Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Toimituksissamme saattaa ilmetä viivästyksiä Posti- ja logistiikka-alan unionin lakon ja lakkoa tukevien toimien vuoksi.

Ulkokalusteet

Ulkokalusteet

Saatavilla on myös ulkokäyttöön tarkoitettuja, käytännöllisiä ja muuntojoustavia kalusteita, jotka voidaan sijoittaa koulun tai päiväkodin pihalle. Sekä pienten että suurien ulkokalusteiden avulla voidaan luoda istumapaikkoja ja säilytystiloja kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

Luokka

Ulkokalusteet

Saatavilla on myös ulkokäyttöön tarkoitettuja, käytännöllisiä ja muuntojoustavia kalusteita, jotka voidaan sijoittaa koulun tai päiväkodin pihalle. Sekä pienten että suurien ulkokalusteiden avulla voidaan luoda istumapaikkoja ja säilytystiloja kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

RAJAA HAKUA

33 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Storbox säilytyslaatikko 475 l

  Storbox säilytyslaatikko 475 l

  Korkealaatuinen säilytyslaatikko. Toimitetaan valmiiksi koottuna.
  Hinta alkaen
  830,00 €
 • Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, keskikoko

  Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, keskikoko

  Tuotenro: 73192
  NYT ALE - 30%!. Hinta ennen alennusta 715 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  500,50 €
 • Haitta-aineeton
  Leikkipöytä kolmella altaalla

  Leikkipöytä kolmella altaalla

  Tuotenro: 13732
  Tukeva pöytä kolmella muovialtaalla, jotka voi täyttää kaikenlaisilla materiaaleilla, kuten savella, vedellä tai luonnonmateriaaleilla. Pöytää voi käyttää matematiikan opetteluun; laskemiseen, lajitteluun ja punnitsemiseen. Altaisiin voi rakentaa myös mitä mielikuvituksellisimpia fantasiamaailmoja. Pöytä on todella monikäyttöinen ja vain mielikuvitus on rajana sen käytölle. Mitat: 120 x 30 x 50 cm. Pöytä kyllästettyä, FSC-sertifioitua mäntyä. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 3-vuotiaille. Toimitetaan kasattuna.
  810,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kukkaliitutaulut ulkoleikkiin, 5 kpl

  Kukkaliitutaulut ulkoleikkiin, 5 kpl

  Tuotenro: 13909
  Mitat: korkeus 100 cm ja leveys 80 cm. Iloiset, säänkestävät kukkaliitutaulut. Kiinnitä esim. aitaan tai seinään. Pakkaus sisältää viisi eriväristä kukkaa: punainen, keltainen, sininen, oranssi ja roosa. Muovinen kiinnitysnaru. Liidut ostettava erikseen, esim. tuote 42800. Yli 3 vuotiaille.
  288,00 €
 • Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, suuri

  Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, suuri

  Tuotenro: 73193
  NYT ALE - 30%!. Hinta ennen alennusta 815 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  570,50 €
 • Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, pieni

  Säilytysvaunu sisä- ja ulkokäyttöön, pieni

  Tuotenro: 73191
  NYT ALE - 30%!. Hinta ennen alennusta 465 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  325,50 €
 • Haitta-aineeton
  Puunmuotoiset peilit, 3 kpl

  Puunmuotoiset peilit, 3 kpl

  Tuotenro: 56609
  Riipumatta siitä sijoitatko peilit ulos tai sisälle, ne herättävät mielenkiintoa lapsissa. Peiliin voi piirtää vaikka partavaahdolla, ikkunaväreillä tai -liiduilla. Peilit suurentavat tilaa ja oikein sijoittamalla heijastavat valoa. Peili on turvallista 3 mm paksuista muovia. Peileissä on valmiina ripustusreiät, mutta pakkaus ei sisällä kiiinnitystarvikkeita. Isoimman peilin koko on 60 x 80 cm.
  249,00 €
 • Haitta-aineeton
  Suuret puiset ulkorakennuspalikat, 30 osaa

  Suuret puiset ulkorakennuspalikat, 30 osaa

  Tuotenro: 13797
  Suuret, tukevat ja kestävät rakennuspalikat painekyllästetystä puusta. Palikat mahdollistavat hauskan ja suurikokoisen ulkorakentelun säällä kuin säällä. Ontot palikat helpottavat muotojen ja alojen ymmärtämistä sekä tasapainon ja kestävyyden harjoittelua. Mahdollisimman pitkän käyttöiän takaamiseksi suosittelemme palikoiden säilyttämistä suojassa. Palikoiden koko 10-40 cm. Yli 3-vuotiaille.
  1 635,00 €
 • Haitta-aineeton
  Puuliitutaulut, 3 kpl

