Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Tiedote

Verkkokaupassa ajoittaista hitautta.

Tehtävät ja askarteluohjeet

Tehtävät ja askarteluohjeet

Yhteistyö: Laita hulavanne kiertämään

Vinkkinumero 5111 Vaikeusaste: Helppo
Osallistujat asettuvat rinkiin tai jonoon. Ensimmäisellä on hulavanne. Leikki alkaa niin, että ensimmäinen pujottelee hulavanteen läpi pää edellä ja antaa vanteen seuraavalle. Seuraava pujottelee vanteen läpi jalat edellä ja sitten seuraava taas pää edellä ja niin edelleen. Osallistujat voidaan myös jakaa kahteen joukkueeseen ja he kilpailevat kumpi on nopeampi. Leikissä voi käyttää useita hulavanteita, jolloin siitä tulee haastavampi ja odotusaika pienenee.
Tämä paketti riittää 30 lapselle
8,60 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Haitta-aineeton

Hulavanne 60 cm

Tuotenro 74958
Polyeteenimuovia, Ø 60 cm. Soveltuu pienimmille.
4,30 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.