Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Tiedote

Verkkokaupassa ajoittaista hitautta.

Kuplaputket & -taulut

RAJAA HAKUA

 • Mitat
 • Pituus (cm):
 • Leveys (cm):
 • Korkeus (cm):
5 Tuotetta
 • Kuplataulu

  Kuplataulu

  Tuotenro: 58126
  Seinälle kiinnitettävä kuplataulu, joka vaihtaa hitaasti väriä. Hitaasti virtaavat kuplat ja led-valot luovat rauhallista tunnelmaa huoneeseen. Taulu sopii tilaan, johon ei voi sijoittaa kuplaputkea. Taulu kytketään pistorasiaan verkkomuuntajan kautta. Taulun koko: 180 x 56 x 12 cm.
  3 480,00 €
 • Kuplaputki, 1,5 m ja säätölaite

  Kuplaputki, 1,5 m ja säätölaite

  Tuotenro: 58121
  Interaktiivinen kuplaputki aistihuoneeseen tai muuhun tilaan, johon halutaan luoda visuaalisesti rauhallinen tunnelma. Paras kokemus saavutetaan, kun kuplaputki sijoitetaan nurkkaan joko pehmeälle alustalle tai peilien eteen. Johdoton kaukosäädin vaihtaa led-lamppujen väriä putken sisällä. Kaukosäätimen kantomatka on jopa 30 metriä ja se ladataan Qi-tekniikalla toimivalla, langattomalla latausalustalla. Kuplaputki seisoo jalustassa, mutta turvallisuuden vuoksi suosittelemme kiinnittämään sen seinään kiinni läpinäkyvällä kiinnitysosalla, tuotenumero 10759. Kuplaputki kytketään pistorasiaan verkkomuuntajan kautta.
  1 780,00 €
 • Patja kuplaputkelle

  Patja kuplaputkelle

  Tuotenro: 10777
  Pehmeä patja jossa aukko putkelle. Kuplaputken ympärillä oleva patja vaimentaa putken moottorin ääntä ja antaa lapsille mahdollisuuden tutkia putkea mukavalta alustalta. Väri: valkoinen. Mitat 90 x 90 x 40 cm. Aukko Ø 15 cm. Puuta, päällystetty vaahtomuovilla. Päällinen helppohoitoista ja pyyhittävää vinyyliä.
  620,00 €
 • Seinäkiinnike

  Seinäkiinnike

  Tuotenro: 10759
  Muovinen kiinnike kuplaputken yläosan kiinnittämiseen seinään.
  137,00 €
 • Vedenpuhdistusaine, 500 ml

  Vedenpuhdistusaine, 500 ml

  Tuotenro: 58124
  Lisää BCB-vedenpuhdistusainetta kuplaputkeen tai kuplatauluun. Aine ehkäisee bakteerien ja levän syntymistä.
  120,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.