Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Tiedote

Verkkokaupassa ajoittaista hitautta.

RAJAA HAKUA

6 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Sarjakortit, päiväkodissa

  Sarjakortit, päiväkodissa

  Tuotenro: 50319
  Kuvakorteissa on 4 kortin sarjoja, joista kaksi korttia on käännettäviä, korttien puolilla on erilaiset ratkaisut tilanteeseen. Käännettävät kortit näyttävät seuraukset, kun tehdään hyvä tai huono päätös. Kortit toimivat hyvänä alustuksena keskusteluun mitä hyvästä tai huonosta käytöksestä seuraa. Sisältää 7 tapahtumaa pihaleikeissä, ruokalassa, bussissa jne. Yhteensä 30 isoa korttia, koko 13,5 x 16,5 cm. Kartonkia. HUOM! CD:n kertomukset eivät ole suomenkielellä!
  53,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuvakortit, vastuu toisesta

  Kuvakortit, vastuu toisesta

  Tuotenro: 50220
  Kuvakorttien avulla keskustellaan lasten kanssa mikä on oikea tapa toimia erilaisissa tilanteissa. Kortit voidaan laittaa tapahtumajärjestykseen, niiden takana on itsekorjaava koodisysteemi. Kuvien tilanteita voi näytellä ja harjoitella etukäteen. Sisältää 30 korttia, joissa käsitellään 6 erilaista tilannetta. Keskustelu kehittää lapsen sanavarastoa, harjoittaa kommunikaatioa ja lisää ymmärrystä vastuusta. Sisältää englanninkielisen ohjeen. Vahvat kortit, 15 x 15 cm. Yli 3-vuotiaille.
  73,00 €
 • Valokuvakortit "Miltä heistä tuntuu?"

  Valokuvakortit "Miltä heistä tuntuu?"

  Tuotenro: 50334
  Valokuvakorteissa on tapahtumia, joihin suhtaudumme tunteella. Esim. hammaslääkärikäynti, muutto, olla rahattomana, ruokkia kotieläintä. Kuvat alustavat keskustelua ja auttavat ymmärtämään omia ja muiden ihmisten pelkoja ja toiveita. Kuvakortit harjoittavat kieltä ja huomiokykyä. Englanninkielinen opas. Kortin koko: 21 x 15 cm.
  94,00 €
 • Haitta-aineeton
  Sarjakortit, kotona

  Sarjakortit, kotona

  Tuotenro: 50320
  Kuvakorteissa on 4 kortin sarjoja, joista kaksi korttia on käännettäviä, korttien puolilla on erilaiset ratkaisut tilanteeseen. Käännettävät kortit näyttävät seuraukset, kun tehdään hyvä tai huono päätös. Kortit toimivat hyvänä alustuksena keskusteluun mitä hyvästä tai huonosta käytöksestä seuraa. Sisältää 7 tapahtumaa esim. ruokailusta, aamurutiineista ja retkestä. Yhteensä 30 isoa korttia, koko 13,5 x 16,5 cm. Kartonkia. HUOM! CD:n kertomukset eivät ole suomenkielellä!
  53,00 €
 • Haitta-aineeton
  Isot kuvakortit, estä kiusaaminen

  Isot kuvakortit, estä kiusaaminen

  Tuotenro: 50324
  Pakkaus sisältää 6 isoa korttia, joiden avulla opetellaan toisen huomioon ottamista ja tunnetaitoja. Korteissa on erilaisia kiusaamistilanteita koulussa: fyysistä tai psyykkistä väkivaltaa, eristämistä kaveriporukasta, provokaatiota tai kiusaamista internetissä ja somessa. Kuvat on mahdollista ripustaa seinälle. Pyyhittävä pinta. Koko: 30 cm.
  53,00 €
 • Haitta-aineeton
  Kuvakortit, hätätilanteet

  Kuvakortit, hätätilanteet

  Tuotenro: 50299
  Kuvakortteja käytetään, kun neuvotaan lasta miten toimia hätätilanteessa. Kortit voidaan laittaa tapahtumajärjestykseen, niiden takana on itsekorjaava koodisysteemi. Kuvien tilanteita voi näytellä ja harjoitella etukäteen. Sisältää 30 korttia, joissa käsitellään 6 erilaista hätätilannetta. Lapsen on tärkeää tietää kuinka toimitaan hätätilanteessa ja mihin asioihin pitää reagoida. Sisältää englanninkielisen ohjeen. Vahvat kortit, 15 x 15 cm. Yli 3-vuotiaille.
  67,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.