Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Tehtävät ja askarteluohjeet

Tehtävät ja askarteluohjeet

Blue-Bot kerää kukkia

Vinkkinumero 9419 Vaikeusaste: Keskitaso
Opetelkaa tunnistamaan yleisimpiä kevätkukkia. Laita kukkien kuvia tai oikeita kukkia läpinäkyvälle alustalle. Ehdotuksia tehtäviksi: Poimi mahdollismimman monta kukkaa 3 minuutin aikana. Blue-Bot voi kerätä saman kukan useamman kerran. Kirjaa määrä ylös ja piirrä kukkakimppu paperille. Kerää vain keltaisia, sinisiä, valkoisia tms. kukkia yhden minuutin ajan. Kerää kukka, joka kasvaa ojassa. Kerää kukka, joka löytyy puutarhasta Kerää kukka, jonka näet ensimmäisenä keväisin. Kerää x määrä valkoisia ja sinisiä kukkia. Kukka, jonka nimi on… Kerää kukka, joka on tähden tai kellon muotoinen tms. Yksi ei kuulu joukkoon, miksi? Valitse kukka, joka erottuu muista ja perustele miksi x ei kuulu joukkoon.
Tämä paketti riittää 4 lapselle
Kirjaudu nähdäksesi hinnat

Yhteen pakettiin kuuluu:

Blue-Bot -lattiarobotti

Tuotenro 56611
Blue-Bot on ohjelmoitava lattiarobotti Bluetooth-...
Kirjaudu nähdäksesi hinnat

Blue-Bot -läpinäkyvä ruudukkomatto

Tuotenro 56628
Aseta matto valmiiden mattojen päälle tai suunnitt...
Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.