Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjoillamme esiintyy tilapäisiä häiriöitä. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa.

Leikki

Haitta-aineeton
Ympäristömerkintä
Tuotemerkki
Tuoteperhe
11 Tuotetta
 • Kiipeilykivet Kids Challenge, 46 kpl/pak

  Kiipeilykivet Kids Challenge, 46 kpl/pak

  Tuotenro: 72409
  Alennusprosentti 30% listahinnasta. Alennetun hinnan näet kirjautumalla verkkokauppaan. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia. Kampanjahinta voimassa 30.1. – 15.6. Rajoitettu erä, saatavilla niin kauan kun tuotteita riittää
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Kiipeilyseinä ERGO HOLDS 3D

  Kiipeilyseinä ERGO HOLDS 3D

  Tuotenro: 72410
  Kiipeilyseinämoduuli säänkestävää lasikuituvahvisteista muovia. Mitat 1 x 2,4 m, levyn paksuus 1,2 cm. Sisältää 13 kiipeilykiveä. Kolmiulotteinen pinta lisää kiipeilyn houkuttelevuutta ja haastavuutta. Moduleita on helppo yhdistellä suuremman alueen aikaansaamiseksi. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Täyttää vaatimukset EN 1176ja EN12572 leikkikenttävalineille ja kiipeilyseinille. Mukana kiinnitysohjeet.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Fura Kauppatiski, ulkoleikkeihin

  Fura Kauppatiski, ulkoleikkeihin

  Tuotenro: 116675
  Yksinkertainen muotoilu antaa lapsen mielikuvitukselle tilaa. Leikissä tämä voi olla ruokakauppa, kukkakauppa tai autokorjaamon tiski. Käyttökorkeus 54 cm. Valmistettu kyllästetystä männystä. Tarvikkeita ei sisälly. Yli 1-vuotiaille. Toimitetaan koottuna.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Sääasema

  Sääasema

  Sääasemassa on ilmapuntari, lämpömittari, sademittari ja ilman kosteusmittari. Mitat: 90 x 30 x 140 cm (LxSxK).
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Waterways-järjestelmä Maxi

  Waterways-järjestelmä Maxi

  Tuotenro: 61775
  Vesileikkejä irtokouruilla. Lapset voivat rakentaa erilaisia vesikoururatoja. 30 puupalikkaa, 6 kourua (92 cm) ja 2 jakelukourua (50 cm).
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Fura Keittiökaappi ulkoleikkeihin

  Fura Keittiökaappi ulkoleikkeihin

  Tuotenro: 116680
  Vankka kaappi, jossa voi säilyttää vaikka ulkoleikkiastiat. Työtasolla voi leipoa hiekkakakkuja. Valmistettu kyllästetystä männystä. Ei sisällä tarvikkeita. Yli 1-vuotiaille. Toimitetaan koottuna.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Hagtorn leikkimökki

  Hagtorn leikkimökki

  Tuotenro: 62504-89
  Pohjoismaisesta massiivimännystä valmistettu leikkimökki. Leikkimökissä pehmeät pyöristetyt muodot. Sivut ja katto toimitetaan valmiiksi kasattuina ja lopuissa osissa on valmiiksi poratut reiät. Puuosat käsitelty ulkokäyttöön sopivaksi. Mitat: P184 x L156 x K165 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Fura liesi ulkoleikkeihin

  Fura liesi ulkoleikkeihin

  Tuotenro: 116678
  Hauska vankkarakenteinen liesi, jolla voi keittää vaikka lehtisoppaa. Valmistettu kyllästetystä männystä. Ei sisällä tarvikkeita. Yli 1-vuotiaille. Toimitetaan koottuna.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Fura Penkki ja altaat, ulkoleikkeihin

  Fura Penkki ja altaat, ulkoleikkeihin

  Tuotenro: 116676
  Kestävä penkki, jossa kolme reilunkokoista muoviallasta. Altaissa voi leikkiä vaikka hiekalla ja vedellä. Ne sopivat hyvin myös matemaattisten käsitteiden harjoitteluun, kuten laskemiseen ja lajitteluun. Tai luo altaisiin erilaisia pienoismaailmoja. Valmistettu kyllästetystä männystä. Tarvikkeita ei sisälly. Yli 1-vuotiaille. Toimitetaan koottuna.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Fura keittiösetti, sis. lieden, altaan ja kaapin. Ulkoleikkeihin

  Fura keittiösetti, sis. lieden, altaan ja kaapin. Ulkoleikkeihin

  Tuotenro: 116681
  Setissä on kolme osaa, joista rakentuu pihalle hieno keittiö. Sisältää lieden (116678), altaan (116679) ja kaapin (116680). Leveys yht. 156 cm. Yli 1-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Fura Tiskiallas ulkoleikkeihin

  Fura Tiskiallas ulkoleikkeihin

  Tuotenro: 116679
  Kestävä tiskiallas, jossa voi pestä vaikka kura-astioita. Valmistettu kyllästetystä männystä, allas muovia. Ei sisällä tarvikkeita. Yli 1-vuotiaille. Toimitetaan koottuna.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.