Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Ilmoitus verkkokaupan päivityksestä ja hinnoista

Päivitämme verkkokauppaamme. Tästä johtuen tuotteiden hinnat tulevat näkyviin vasta kirjautumisen jälkeen. Kirjauduthan siis sisään tunnuksillasi. Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme 09 8294 600 / asiakaspalvelu@lekolar.fi. Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 16.00.

Tehtävät ja askarteluohjeet

Tehtävät ja askarteluohjeet

Riisuttu kananmuna

Vinkkinumero 2186
Tarvikkeet: 2 kpl raakaa kananmunaa n. 1,5 dl vettä n. 1,5 dl viinietikkaa 2 kpl 250 ml mittalasia Ohjeet: 1. Laita kananmuna molempiin mittalaseihin 2. Täytä toinen mittalasi vedellä ja toinen viinietikalla, niin että kananmuna peittyy. Anna kananmunien seisoa vedessä vähintään 24 tuntia. 3. Kuori vaahto pois viinietikan päältä. Kananmunan kuori on irronnut. Jos kananmunassa on jäljellä vielä kuoren paloja, huuhtele kananmuna ja pyyhi palat varovasti pois. Vinkki! Kokeile miten muut nesteet vaikuttavat kuoreen. Esim. tiskiaine, virvoitusjuoma jne.
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.