Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Puhelinpalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa.

Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@lekolar.fi.

Kuplaputket & -taulut

RAJAA HAKUA

 • Mitat
 • Pituus (cm):
 • Leveys (cm):
 • Korkeus (cm):
5 Tuotetta
 • Kuplaputki, 1,5 m ja säätölaite

  Kuplaputki, 1,5 m ja säätölaite

  Tuotenro: 58121
  Interaktiivinen kuplaputki aistihuoneeseen tai muuhun tilaan, johon halutaan luoda visuaalisesti rauhallinen tunnelma. Paras kokemus saavutetaan, kun kuplaputki sijoitetaan nurkkaan joko pehmeälle alustalle tai peilien eteen. Johdoton kaukosäädin vaihtaa led-lamppujen väriä putken sisällä. Kaukosäätimen kantomatka on jopa 30 metriä ja se ladataan Qi-tekniikalla toimivalla, langattomalla latausalustalla. Kuplaputki seisoo jalustassa, mutta turvallisuuden vuoksi suosittelemme kiinnittämään sen seinään kiinni läpinäkyvällä kiinnitysosalla, tuotenumero 10759. Kuplaputki kytketään pistorasiaan verkkomuuntajan kautta.
  1 725,00 €
 • Kuplataulu

  Kuplataulu

  Tuotenro: 58126
  Seinälle kiinnitettävä kuplataulu, joka vaihtaa hitaasti väriä. Hitaasti virtaavat kuplat ja led-valot luovat rauhallista tunnelmaa huoneeseen. Taulu sopii tilaan, johon ei voi sijoittaa kuplaputkea. Taulu kytketään pistorasiaan verkkomuuntajan kautta. Taulun koko: 180 x 56 x 12 cm.
  3 375,00 €
 • Patja kuplaputkelle

  Patja kuplaputkelle

  Tuotenro: 10777
  Pehmeä patja jossa aukko putkelle. Kuplaputken ympärillä oleva patja vaimentaa putken moottorin ääntä ja antaa lapsille mahdollisuuden tutkia putkea mukavalta alustalta. Väri: valkoinen. Mitat 90 x 90 x 40 cm. Aukko Ø 15 cm. Puuta, päällystetty vaahtomuovilla. Päällinen helppohoitoista ja pyyhittävää vinyyliä.
  600,00 €
 • Vedenpuhdistusaine, 500 ml

  Vedenpuhdistusaine, 500 ml

  Tuotenro: 58124
  Lisää BCB-vedenpuhdistusainetta kuplaputkeen tai kuplatauluun. Aine ehkäisee bakteerien ja levän syntymistä.
  116,00 €
 • Seinäkiinnike

  Seinäkiinnike

  Tuotenro: 10759
  Muovinen kiinnike kuplaputken yläosan kiinnittämiseen seinään.
  133,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.