pöytätasoa. Ztool toimii lattialla, rahilla ja portaikossa - missä vain haluat käyttää läppäriä tai tablettia. Saatavana harmaana, punaisena ja vihreänä. Mitat: 36x61 cm. Kirjoitustaso 36x26 cm. Materiaali polypropeeni. Paino 1,6 kg.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Silent Space pöytäsermi, pieni, Blazer Lite, 2 kpl

  Silent Space pöytäsermi, pieni, Blazer Lite, 2 kpl

  Tämä ääntä vaimentava pöytäseinäke on erinomainen, kun tarvitaan työskentelyrauhaa suuremmassa ryhmässä. Se auttaa keskittymään tehtävään luomalla oman hiljaisen huoneen huoneen sisällä. Seinäke koostuu kolmesta osasta, jotka voidaan taitella tarpeen mukaan. Käytön jälkeen seinäke voidaan ripustaa seinälle, jolloin se toimii ääntä vaimentavana elementtinä. Tarrakiinnitys. Mitat: 50x50x35 cm. Verhoilukangas 100% villaa, 50% kierrätysmateriaalia. 100 % kierrätettävä. Harmaa reunalista.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Puhelinhotelli-setti

  Puhelinhotelli-setti

  Tuotenro: 114336
  Pakkaus sisältää säilytyslokerikon ja 30 MyPauze-puhelintaskua. Puhelintaskun idea on estää soittoäänet, Wifi, Bluetooth, RFIS ja GPS ja samalla se vähentää puhelimen säteilyä. Vaikka oppilas olisi unohtanut asettaa puhelimen äänettömäksi, ei puhelimesta kuulu ääntä, valon vilkkumista tai värinää. Oppitunnit ilman puhelinta lisäävät keskittymiskykyä ja läsnäoloa luokassa. Säilytyslokerikon taskut on numeroitu 1 - 30 ja siinä on 4 metallirengasta ripustamiseen. Tasku suljetaan ja avataan magneettinapilla. Materiaali on tummansinistä Oxford-kangasta. Mitat: 130 x 80 x 2,2 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Puhelinhotelli MyPauze, 30 lokeroa

  Puhelinhotelli MyPauze, 30 lokeroa

  Tuotenro: 114333
  Kankainen seinälokerikko 30 lokerotaskulla on suunniteltu MyPauze-puhelintaskuille. Taskut on numeroitu 1 - 30. Seinälokerikossa on 4 metallirengasta ripustusta varten. Materiaali on kestävää, tummansinistä Oxford-kangasta. Mitat: 130 x 80 x 0,2 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Vesivärinappipakkaus Wennström, Ø 30 mm, 120 kpl

  Vesivärinappipakkaus Wennström, Ø 30 mm, 120 kpl

  Tuotenro: 85651
  Wennströmin vesivärinapit Ø 30 mm. 6 x 20 kpl, värit: kadmiumin- ja krominkeltainen, sinooperin- ja karmiininpunainen, ultramariinin- ja preussinsininen.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Akryylivärilajitelma Galeria, 6 x 500 ml

  Akryylivärilajitelma Galeria, 6 x 500 ml

  Tuotenro: 46002
  Vesipohjainen, korkealaatuinen Winsor & Newton akryyliväri. Soveltuu käytettäväksi useimmilla pinnoilla, mm. paperi, kangas, kartonkipaperi, puu, savi. Vesiliukoinen ennen kuivumista, mutta kuivuttuaan vedenkestävä. Puhdista työvälineet vedellä. Sisältää värit; 1 x keltainen (Process yellow), 1 x musta (Black mars), 1 x punainen (Process magenta), 1 x sininen (Process cyan) ja 2 x valkoinen (Titanium white).
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Vesivärilehtiö Graduate, A3, 250 g

  Vesivärilehtiö Graduate, A3, 250 g

  Tuotenro: 135743
  Valkoinen ja kestävä paperi. Pintarakenne on puolikarkea (fine grain). Sopii akvarelliväreille. 20 arkkia/lehtiö. Kylmäpuristettu, hapoton ja FSC-sertifioitu paperi.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Siirreltävä frisbeegolfmaali, Sport Me

  Siirreltävä frisbeegolfmaali, Sport Me

  Tuotenro: 118012
  Hieno maali koulukäyttöön ja harjoitteluun. Keskisalko on 2-osainen siirtelyn ja säilytyksen helpottamiseki. Tolpan yläosa ja ketjut ovat galvanoitua terästä. Paino 10 kg. Korkeus 128 cm, leveys 53 cm, jalan halkaisija 58 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Jalkakeinu SWNX®

