Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Suuren kysynnän vuoksi toimitusaikamme ovat normaalia pidemmät. Uudet tilaukset tulemme toimittamaan tammikuusta 2021 alkaen. Lisätietoja saat osoitteesta asiakaspalvelu@lekolar.fi

 • Painoväri Charbonnel, 60 ml
}

Painoväri Charbonnel, 60 ml

Tuotenro: 86527
Vesiliukoinen painoväri on emulsiopohjaista. Värissä on voimakas pigmentti ja se on valonkestävää. Charbonnel Aqua Wash -värejä voi käyttää kaikissa koho- ja syväpainomenetelmissä.
Hinta alkaen
15,60 €

Tuotetiedot

 • Tuote: Painoväri Charbonnel, 60 ml

Ladattavat tiedostot

Muutkin ostivat

 • Painopaperi, 50x70 cm, valkoinen, 25 ark

  Painopaperi, 50x70 cm, valkoinen, 25 ark

  Tuotenro: 43446
  Valkoinen painopaperi soveltuu painotöihin; litografia-, lino-, kaiverrus -tekniikat jne. 50 % puuvillakuitua. Arkin koko 50 x 70 cm. Paino 285 g.
  46,60 €
 • Haitta-aineeton
  Paino/linoväri Lekolar 500 ml

  Paino/linoväri Lekolar 500 ml

  Vesiliukoinen, laadukas painoväri, jota voi käyttää moniväripainantaan. Värejä voi sekoittaa keskenään halutun sävyn saamiseksi ja niitä voi käyttää linoleumille, paperi- tai syväpainantaan.
  Hinta alkaen
  12,20 €
 • Haitta-aineeton
  Painovärilajitelma, Lekolar, 6 x 500 ml

  Painovärilajitelma, Lekolar, 6 x 500 ml

  Tuotenro: 41473
  Vesiliukoinen painoväri, jota voidaan käyttää erilaisissa painotöissä. Väri soveltuu linoleumille, paperi- ja syväpainantaan. Värejä voidaan sekoittaa keskenään. Pakkaus sisältää värit: keltainen, punainen, sininen, vihreä, musta ja valkoinen.
  64,40 €
 • Haitta-aineeton
  Guassivärinappi, Caran d'Ache

  Guassivärinappi, Caran d'Ache

  Yksittäinen guassi-värinappi sopii 41022 metallirasiaan tai 76609 muovirasiaan. Väri ovat kuivuttuaan samettinen ja värin pinta ei halkeile. Värinapissa on korkea pigmenttiarvo, se peittää hyvin. Tuotteessa on käytetty luonnon omia sideaineita. Napin koko on 28 x 34 x 10 mm (LxSxK). CE-merkitty.
  Hinta alkaen
  3,70 €
 • Grafiittikynä Caran d'Ache Grafstone

  Grafiittikynä Caran d'Ache Grafstone

  Laadukas täysgrafiittikynä piirtämiseen ja luonnosten tekoon. Soveltuu suurien pintojen varjostamiseen. Kynällä voi myös piirtää vahvoja tai hyvin ohuita viivoja. Grafiittikynä voidaan teroittaa kuten tavallinen kynä. Lyijy 7 mm.
  Hinta alkaen
  5,80 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.