Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Kierrätyskäsityö

RAJAA HAKUA

 • Väri
1 Tuotetta
 • Ontelokude Mini, 1 kg

  Ontelokude Mini, 1 kg

  Mini on tasalaatuinen, kapea, kierrätyspuuvillainen ontelokude. Rullalla oleva Mini-ontelokude sopii erityisesti virkkaukseen ja neulontaan, mutta myös kudontaan ja muihin käsitöihin. Mini-ontelokude sopii erinomaisesti sisustustuotteiden, kuten torkkupeittojen, tyynynpäällisten neulomiseen tai mattojen virkkaukseen. Mini-ontelokude valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvistä jäännöstilkuista. Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 15-20 %. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä eräkohtaisia eroja. Materiaali on 80 % kierrätyspuuvilla, 20 % polyesteri. Kerässä on noin 355 m. Puikot 10 – 20 mm, virkkuukoukku 6 – 7 mm.
  Hinta alkaen
  13,50 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.