  Jalkakeinu SWNX®

  Tuotenro: 133342
  GONGE SWNX® jalkakeinu on kehitetty erityisesti motorisesta levottomuudesta kärsiville lapsille ja nuorille. Tuote antaa mahdollisuuden liikutella jalkoja häiritsemättä muita, keinuminen ei tuota ääntä ja istumisasento pysyy ergonomisempana. ø 31 cm sopii noin 7-vuotiaasta ylöspäin. Korkeutta voidaan säätää helposti ja portaattomasti. keinulevy on valmistettu muovista ja mukana tulee kiinnikkeet ja ruuvit asennusta varten. Pöytälevyn paksuuden tulee olla vähintään 20 mm. Erikseen myytävän kannatinsarjan 133343 avulla keinua voi siirtää helposti eri pöytien välillä.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Fisbeegolfkiekot, suuri setti, 15 kpl

  Fisbeegolfkiekot, suuri setti, 15 kpl

  Tuotenro: 118522
  Setissä 5 Putteria, 5 Mid Rangea ja 5 Driveria. Latitude 64, Retro-sarjaa. Korkeatasoiset PDGA-hyväksytyt kiekot.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Sekuntikello, koulumalli

  Sekuntikello, koulumalli

  Tuotenro: 75392
  Kestävä, vedenpitävä sekuntikello, jossa 7 numeron näyttö. Start, stop, reset, split, 1 / 100 s. Sisältää pariston ja kaulanauhan.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Aidat 4 kpl

  Aidat 4 kpl

  Tuotenro: 118618
  Pakkauksessa neljä eri korkuista aitaa sisä- ja ulkokäyttöön. Käytetään esimerkiksi aitajuoksussa, hyppy- ja notkeusharjoittelussa. Pakkauksessa 1 aita kutakin korkeutta: 20 cm, 25 cm, 30 cm ja 35 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Pesäpallo Karhu 511, harrastelijoille

  Pesäpallo Karhu 511, harrastelijoille

  Tuotenro: 86369
  Erinomainen, kestävä pallo koulukäyttöön. Paino n. 120 g.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Pesäpallomaila Karhu Code 85 cm

  Pesäpallomaila Karhu Code 85 cm

  Tuotenro: 85486
  Lasikuitumaila Code kaikenikäisille pelaajille. Mailasarja soveltuu erinomaisesti koulun liikuntatunneille kaikissa ikäluokissa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Kasviprässi A4

  Kasviprässi A4

  Tuotenro: 55129
  Levyt 12 mm vaneria. Kiristetään neljällä mutterilla. Mitat: 22 x 32 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Digitaalinen mikroskooppi Zoomy 2.0

  Digitaalinen mikroskooppi Zoomy 2.0

  Tuotenro: 141334
  Kädessä pidettävä digitaalinen mikroskooppi, joka soveltuu varhaisiin tieteellisiin tutkimuksiin. Yhdistetään interaktiiviseen tauluun tai tietokoneeseen suurennettujen kuvien näyttämiseksi. 54x suurennus ja 640x480 pikseliä, VGA CMOS -kenno ja 4 LED-valoa sekä 2 pääadapteria tarkempaa suurennusta varten. Yhdistetään USB-kaapelilla (mukana). PC- ja MAC-yhteensopiva. Mitat: 6,5 x 6,5 cm. Yli 4-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Jalkarulla

  Jalkarulla

  Tuotenro: 59027
  Jalkarulla on helppo pujottaa kumilenkeistä tuolin etujalkoihin. Hyvä apuväline lapsille, joilla on levottomat jalat. Materiaali on muotoonpuristettua vaahtomuovia. Rullan leveys on 26 cm. Kuminauha venyy noin 80 cm:iin.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Time Timer® Medium

  Time Timer® Medium

  Tuotenro: 118645
  Ensimmäinen Time Timer joka on 18 x 18 cm. Sopii täydellisesti yhdelle henkilölle tai ryhmälle. Voidaan laittaa seisomaan pöydälle tai ripustaa seinälle. Kirkas suojalasi kellotaulun päällä.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Silent Space, pöytäsermi, 2 kpl

  Silent Space, pöytäsermi, 2 kpl

  Tämä ääntä vaimentava pöytäseinäke on erinomainen, kun tarvitaan työskentelyrauhaa suuremmassa ryhmässä. Se auttaa keskittymään tehtävään luomalla oman hiljaisen huoneen huoneen sisällä. Seinäke koostuu kolmesta osasta, jotka voidaan taitella tarpeen mukaan. Käytön jälkeen seinäke voidaan ripustaa seinälle, jolloin se toimii ääntä vaimentavana elementtinä. Mitat: 50x50x50 cm. Synteettistä huopaa, 50% kierrätysmateriaalia. 100 % kierrätettävä.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Kuitukärkikynä Posca PC-1M, 8 väriä

  Kuitukärkikynä Posca PC-1M, 8 väriä

  Tuotenro: 134126
  Suosittu marker-tussi. Sopii useimmille pinnoille, esimerkiksi puulle, metallille, posliinille ja lasille. Vesipohjainen, pysyvä muste. Viiva 0.7 – 1.0 mm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.