Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Toimituksissamme saattaa ilmetä viivästyksiä Posti- ja logistiikka-alan unionin lakon ja lakkoa tukevien toimien vuoksi.

Uimalauta

Tuotenro: 87199
Otereiät. Lasten kokoja. Valikoidut värit.
Hinta
22,00 €

Tehdastilaustuote

Tuotetiedot

 • Tuote: Uimalauta

Muutkin ostivat

 • Tehtäväkortit - Rauhallinen luokka

  Tehtäväkortit - Rauhallinen luokka

  Tuotenro: 112383
  Rauhallinen luokka - tehtäväkorteissa on tehtäviä, joiden avulla voit kasvattaa oppilaiden itsetuntoa ja lisätä turvallisuutta ryhmässä toimimiseen. Helppojen harjoitusten avulla hitsautuvat ryhmät yhteen niin että ne selviytyvät myös vaativammista tehtävistä. Rauhallinen luokka -tehtäväkortit sisältävät 18 erilaista ja erityyppistä harjoitusta ja tehtävää.
  29,00 €
 • Aktiviteettipakkaus - Pulssinnostatus

  Aktiviteettipakkaus - Pulssinnostatus

  Tuotenro: 112379
  Pulssinnostatus-paketti auttaa jaksamaan läpi rankan koulupäivän ja parantamaan oppimistuloksia. Mukana tulevat aktiviteettikortit sisältävät luonnollisia ja hauskoja yhteistyöharjoituksia, jotka parantavat oppilaiden yhteishenkeä ja ymmärrystä toistensa eroavaisuuksista ja yhtäläisyyksistä. Pakkaus sisältää hulavanteita, hernepusseja, kartioita, sählypalloja, pehmeän pallon, isoja pehmonoppia, reaktiopalloja, jalkalenkkejä, joukkuenauhoja ja vihkosen, jossa on 23 erilaista harjoitusta pulssin nostatukseen.
  299,00 €
 • Rullaluistimet koko 38-41

  Rullaluistimet koko 38-41

  Tuotenro: 98253
  Laadukkaat rullaluistimet koululaisten käyttöön. Kenkä säädettävissä 4 eri kokoon painamalla kantapään painiketta. Kevyesti rullaavat ABEC 5-laakerit. Mukana ylimääräinen jarrupala. Sisäosa polyamidia polyesterivuorella. Ulkokuori PP-muovia, pyörät PU-muovia, jarrut TPR-muovia.
  82,00 €
 • Haitta-aineeton
  NinjaLine Start Set

  NinjaLine Start Set

  Tuotenro: 110193
  Monipuolinen ja hauska esterata, joka voidaan helposti tehdä helpommaksi tai vaikeammaksi. Pakkaukseen sisältyy köysi, jossa on 12 erilaista kiinnityskohtaa, 11 erilaista kiinnikettä kiinnitettäväksi köyteen ja säilytyspussiin. Kokonaispituus 11 m. Yli 6-vuotiaille.
  150,00 €
 • Tehtäväkortit - Pulssinnostatus

  Tehtäväkortit - Pulssinnostatus

  Tuotenro: 112384
  Näiden tehtävien avulla saat nostettua hieman oppilaiden pulssia, jolloin he jaksavat paremmin koko koulupäivän ja myös suoriutuvat tehtävistään helpommin. Tehtävissä on paljon yhteistyöharjoituksia, jotka pitkällä tähätäimellä syvevntävät oppilaiden välistä yhteenkuuluvuutta. Pulssinnostatus -tehtäväkortit sisältävät 23 erilaista aktiviteettia ja tehtävää.
  39,00 €
 • Vastaavat tuotteet

  • Hernepussit kirjaimilla 29 kpl

   Hernepussit kirjaimilla 29 kpl

   Tuotenro: 70040
   NYT ALE -30 %! Hinta ennen alennusta 44,00 €. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
   42,90 €
  • Haitta-aineeton
   Kirjainmattopalat, 32 kpl

   Kirjainmattopalat, 32 kpl

   Tuotenro: 52143
   Aakkoset värikkäillä matonpaloilla, laatan koko 25 x 25 cm. Kirjaimia voi yhdistellä kirjain-hernepussien kanssa. Sarja sisältää pienet kirjaimet. Laatan alapuoli kumia. 100 % polyesteria. Hienopesu 30 °C.
   110,00 €
  • Pujottelukepit kassissa, 12 kpl

   Pujottelukepit kassissa, 12 kpl

   Tuotenro: 71882
   Muoviset pujottelukepit erilaisiin harjoituksiin ja aktiviteetteihin. Kepeissä on metallipiikki, jonka va avulla keppi on helppo kiinnittää maahan. Pituus 150 cm, Ø 2,5 cm.
   76,00 €
  • Lacrosse setti

   Tuotenro: 87287
   Setissä 12 mailaa (6+6) ja kolme palloa.
   220,00 €
  • Kävelysauvasetti 60-135 cm, 3 kpl

   Kävelysauvasetti 60-135 cm, 3 kpl

   Tuotenro: 74024
   Sauvat harjoittavat käsivarsia, olkapäitä, rintalihaksia ja jalkoja tehostaen siten kävelyä. Alumiinisauvoissa on tärähdystä vaimentavat asfalttitassut. Käsihihnat ja kumiset kädensijat, joista saa pitävän ja mukavan otteen. Kolmiosainen, säädettävä pituus, alumiinia.
   111,00 €
  Oletko unohtanut salasanasi?

  Haluatko tehdä ostoksia?

  Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

  Rekisteröidy

  Vaihda salasana

  Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.