Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Valaistus

Valaistus

Asianmukaisella valaistuksella on suuri merkitys koulussa ja päiväkodissa. Toimiva oppimisympäristö edellyttää eri tilanteisiin sopivaa kohdennettua valaistusta ja oikeanlaista yleisvalaistusta. Valaistus on yhtä tärkeä osa koulun ja päiväkodin sisustusta kuin tuolit ja pöydätkin.
Luokka
Haitta-aineeton
Tuoteperhe
Mitat
72 Tuotetta
 • Trotsig-lattiavalaisin

  Trotsig-lattiavalaisin

  Trotsig on karismaattinen lattialamppu, jossa on minimalistinen muotoilu. Taipuisan vartensa ansiosta Trotsig on täydellinen lukuvaloksi. Ei himmennettävä. Mitat: K117 Ø20 cm, GU10-kanta, max 8 watt. Metallia. Johto 3 m. Taipiusa osa on musta. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Koristevalosarja 40 LED, johdolla

  Koristevalosarja 40 LED, johdolla

  Tuotenro: 23020
  Koristevalosarja läpinäkyvällä johdolla sisä- ja ulkokäyttöön. 6 m, 40 lämpimän valkoista valodiodia. Johdon pituus 10 m, kokonaispituus 16 m. IP44-suojausluokka.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Niila työpöydänvalaisin

  Niila työpöydänvalaisin

  Säädettävä varsi, 0 - 130 astetta. Valittavissa viisi kirkkautta. USB-A-liitäntä esim. matkapuhelimen lataamissen. Sammuu automaattisesti 4 tunnin kuluttua. Välkkymätön valo. Valovirta: 400 + -10 lumenia. Valolähteen teho: 95 lm / W. Värilämpötilat: 4000 + -200 kelviniä. Johdon pituus: 1,5 m.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Trotsig-pöytälamppu

  Trotsig-pöytälamppu

  Trotsig on karismaattinen pöytälamppu, jossa on minimalistinen muotoilu. Taipuisan vartensa ansiosta Trotsig on täydellinen lukuvaloksi. Ei himmennettävä. Mitat: K46 Ø15,4 cm, GU10-kanta, max 8 watt. Metallia. Johto 2,05 m. Taipiusa osa on musta. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Trotsig-seinävalaisin

  Trotsig-seinävalaisin

  Trotsig on karismaattinen seinälamppu, jossa on minimalistinen muotoilu. Taipuisan vartensa ansiosta Trotsig on täydellinen lukuvaloksi. Ei himmennettävä. Mitat: K35 Ø10,2 cm, GU10-kanta, max 8 watt. Metallia. Johto 2,05 m. Taipiusa osa on musta. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Tulip Clip työpöydän valaisin

  Tulip Clip työpöydän valaisin

  Pieni työpöydän valaisin, joka kiinnitetään pöydän reunaan puristimella. Lampussa on taipuisa varsi ja kiinteä LED-polttimo, 3 W. Johdon pituus 2 m, johdossa on katkaisija.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Koristevalosarja, musta

  Koristevalosarja, musta

  Tuotenro: 143106
  5V koristevalosarja mustalla johdolla sisä- ja ulkokäyttöön. 10 lämpimän valkoista LED-lamppua. IP44-suojausluokka. Johdon pituus 3 m.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Koristevaloverho 2 x 1,5 m

  Koristevaloverho 2 x 1,5 m

  Tuotenro: 143108
  Tunnelmallinen valoverho lämpimällä valolla. Sisä- ja ulkokäyttöön. IP44-suojausluokka. Mitat: 1,5 x 2 m. 14 pystysuoraa nauhaa ja 175 LED-valoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  LED spotti 3, valkoinen

  LED spotti 3, valkoinen

  Tuotenro: 80052
  LED valot, 3 kpl:tta pidikkeillä. Johdon pituus 300 cm, Max 350 mA, 3W, 2800-3000K lämmin valkoinen valo. Kirkkaus 1000 lx asti, 0,5m päästä. Kiinnitys kaapin sisälle kattoon, hyllyn alle, seinään tai mihin tahansa. Mukana himmennin ja muuntaja.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Vienda pöytälamppu, yksivärinen

