Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Elektroniikka

19 Tuotetta

RAJAA HAKUA

 • Ikäsuositus
 • Micro: bit Club luokkapakkaus

  Micro: bit Club luokkapakkaus

  Tuotenro: 56650
  Täydellinen setti koko luokalle. Sisältää 10 mirco: bit korttitietokonetta, 10 USB-kaapelia, 10 paristonpidintä ja 20 AAA paristoa. BBC micro: bit on luottokortin kokoinen tietokone, jota voi koodata, muokata ja ohjata saadaksesi ideasi, ohjelmasi ja applikaatiosi elämään. Oppilat voivat luoda vaikka mitä peleistä ja animaatioista " scrolling storiesiin". Tarvitset vain mielikuvitusta ja luovuutta. BBC micro: bit on täysin ohjelmoitava. Se tarkoittaa sitä, että jokainen LED-lamppu on ohjelmoitavissa erikseen kuten myös sen painikkeet, sisääntulot ja ulostulot, kiihtyvyysanturit, magneetti-ilmaisimet ja Bluetooth. Tämä laite on erinomainen keino omien mirco: bit projektien ja keksintöjen luomiseen. BBC micro: bit kotisivuilla on paljon ohjelmointikoodeja, ohjeita, ja oppituntisuunnitelmia. Mitat 5 x 4 x 1 cm.
  289,00 €
 • Micro: bit Go

  Micro: bit Go

  Tuotenro: 56649
  Tämä setti sisältää kaikki osat ja inspiroivat ideat päästäksesi alkuun BBC micro: bitillä. BBC micro: bit sisältä korttitietokoneen, USB-kaapelin, paristonpitimen, 2 AAA-paristoa ja pikaoppaan, jossa 4 hauskaa vinkkiä. BBC micro: bit Go on helpoin ja nopein tapa aloittaa mirco: bitillä. BBC micro: bit on luottokortin kokoinen tietokone, jota voi koodata, muokata ja ohjata saadaksesi ideasi, ohjelmasi ja applikaatiosi elämään. Oppilat voivat luoda vaikka mitä peleistä ja animaatioista " scrolling storiesiin". Tarvitset vain mielikuvitusta ja luovuutta. BBC micro: bit on täysin ohjelmoitava. Se tarkoittaa sitä, että jokainen LED-lamppu on ohjelmoitavissa erikseen kuten myös sen painikkeet, sisääntulot ja ulostulot, kiihtyvyysanturit, magneetti-ilmaisimet ja Bluetooth. Tämä laite on erinomainen keino omien mirco: bit projektien ja keksintöjen luomiseen. BBC micro: bit kotisivuilla on paljon ohjelmointikoodeja, ohjeita, ja oppituntisuunnitelmia. 5 x 4 x 1 cm.
  29,00 €
 • TOTEM Crab

  TOTEM Crab

  Tuotenro: 56676
  OUTLET -50%! Hinta ennen alennusta 99 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  49,50 €
 • Moottoroitu auton rakennussarja

  Moottoroitu auton rakennussarja

  Tuotenro: 56442
  Tätä autoa voi käyttää useissa sähkö- ja energiatutkimuksissa. Rei'itettyyn alustaan on helppo kiinnittää komponentit haluttuun kohtaan. Sarja sisältää alustan, moottoritelineen, moottorin, propellin, lampun alustalla, johtimet, 2 pristonpidintä, hihnan ja 4 rengasta.
  17,90 €
 • TOTEM Spider

  TOTEM Spider

  Tuotenro: 56675
  OUTLET -50%! Hinta ennen alennusta 99 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  49,50 €
 • Tietoturvasuoja LCD 14.0"

  Tietoturvasuoja LCD 14.0"

  Tuotenro: 28729
  Helppo asentaa mukana olevilla klipseillä tai teippityynyillä. Näytöllä oleva tieto on näkyvissä ainoastaan henkilölle, joka istuu suoraan tietokoneen edessä. Täydellinen istuvuus. Tietokoneen voi taittaa ilman, että näytönsuoja pitää ottaa pois. Suoja 14" / 16:9 -näytöille. Mitat: leveys 31 cm, korkeus 17,4 cm.
  106,00 €
 • littleBits Code Kit

  littleBits Code Kit

  Tuotenro: 56865
  LittleBits Code Kit:in avulla pääset helposti ja innostavasti ohjelmoinnin maailmaan. Et tarvitse aiempaa kokemusta ohjemoinnista päästäksesi alkuun. Ohjelmointi tapahtuu helpolla graafisella sovelluksella, jossa on satoja erilaisia vinkkejä ja lisää vinkkejä saa vielä verkosta. Kaikki littleBits-kappaleet ovat värikoodattuja, magneettisia ja uudelleen käytettäviä. Sisältö: 16 sähköistä rakennuspalikkaa, USB-sovitin sekä USB-kaapeli, ladattava akku, USB-anturi, kannattimen servomoottorille, magneettiset kiinnittimet tarranauhalla, tarranauha sekä mekaanisen varren ja asennuslevyn.
  450,00 €
 • Muuntaja koululaboratoriovaaoille

