Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Logistiikka-alan lakko on ohi. Toimituksemme palaavat normaaleiksi lähipäivinä.

Liikunta

Mitat
Luokka
5 Tuotetta
 • Elektroninen monitoimipumppu

  Elektroninen monitoimipumppu

  Tuotenro: 136132
  Tehokas ladattava monitoimipumppupallopumppu. Lataus USB-kaapelilla. Pumppaa jopa autonrenkaat täyteen. Paine esisäädettävissä, selkeä LED-näyttö. Integroitu taskulamppu. Metallirunko. Maksimipaine 120 PSI. Mukana Micro-USB -latausjohto, joustava letku, neullaventtiili, kierresovitin ja muovipää sekä säilytyspussi. Koko 155 x 61 x 41 mm, paino 430g.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Maali galvanoitua terästa, suuri

  Maali galvanoitua terästa, suuri

  Tuotenro: 73243
  Galvanoidusta teräksestä valmistettu maali, jonka teräskehys on vahvistettu ja kokonaan hitsattu. Erittäin kestävä rakenne. Koko 200 x 100 x 60 cm. Toimitetaan koottuna.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Elektroninen pallopumppu

  Elektroninen pallopumppu

  Tuotenro: 136131
  Pienikokoinen ja hiljainen ladattava pallopumppu. Lataus USB-kaapelilla. Täyttää yhdellä latauksella 35-45 palloa. Paine esisäädettävissä, selkeä LED-näyttö. Integroitu taskulamppu. Metallirunko. Maksimipaine 12 PSI, ilmavirta 4 l / min. Mukana Micro-USB -latausjohto, joustava letku, neullaventtiili ja muovipää sekä säilytyspussi. Koko 160 x 40 x 40 mm, paino 260g.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Leikkipallo, maapallo

  Leikkipallo, maapallo

  Tuotenro: 141046
  Leikkipallo, jossa ilmaa sisällä tavallista vähemmän. Soveltuu leikkeihin ja peleihin ja on myös helppo ottaa kiinni ja kopiksi vähemmän ilman ansiosta. Halkaisija 23 cm. Valmistettu PVC:stä, ilman kiellettyjä ftalaatteja.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • TEQ™ ONE -jalkapallopöytä

  TEQ™ ONE -jalkapallopöytä

  Tuotenro: 137993
  TEQBALL® on yksi maailman nopeimmin kasvavista urheilulajeista. Pöytä on kehitetty pelaamiseen jalkapallolla, mutta se sopii myös pöytätenniseen, tennikseen ja lentopalloon. Tehokkaalla tavalla harjoitellaan tekniikkaa, keskittymistä ja kestävyyttä. Kaarevan pöytäpinnan ansiosta pelistä tulee suurempi haaste. Sitä voidaan pelata 2 tai 4 pelaajalla. Pöytä on kestävä ja säänkestävä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se on helppo koota ja se voidaan kiinnittää maahan.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.