  Vienda pöytälamppu, yksivärinen

  Vienda-pöytälamppu sopii klassisen muotoilunsa ansiosta monenlaiseen ympäristöön. Mitat: K47,5 Ø19,5 cm, E14-kanta, max 40 watt. Ei himmennettävä. Metallia. 2 m johto. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • LED valonauha 2 m

  LED valonauha 2 m

  Tuotenro: 36927
  2 m LED valonauha. Johdon pituus 250 cm. Voidaan kiinnittää Absoform akustiikka elementin taakse. Antaa mielyttävän led valon rajatulle alueelle. Toimii hyvin lepo- ja sohvanurkkauksissa. Sisustuselementtinä nauvottelu- ja opettajan huoneessa. Täydellinen valaistuna ääntävaimentavana elementtinä käytävissä jne. Sisältää muuntajan ja kiinnikkeet.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • LED valonauha 1,5 m

  LED valonauha 1,5 m

  Tuotenro: 36926
  1,5 m LED valonauha. Johdon pituus 250 cm. Voidaan kiinnittää Absoform akustiikka elementin taakse. Antaa mielyttävän led valon rajatulle alueelle. Toimii hyvin lepo- ja sohvanurkkauksissa. Sisustuselementtinä nauvottelu- ja opettajan huoneessa. Täydellinen valaistuna ääntävaimentavana elementtinä käytävissä jne. Sisältää muuntajan ja kiinnikkeet.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Valaisinkisko kahdelle riippuvalaisimelle

  Valaisinkisko kahdelle riippuvalaisimelle

  Tuotenro: 130711-96
  Kisko, johon voi ripustaa kaksi riippuvalaisinta. Kiskoon sopii 2x1 kaapelia. Painoraja 14 kg. Lisävarusteena erikseen ostettava sopiva pistotulppa 114399, 114400 tai 114401.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Tyson lattiavalaisin

  Tyson lattiavalaisin

  Tyylikäs metallista valmistettu, suunnattava, lattiavalaisin. Ei himmennettävä. Max 10 watt. GU10-kanta. Johdon pituus 2 m. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Cato lattiavalaisin

  Cato lattiavalaisin

  Cato-valaisimessa on skandinaaviseen sisustukseen sopiva minimalistinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Metallia. Ei himmennettävä. Mitat 143 cm, GU4/MR11-kanta, max 4 watt. 1,75 m johto. Ei sisällä polttimoa.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Läpivientiholkki Fixa syvennykseen

  Läpivientiholkki Fixa syvennykseen

  Läpivientiholkki on valmistettu laadukkaasta muovista. Läpivientiaukon mitta 22 mm. Läpivientiholkki sopii ø 60 mm reikään.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Optinen kuituverho, 50 kuitua

  Optinen kuituverho, 50 kuitua

  Tuotenro: 142540
  Optisesta kuidusta valmistettu verho, joka luo taianomaisen taustan erilaisiin ympäristöihin. Asennetaan seinälle tai ikkunan yläpuolelle luomaan väriä vaihtava verho. Kaukosäädin sisältyy pakettiin. Konsolin mitat: 90 x 10 x 14 cm. Nipussa on 50 kuitua, pituus 240 cm, leveys 1 m.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • LED-valolista

  LED-valolista

  Tuotenro: 137757-97
  LED-valolista, kiinnikkeet ja 3,5 m virtajohto. Sopii hyvin Fixa synvennyksen kanssa. 12V-24V, 2W-20W. Valolistan pituus 57 cm.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Tulip -riippuvalaisin

  Tulip -riippuvalaisin

  Tuotenro: 130707-97
  Varjostin taitettua metallia. Mitat: K41,4 Ø 39,6 cm. Paikat kahdelle polttimolle. E27-kanta, max 60 W. Metallia. Valkoinen johto 2,9 m. Ei sisällä polttimoita.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Koristevalosarja 80 LED, johdolla

  Koristevalosarja 80 LED, johdolla

  Tuotenro: 144764
  Koristevalosarja läpinäkyvällä johdolla sisä- ja ulkokäyttöön. 80 lämpimän valkoista valodiodia. Johdon pituus 10 m, kokonaispituus 22 m. Energiaa säästävä elektroninen muuntaja. Kytketään 220 V pistorasiaan. Kestävä muovinen säilytyslaatikko. CE-merkitty.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.