Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Puhelinlinjassamme on tilapäinen häiriö, jota korjataan parhaillaan. Pahoittelemme suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Asiakaspalvelumme auttaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lekolar.fi

Koristevalosarja 40 LED, johdolla

Tuotenro: 23020
Koristevalosarja läpinäkyvällä johdolla sisä- ja ulkokäyttöön. 6 m, 40 lämpimän valkoista valodiodia. Johdon pituus 10 m, kokonaispituus 16 m. IP44-suojausluokka.
Kirjaudu nähdäksesi hinnat

Loppu varastosta

Tarkista, milloin tuote tulee varastoon.
Tulee varastoon

Tuotetiedot

 • Tuote: Koristevalosarja 40 LED, johdolla

Muutkin ostivat

 • Koristevalosarja, LED-moniväri

  Koristevalosarja, LED-moniväri

  Tuotenro: 20213
  Led-valaisinsarja sisä- ja ulkokäyttöön. Sarjassa on 96 moniväristä valodiodia, jotka voi säätää palamaan jatkuvasti, vilkkuen tai sarjana. Sisältää matalajännitteisen muuntajan, jossa on valojen säädin. Ledien väli on 5 cm, valonauhan pituus on 480 + 400 cm paristojohto. IP44-suojausluokka. CE-merkitty.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Projektori, meren aallot

  Projektori, meren aallot

  Tuotenro: 118669
  Pieni projektori heijastaa huoneeseen upean värimaailman, joka muistuttaa meren aaltoja. Projektorin kaiuttimen kautta voi kuunnella musiikkia, kun siihen on kytketty älypuhelin, tietokone tai tabletti. Virtalähde USB-portin kautta (johto sisältyy), ei ladattava. Mitat: 12,6 x 12,6 x 10,5 cm (LxSxK).
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Peili äärettömyyteen

  Peili äärettömyyteen

  Tuotenro: 118665
  Peilillä luot vangitsevan ja rauhallisen tunnelman. Pyöreän peilin LED-lamput ja heijastavat peilit luovat illuusion, että kuva jatkuu äärettömään valotunneliin. Halkaisija 23 cm. Vaatii 3 x AA-paristoa (eivät sisälly).
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Koristevalosarja 80 LED, johdolla

  Koristevalosarja 80 LED, johdolla

  Tuotenro: 144764
  Koristevalosarja läpinäkyvällä johdolla sisä- ja ulkokäyttöön. 80 lämpimän valkoista valodiodia. Johdon pituus 10 m, kokonaispituus 22 m. Energiaa säästävä elektroninen muuntaja. Kytketään 220 V pistorasiaan. Kestävä muovinen säilytyslaatikko. CE-merkitty.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Haitta-aineeton
  Uno

  Uno

  Tuotenro: 72355
  Pelissä pyritään pelaamaan pois kortteja värin tai arvon mukaan. Pelaaja, joka ensimmäisenä pääsee korteistaan eroon, on kierroksen voittaja ja muiden pisteet lasketaan yhteen. Pelin voittaa se, joka ensimmäisenä saa 500 pistettä. 2 - 10 pelaajaa. Yli 7-vuotiaille.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Vastaavat tuotteet

  • LED valonauha 2 m

   LED valonauha 2 m

   Tuotenro: 36927
   2 m LED valonauha. Johdon pituus 250 cm. Voidaan kiinnittää Absoform akustiikka elementin taakse. Antaa mielyttävän led valon rajatulle alueelle. Toimii hyvin lepo- ja sohvanurkkauksissa. Sisustuselementtinä nauvottelu- ja opettajan huoneessa. Täydellinen valaistuna ääntävaimentavana elementtinä käytävissä jne. Sisältää muuntajan ja kiinnikkeet.
   Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • LED valonauha 1,5 m

   LED valonauha 1,5 m

   Tuotenro: 36926
   1,5 m LED valonauha. Johdon pituus 250 cm. Voidaan kiinnittää Absoform akustiikka elementin taakse. Antaa mielyttävän led valon rajatulle alueelle. Toimii hyvin lepo- ja sohvanurkkauksissa. Sisustuselementtinä nauvottelu- ja opettajan huoneessa. Täydellinen valaistuna ääntävaimentavana elementtinä käytävissä jne. Sisältää muuntajan ja kiinnikkeet.
   Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Koristevalosarja, musta

   Koristevalosarja, musta

   Tuotenro: 143106
   5V koristevalosarja mustalla johdolla sisä- ja ulkokäyttöön. 10 lämpimän valkoista LED-lamppua. IP44-suojausluokka. Johdon pituus 3 m.
   Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Koristevaloverho 2 x 1,5 m

   Koristevaloverho 2 x 1,5 m

   Tuotenro: 143108
   Tunnelmallinen valoverho lämpimällä valolla. Sisä- ja ulkokäyttöön. IP44-suojausluokka. Mitat: 1,5 x 2 m. 14 pystysuoraa nauhaa ja 175 LED-valoa.
   Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  • Optinen kuituverho, 50 kuitua

   Optinen kuituverho, 50 kuitua

   Tuotenro: 142540
   Optisesta kuidusta valmistettu verho, joka luo taianomaisen taustan erilaisiin ympäristöihin. Asennetaan seinälle tai ikkunan yläpuolelle luomaan väriä vaihtava verho. Kaukosäädin sisältyy pakettiin. Konsolin mitat: 90 x 10 x 14 cm. Nipussa on 50 kuitua, pituus 240 cm, leveys 1 m.
   Kirjaudu nähdäksesi hinnat
  Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.