Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Klo 15.30 tapahtuvan huoltokatkoksen johdosta asiakaspalvelumme numeroon ei hetkellisesti saada yhteyttä. Katkoksen arvioitu kesto on 1-5 minuuttia.

Ideoita & inspiraatiota

Ideoita & inspiraatiota

Iso valkoinen kahvikuppi

Vinkkinumero 9137 Vaikeusaste: Melko vaikea

Ohjeet

 1. Rulla trikookudetta HOOKED Spaghetti riittää noin kolmeen kahvikuppiin. Jokainen kerros aloitetaan ketjusilmukalla ja lopetataan piilosilmukalla, jotta kerrokset ovat tasaisia.
 2. Kuppi virkataan pohjan keskeltä ulospäin ja lopulta tehdään seinät. Virkkaa kaksi ketjusilmukkaa.
 3. Aloita toisesta ketjusilmukasta virkkuukoukusta päin.
 4. 1. kerros: Virkkaa 6 kiinteää silmukkaa ensimmäiseen ketjusilmukkaan niin, että tulee ympyrä.
 5. 2. kerros: Virkkaa ketjusilmukka. Virkkaa 2 kiinteää silmukkaa jokaiseen silmukkaan kummankin kaaren läpi (12 silmukkaa). Lopeta piilosilmukalla.
 6. 3. kerros: Virkkaa ketjusilmukka. Virkkaa 1 kiinteä silmukka ensimmäiseen silmukkaan ja 2 kiinteää silmukkaa seuraavaan. Tee kerros loppuun (18 silmukkaa). Lopeta piilosilmukalla.
 7. 4. kerros: Virkkaa ketjusilmukka. Virkkaa 1 kiinteä silmukka kahteen ensimmäiseen silmukkaan ja 2 kiinteää silmukkaa kolmanteen silmukkaan (24 silmukkaa). Lopeta piilosilmukalla.
 8. 5. kerros: Virkkaa ketjusilmukka. Virkkaa 1 kiinteä silmukka kolmeen ensimmäiseen silmukkaan ja 2 kiinteää silmukkaa neljänteen silmukkaan (30 silmukkaa). Lopeta piilosilmukalla.
 9. 6. kerros: Virkkaa ketjusilmukka. Virkkaa yksinkertainen kerros yhdellä kiinteällä silmukalla jokaiseen silmukkaan vain sisempään silmukkakaareen. Tästä tulee kupin alaosa. Lopeta piilosilmukalla.
 10. 7-15. kerros: Virkkaa ketjusilmukka. Virkkaa yksintertaisia kerroksia yksi kiinteä silmukka jokaiseen silmukkaan kummankin silmukkakaaren läpi kunnes kuppi on niin korkea kuin haluat. Lopeta piilosilmukalla. Leikkaa lanka ja vedä se läpi viimeisen silmukan läpi.
 11. Virkkaa 14 ketjusilmukkaa kupin korvaksi. Aloita toisesta ketjusilmukasta virkkuukoukusta päin laskettuna. Virkkaa yksi kiinteä silmukka jokaiseen silmukkaan.
 12. Leikkaa lanka ja vedä viimeisen silmukan läpi. Kiinnitä kupin korva kupin yläosaan ja alaosaan, ja muotoile kovasta sellainen kuin haluat. Kiinnitä ompelulangalla. Tärkillä tai tärkkelyksellä saat kahvaan jämäkämmän muodon.
 13. Täytä kuppi vanulla tai sanomalehtipaperilla, joka on rutistettu palloiksi. Kuppi on herkempi kostumiselle, jos sen täyttää paperilla.
 14. Kupista tulee tukevampi, jos sen sen pohjalle laittaa pyöreän pahvinpalan. Vanun tai sanomalehden päälle voi myös laittaa samanlaisen pyöreän pahvinpalan. Ylemmän pahvinpalan päälle tulee kahvi, tee tai kaako kupin "kanneksi".
 15. Valitse tumma lanka kahviksi, teeksi tai kaakaoksi. Kahvi, tee tai kaakao virkataan samalla tavalla kuin kupin pohja (aloitus ja kerrokset 1-5). Leikkaa lanka ja vedä lanka viimeisen silmukan läpi. Kiinitä kahvi, tee tai kaakao kanneksi kupin pinnalle täytteen tai pahvin päälle.
 16. Virkkaa tai ompele raitoja kahvin pinnalle seuraamalla silmukoita.
Tämä paketti riittää 3 lapselle
77,20 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Haitta-aineeton

Trikookude, 900 g/120 m Valkoisen sävy

Tuotenro 48830-97
1 kerä. Trikookude on valmistettu kierrätysmateria...
15,10 €
Haitta-aineeton

Trikookude, 900 g/120 m Pinkin sävy

Tuotenro 48830-22
1 kerä. Trikookude on valmistettu kierrätysmateria...
15,10 €
Haitta-aineeton

Trikookude, 900 g/120 m Vihreän sävy

Tuotenro 48830-38
1 kerä. Trikookude on valmistettu kierrätysmateria...
15,10 €

Virkkuukoukku nro 12, 5 kpl

Tuotenro 48835
Pituus 17 cm. Muovia.
16,80 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.