  Muuntaja koululaboratoriovaaoille

  Tuotenro: 53707
  Vaaoille 86503 ja 86504.
  84,00 €
 • Tietoturvasuoja LCD 22"

  Tietoturvasuoja LCD 22"

  Tuotenro: 28730
  Helppo asentaa mukana olevien klipsien tai teippityynyjen avulla. Näytöllä oleva tieto on näkyvissä ainoastaan henkilölle, joka istuu suoraan tietokoneen edessä. Täydellinen istuvuus. Tietokoneen voi taittaa ilman, että näytönsuoja pitää ottaa pois. Suoja 22" / 16:9 -näytöille. Mitat: leveys 47,4 cm, korkeus 29,7 cm.
  340,00 €
 • Tietoturvasuoja LCD 24"

  Tietoturvasuoja LCD 24"

  Tuotenro: 28731
  Helppo asentaa mukana olevien klipsien tai teippityynyjen avulla. Näytöllä oleva tieto on näkyvissä ainoastaan henkilölle, joka istuu suoraan tietokoneen edessä. Täydellinen istuvuus. Tietokoneen voi taittaa ilman, että näytönsuoja pitää ottaa pois. Suoja 24" / 16:10 -näytöille. Mitat: leveys 519 mm, korkeus 325 mm.
  330,00 €
 • Haitta-aineeton
  SAM Labs Inventor kit

  SAM Labs Inventor kit

  Tuotenro: 56632
  Nettohintatuote, ei alennuksia
  135,00 €
 • Aurinkokennoauton rakennussarja

  Aurinkokennoauton rakennussarja

  Tuotenro: 53437
  Väkipyörävälitteinen voimansiirto. Sisältää valmiit rakennuskomponentit: alusta, kumipyörät, akselit, väkipyörät, kuminauha,aurinkokenno, moottori. Selkeät kuvalliset rakennusohjeet.
  36,00 €
 • Micro: bit

  Micro: bit

  Tuotenro: 56648
  BBC micro: bit on luottokortin kokoinen tietokone, jota voi koodata, muokata ja ohjata saadaksesi ideasi, ohjelmasi ja applikaatiosi elämään. Oppilat voivat luoda vaikka mitä peleistä ja animaatioista " scrolling storiesiin". Tarvitset vain mielikuvitusta ja luovuutta (ja USB kaapelin laitteiden yhdistämiseksi, 2 AAA paristoa virran saamiseksi, ellei laite ole liitetty tietokoneeseen). BBC micro: bit on täysin ohjelmoitava. Se tarkoittaa sitä, että jokainen LED-lamppu on ohjelmoitavissa erikseen kuten myös sen painikkeet, sisääntulot ja ulostulot, kiihtyvyysanturit, magneetti-ilmaisimet ja Bluetooth. Tämä laite on erinomainen vaihtoehto omien mirco: bit projektien ja keksintöjen luomiseen. BBC micro: bit kotisivuilla on paljon ohjelmointikoodeja, ohjeita, ja oppituntisuunnitelmia. Pakkaus sisältää BBC micro: bit tietokoneen ja pikaoppaan. Mitat 5 x 4 x 1 cm.
  23,00 €
 • Kitronik Inventor´s Kit for micro: bit

  Kitronik Inventor´s Kit for micro: bit

  Tuotenro: 56903
  Nettohintatuote, ei alennuksia
  Hinta puuttuu
 • littleBits STEAM Student Set

  littleBits STEAM Student Set

  Tuotenro: 56864
  Nettohintatuote, ei alennuksia
  450,00 €
 • TOTEM Tortoise

  TOTEM Tortoise

  Tuotenro: 56677
  OUTLET -50%! Hinta ennen alennusta 99 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
  49,50 €
 • Sähköjohdin 30 cm, magneettipää, musta, 10 kpl

  Sähköjohdin 30 cm, magneettipää, musta, 10 kpl

  Tuotenro: 112990
  Johtimien molemmissä päissä on vahva neodyymimagneetti, mikä tekee niitä helppokäyttöisiä.
  16,00 €
 • Aurinkokenno auton rakennussarjaan 56442

  Aurinkokenno auton rakennussarjaan 56442

  Tuotenro: 56443
  Tietoa ei saatavilla
  14,50 €
 • Sähköjohdin 30 cm, magneettipää, punainen, 10 kpl

  Sähköjohdin 30 cm, magneettipää, punainen, 10 kpl

  Tuotenro: 112989
  Johtimien molemmissä päissä on vahva neodyymimagneetti, mikä tekee niitä helppokäyttöisiä.
  16,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.