Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Ilmoitus verkkokaupan päivityksestä ja hinnoista

Päivitämme verkkokauppaamme. Tästä johtuen tuotteiden hinnat tulevat näkyviin vasta kirjautumisen jälkeen. Kirjauduthan siis sisään tunnuksillasi. Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme 09 8294 600 / asiakaspalvelu@lekolar.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00.

Takaisinvedot

15000 ja 15001 Magneettiset rakennuspalikat vedetään pois markkinoilta.

Olemme todenneet, että magneettisten rakennuspalojen, tuotenumerot 15000 ja 15001, laatu ei ole ollut riittävää. Sauvan keskellä ja päässä oleva metallipidike voi irrota ja aiheuttaa näin tukehtumisriskin pienille lapsille.

Lekolar pitää tätä vakavana riskinä ja olemme päättäneet vetää takaisin kaikki Magneettisen rakennussarjan tuotteet, joita olemme myyneet. Haluamme varmistaa, ettei tuotteista aiheudu vaaraa pienille lapsille.

Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme, joille on tuotetta toimitettu ja pyydämme heitä palauttamaan tuotteen meille. Lekolar vastaa kaikista palautuksen kuluista.

Lisätietoja takaisinvedosta saa asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@lekolar.fi tai puh. 09 8294 600 


 

Seuraavat Wintherin valmistamat pyörät, jotka on valmistettu 1.3.–15.6.2015 välisenä aikana, vedetään takaisin: 

14400 Mini Viking Potkupyörä

14401 Mini Viking Kolmipyörä

74772 Kolmipyörä lavalla


Winther on laaduntarkkailussaan todennut, että näissä pyörämalleissa on valmistusvika ja pyörän takarenkaan lukkorengas voi irrota. Lukkorenkaan irtoaminen tai löystyminen voi aiheuttaa takarenkaan irtoamisen ja pyörän kaatumisen.

Olemme kontaktoineet kaikki asiakkaat, joille kyseisiä pyöriä on toimitettu. Asiakkaiden tulee ottaa pyörät välittömästi pois käytöstä ja varmistamaan, että se ei ole lasten saatavilla. Asiakkaiden tulee hävittää vialliset pyörät. Toimitamme asiakkaille korvaavan pyörän veloituksetta sen jälkeen kun olemme saaneet heiltä vahvistuksen pyörän hävittämisestä.

Lisätietoja takaisinvedosta saa asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@lekolar.fi tai puh. 09 8294 600 

Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.