Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Klo 15.30 tapahtuvan huoltokatkoksen johdosta asiakaspalvelumme numeroon ei hetkellisesti saada yhteyttä. Katkoksen arvioitu kesto on 1-5 minuuttia.

Ideoita & inspiraatiota

Esterata

Vinkkinumero 9201
Rakenna esterata eritasoisista esteistä. Joka tasolla on uusi haaste, joka täytyy ylittää. Este 1 Tasapainorata Koeta pysyä tasapainossa kotipesään saakka kaatumatta. Este 2 Aitahyppely Ylitä aidat hyppäämällä yli tai ryömimällä niiden ali. Este 3 Kivet Kun siirryt kiveltä toiselle, mieti etäisyys ja tarvittava voima takasti. Älä kaadu ympärillä olevaan "veteen". Este 4 Tunneli Ryömi tai kiemurtele tunnelin läpi. Molemmat etenemistavat harjoittavat kehoa. Este 5 Ympyrä Mene renkaan läpi kaatamatta sitä. Este 6 Aidan alitus Kuinka matalaksi este voi muuttua ennen kuin en pääse enää sen ali?
445,80 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Askelkivet ja polku Askelkivet ja polut

Tuotenro 74770
Koko setti, johon kuuluu askelkivet, sininen tasap...
315,00 €

Leikkitunneli

Tuotenro 12207
Tunnelin materiaali on kestävää, läpinäkyvää muovi...
62,00 €

Aidat 4 kpl

Tuotenro 118618
Pakkauksessa neljä eri korkuista aitaa sisä- ja ul...
68,80 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.