Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Puhelinpalvelussamme on tällä hetkellä ruuhkaa.

Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@lekolar.fi.

Taktiilinen karkeamotoriikka

RAJAA HAKUA

12 Tuotetta
 • Haitta-aineeton
  Kädet & jalat

  Kädet & jalat

  Tuotenro: 74934
  Pakkauksessa 6 paria käsiä ja 6 paria jalkoja. Helppo asettaa lattialle leikkejä ja tasapainoharjoituksia varten. Epätasainen pinta aktivoi käsiä ja jalkoja. TPE-muovia.
  78,00 €
 • Haitta-aineeton
  Nystyräpallo Ø 8 cm

  Nystyräpallo Ø 8 cm

  Tuotenro: 56377
  Helposti tartuttava nyppyläinen pinta, joka stimuloi tuntoaistia. Sopii hyvin lapsille, joiden on vaikeaa tarttua palloihin ja saada niitä kiinni. Voidaan käyttää myös vedessä. TPR-muovia. Yli 3-vuotiaille.
  5,10 €
 • Haitta-aineeton
  Hidas tarttumapallo

  Hidas tarttumapallo

  Tuotenro: 74802
  Erittäin kevyt ja pehmeä pallo, joka lentää hitaasti ilmassa. Tämän vuoksi lapsella on enemmän aikaa nähdä pallo ja onnistua ottamaan se kiinni ilmasta. Pallon kokoa voidaan muuttaa Ø 18 - 25 cm:n välillä. PVC:tä, joka ei sisällä kiellettyjä ftalaatteja.
  12,10 €
 • Haitta-aineeton
  Tunnustelupeli GONGE

  Tunnustelupeli GONGE

  Tuotenro: 71006
  Tunnustelupeli koostuu kymmenestä erivärisestä lattialle aseteltavasta kumilaatasta, joissa on erikuvioiset pinnat. Kangaspussissa on vastaavat kuviolliset pikkulaatat sekä sokkoliina. Laatat on valmistettu kumista ja niissä on liukuesteet. Laattojen mitat: Ø 27 cm ja Ø 11 cm. Peli-idea: Pelaaja ottaa sokkona pussista yhden pikkulaatan ja tunnustelee sitä kädellä. Sen jälkeen hän yrittää löytää lattialle asetetuista laatoista vastaavan laatan tunnustelemalla jalallaan. Maksimipaino 100 kg. Materiaali ABS ja TPE.
  189,00 €
 • Reikäpallo Ø 10 cm

  Reikäpallo Ø 10 cm

  Tuotenro: 74797
  Pehmeä pallo, joka on helppo ottaa kiinni. Palloa voi vierittää ja heittää kuten tavallista palloa. Ø 10 cm. PVC:tä, joka ei sisällä kiellettyjä ftalaatteja.
  9,90 €
 • Haitta-aineeton
  Tunnustelupeli Basic, GONGE

  Tunnustelupeli Basic, GONGE

  Tuotenro: 75002
  Tunnustelupeli koostuu viidestä suuresta, erivärisestä lattialle aseteltavasta kumilaatasta, joissa on erikuvioiset pinnat. Kangaspussissa on vastaavat kuviolliset pikkulaatat sekä sokkoliina. Laatat on valmistettu kumista ja niissä on liukuesteet. Laattojen mitat: Ø 27 cm ja Ø 11 cm. Peli-idea: Pelaaja ottaa sokkona pussista yhden pikkulaatan ja tunnustelee sitä kädellä. Sen jälkeen hän yrittää löytää lattialle asetetuista laatoista vastaavan laatan tunnustelemalla jalallaan.
  99,90 €
 • Haitta-aineeton
  Nystyräpallo Ø 15 cm

  Nystyräpallo Ø 15 cm

  Tuotenro: 71322
  Helposti tartuttava nyppyläinen pinta, joka stimuloi tuntoaistia. Sopii hyvin lapsille, joiden on vaikeaa tarttua palloihin ja saada niitä kiinni. Voidaan käyttää myös vedessä. TPR.
  10,90 €
 • Haitta-aineeton
  Nystyräpallo Ø 17,5 cm

  Nystyräpallo Ø 17,5 cm

  Tuotenro: 75248
  Helposti tartuttava nyppyläinen pinta, joka stimuloi tuntoaistia. Sopii hyvin lapsille, joiden on vaikeaa tarttua palloihin ja saada niitä kiinni. Voidaan käyttää myös vedessä. PVC:tä, ei sisällä kiellettyjä ftalaatteja.
  12,10 €
 • Haitta-aineeton
  Tasapainopalkit, 6 kpl

  Tasapainopalkit, 6 kpl

  Tuotenro: 71088
  6 kpl palkkeja, jotka on yhdistetty toisiinsa säädettävällä narulla. Jokaisella palkilla on liukueste pohjassa. Lapset voivat kehittää tasapainoa lisäämällä palkkien välistä etäisyyttä. Polypropeenia. Mitat 50 x 14 cm. Yli 3-vuotiaille.
  65,00 €
 • Body Wheel XL, GONGE

  Body Wheel XL, GONGE

  Tuotenro: 71018
  Body Wheel on tuote kaikenikäisille ja se harjoittaa kehon ketteryyttä, voimaa ja tasapainoa. Pyöritä pyörää selässä tai vatsalla. Jopa nuoremmat lapset saavat helposti pyörän liikkeelle. Pyöriä voidaan myös pinota toistensa päälle, jolloin muodostuu torni tai tunneli, jota voi ryömiä läpi. Jokaisessa pyörässä on pehmeä kumirengas sormien, varpaiden ja lattian suojaamiseksi.
  219,00 €
 • Haitta-aineeton
  Tasapainokivet, 6 kpl

  Tasapainokivet, 6 kpl

  Tuotenro: 71089
  6 osaa, jotka on yhdistetty toisiinsa säädettävällä narulla. Jokaisella osalla on liukueste pohjassa. Lapset voivat kehittää tasapainoa lisäämällä palkkien välistä etäisyyttä. Polypropeenia. Mitat pohja Ø 32, kansi Ø 23, korkeus 13 cm. Yli 3-vuotiaille.
  59,00 €
 • Haitta-aineeton
  Taspainopalkit ja -kivet, 12 kpl

  Taspainopalkit ja -kivet, 12 kpl

  Tuotenro: 71090
  6 palkkia ja 6 kiveä, jotka saa, jotka on yhdistetty toisiinsa säädettävällä narulla. Jokaisella osalla on liukueste pohjassa. Lapset voivat kehittää tasapainoa lisäämällä osien välistä etäisyyttä. Polypropeenia. Palkkien mitat: 50 x 14 cm. Kivien mitat: pohja Ø 32, kansi Ø 23, korkeus 13 cm. Yli 3-vuotiaille.
  111,00 €
 • Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.