  Puuliitutaulut, 3 kpl

  Tuotenro: 13908
  Puunmuotoiset liitutaulut ulkokäyttöön. Käytä hyväksi aidan tai seinän alueet oppimiseen ja piristä ympäristöä. Liitutaulun koko 100 x 80 cm. Materiaali säänkestävää foamex-levyä. Yli 3-vuotiaille.
  355,00 €
 • Maalausteline, akryylimuovia

  Maalausteline, akryylimuovia

  Tuotenro: 41906
  Matala, kaksipuoleinen maalausteline ulkokäytöön. Kevyt, mutta kestävä runko on harmaata metallia. Läpinäkyvän alustan koko on A3 ja se on valmistettu akryylimuovista. Alustaan voi maalata suoraan väreillä, jotka lähtevät vedellä pois, esimerkiksi Colormix (41512). Hauska idea on antaa lasten maalata toistensa muotokuvat, kun he ovat vastakkain. Teline taittuu kasaan. Telineen jaloissa on muovitassut ja se seisoo tukevasti paikoillaan. Yhden sivun koko on 58 x 59 cm (L x K), syvyys kasaan taitettuna 8 cm. Puhdistetaan vedellä ja miedolla puhdistusaineella. Noudata käyttämäsi värin puhdistusohjeita.
  600,00 €
 • Vesitynnyri kraanalla

  Vesitynnyri kraanalla

  Tuotenro: 13717
  Ympäristöystävällinen tapa on kerätä sadevedestä kasteluvesi. Tynnyrin vetoisuus on 210 litraa. Tynnyrissä on lapsiturvallinen kansi ja kraana. Korkeus 97 cm, Ø 57 cm.
  160,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kyläkauppa

  Kyläkauppa

  Tuotenro: 13734
  Avoin ja monipuolinen leikkikaluste, joka voi olla kauppa, kahvila, postitoimisto tai mikä tahansa. Yksinkertainen design jättää tilaa mielikuvitukselle ja tämä kaluste toimiikin monien eri leikkien näyttämönä. Lapset taatusti ihastuvat tähän. Liitutauluun voi kirjoittaa kahvilan nimen ja kahdelta myyntiluukulta otetaan tilauksia vastaan enemmän kuin ehditään valmistaa. Mitat: 200 x 120 x 140 cm. Kyllästettyä FSC-sertifioitua mäntyä. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 3-vuotiaille. Toimitetaan kasaamattomana.
  2 805,00 €
 • Haitta-aineeton
  Markkinakoju mäntyä

  Markkinakoju mäntyä

  Tuotenro: 13727
  Ihastuttava puinen markkinakoju, missä lapset voivat leikkiä lelukauppaa, torikojua tai miksei vaikka pizzeriaa? Yksinkertainen design jättää tilaa mielikuvitukselle ja monelle erilaiselle leikille. Mitat: 90 x 50 x 120 cm. Kyllästettyä FSC-sertifioitua mäntyä. Pakkaus ei sisällä tarvikkeita. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 1-vuotiaille. Toimitetaan koottuna.
  1 020,00 €
 • Haitta-aineeton
  Avaruusalus

  Avaruusalus

  Tuotenro: 13730
  Valmistaudu suureen seikkailuun! Minne matkustetaan? Lähdetäänkö avaruuteen vai hypätäänkö ajassa taaksepäin katsomaan mitä dinosaurukset puuhaavat? Tämän tukevan avaruusaluksen sisällä on ohjauspaneeli, johon voi laittaa määränpään koordinaatit. Seinillä on pyöreitä kupuja tilan tunnun lisäämiseksi. Mahtava leikkikaluste, joka pursuaa ideoita ja luovuutta. Mitat: 190 x 120 x 120 cm. Vaatii vähäistä kokoamista. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Sopii kaiken ikäisille.
  5 700,00 €
 • Haitta-aineeton
  Leikkiauto mäntyä

