Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Valitettavasti asiakaspalvelumme sähköpostien käsittelyajat ovat huomattavasti normaalia pidemmät. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa ja pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian! Asiakaspalvelumme WhatsApp on tilapäisesti poissa käytöstä.

Liikunta

Mitat
Luokka
3 Tuotetta
 • Leikkipallo, maapallo

  Leikkipallo, maapallo

  Tuotenro: 141046
  Leikkipallo, jossa ilmaa sisällä tavallista vähemmän. Soveltuu leikkeihin ja peleihin ja on myös helppo ottaa kiinni ja kopiksi vähemmän ilman ansiosta. Halkaisija 23 cm. Valmistettu PVC:stä, ilman kiellettyjä ftalaatteja.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Maali galvanoitua terästa, suuri

  Maali galvanoitua terästa, suuri

  Tuotenro: 73243
  Alennusprosentti 50% listahinnasta. Alennetun hinnan näet kirjautumalla verkkokauppaan. Kirjautuneena käyttäjänä näet alennetun hinnan suoraan tuotteella. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia. Kampanjahinta voimassa 15.12. saakka.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • TEQ™ ONE -jalkapallopöytä

  TEQ™ ONE -jalkapallopöytä

  Tuotenro: 137993
  TEQBALL® on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Pöytä on kehitetty pelaamiseen jalkapallolla, mutta se sopii myös pöytätenniseen, tennikseen ja lentopalloon. Tehokkaalla tavalla harjoitellaan tekniikkaa, keskittymistä ja kestävyyttä. Kaarevan pöytäpinnan ansiosta pelistä tulee suurempi haaste. Sitä voidaan pelata 2 tai 4 pelaajalla. Pöytä on kestävä ja säänkestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se on helppo koota ja se voidaan kiinnittää maahan.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.