  Leikkiauto mäntyä

  Tuotenro: 13729
  Minne mennään tänään? Mennäänkö viidakkoon, satumaahan vai lomalle? Tämä ihastuttava puuauto saa todellakin mielikuvituksen liikkeelle. Lapset voivat roolileikeissään lähteä tien päälle ja tämä auto voi olla bussi, taksi, rekka tai ihan mitä he haluavat. Auto on myös mukava paikka ihan vain istumiseen ja olemiseen. Mitat: 120 x 66 x 85 cm. Kyllästettyä FSC-sertifioitua mäntyä. Toimitetaan muuten kasattuna, paitsi renkaat täytyy laittaa paikoilleen. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 1-vuotiaille.
  3 705,00 €
 • Haitta-aineeton
  Puumaja

  Puumaja

  Tuotenro: 13733
  Tämä peilillä ja ikkunoilla varustettu maja tuo turvallisuuden tunnetta ja antaa suojan ulkomaailmaan, minkä takia lapset ihastuvat tähän varmasti. Majassa on erilaisia pintoja mihin piirtää ja kirjoittaa; musta liitutaulu, valkoinen kirjoitustaulu, akryylitaulu ja akryylipeili. Mitat 110 x 96 x 100 cm. Kyllästettyä FSC-sertifioitua mäntyä. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 3-vuotiaille. Toimitetaan koottuna.
  2 050,00 €
 • Nojatuoli Rio

  Nojatuoli Rio

  Rio on kauniin väristen ja muotoisten istuimien ja istutusastioiden mallisto. Tuotteet kutsuvat sinut pelaamaan ja liikkumaan. Sopii kaikenikäisille. Korkealaatuiset materiaalit ja pinnoitteet. Voidaan täyttää hiekalla tai vedellä, jos tarvitaan enemmän painoa. Suunniteltu ulkokäyttöön, mutta voidaan käyttää myös sisätiloissa. Materiaali läpivärjätty polyetyleeni (PD-HE). Materiaalipaksuus 10 mm, pyörimisen esto, UV-suoja, 100% kierrätettävä. Mitat: L92 x S82 x K71 cm. Paino 40 kg.
  Hinta alkaen
  770,00 €
 • Haitta-aineeton
  Keittiö vesipumpulla

  Keittiö vesipumpulla

  Tuotenro: 13728
  Leivoitpa kakkua tai tiskasitpa astioita, tästä keittiöstä saat vettä tarpeisiisi! Lapsi voi pumpata vettä keittiön sivulla olevasta hanasta. Pesualtaan alla on kaksi vesisäiliötä; toinen puhtaalle ja toinen likaiselle vedelle. Poista tulppa ja vesi valuu pois altaasta. Tämä keittiö mahdollistaa monia oppimistilanteita sekä roolileikkejä. Mitat: 76 x 56 x 103 cm. Runko kyllästettyä FSC-sertifioitua mäntyä. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 3-vuotiaille. Toimitetaan kasattuna.
  2 125,00 €
 • Haitta-aineeton
  Portaat ja ramppi

  Portaat ja ramppi

  Tuotenro: 13726
  Lapset tykkäävät mennä ylös ja alas tätä puurakennelmaa. Portaat ja ramppi sopivat loistavasti motoristen taitojen kehittämiseen sekä ulkomaailman tutkimiseen. Mitat: 155 x 105 x 180 cm. Kyllästettyä mäntyä. Vaatii vähäistä kokoonpanoa. Tarvitset mahdollisesti apua painavan rapun asemointiin. Asennettava tasaiselle alustalle. Täyttää standardin EN71-8 aikuisen valvonnassa. Yli 1-vuotiaille.
  3 620,00 €
 • Rahi Rio S

  Rahi Rio S

  Rio on kauniin väristen ja muotoisten istuimien ja istutusastioiden mallisto. Tuotteet kutsuvat sinut pelaamaan ja liikkumaan. Sopii kaikenikäisille. Korkealaatuiset materiaalit ja pinnoitteet. Voidaan täyttää hiekalla tai vedellä, jos tarvitaan enemmän painoa. Suunniteltu ulkokäyttöön, mutta voidaan käyttää myös sisätiloissa. Materiaali läpivärjätty polyetyleeni (PD-HE). Materiaalipaksuus 10 mm, pyörimisen esto, UV-suoja, 100% kierrätettävä. Mitat: ø 68 x K35 cm. Paino 13 kg.
  Hinta alkaen
  450,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.