Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Puhelin- ja sähköpostiliikenteemme toimii normaalia hitaammin. Pahoittelemme tilannetta.

Tehtävät ja askarteluohjeet

Tehtävät ja askarteluohjeet

Tekolumi

Vinkkinumero 1166 Vaikeusaste: Helppo

Ohjeet:

Testasimme useita tapoja tehdä tekolunta ja tässä teille ne parhaat: Käytimme lumisen maan pohjana valkoista kartonkia ja sekoitusta hienosta ja keskikarkeasta valkoisesta kimallejauheesta. Sitten raastoimme styroxpallon raastinraudalla ja ripottelimme sen pinnalle. Kun halusimme luoda vaikutelman vastasataneesta lumesta, käytimme hienoa valkoista kimallejauhetta ja sirottelimme sitä sammaleille ja oksille. Jos haluat muovailtavaa tekolunta, voit käyttää siihen partavaahtoa (tarkista, että se on allergiatestattua ja hajusteetonta). Sekoita partavaahto ruokasoodaan ja hienoon valkoiseen kimallejauheeseen. Upean vaikutelman voi myös luoda värjätyllä tekolumella. Kokeile sekoittaa hienoa pastellinsinistä kimalletta tai hienoa pastellinroosaa kimalletta ja keskikarkeaa liilaa kimalletta. Kuvassa näkyvä lumipallo on tehty niin, että vesi-ilmapallo täytetään vedellä ja jäädytetään, jonka jälkeen ilmapallo rikotaan ja sisältä paljastuu jääpallo. Vettä voi halutessan myös värjätä esim. elintarvikeväreillä, jolloin saa kauniita värikkäitä jääkoristeita.
Tämä paketti riittää 30 lapselle
66,70 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Kimallejauhe 80 g Kristalli

Tuotenro 78246-100
Värjättyä, hienorakeista kimalletta. Purkin kannen...
10,60 €

Styroxpallo Ø 10 cm 10 kpl

Tuotenro 47907
12,80 €

Kimallejauhe 250 g Kristallinvalk.

Tuotenro 46422-100
Keskikarkea kimalle kätevässä sirotepurkissa. PET...
23,00 €

Kimallejauhe, pastellivärit, 6 x 20 g

Tuotenro 48527
Kimallejauhe on keskikarkeaa, pastelliväreissä. Pu...
11,70 €

Kimallejauhe 6 x 20 g

Tuotenro 78247
Keskikarkea kimalle. Sirotekansi korkin alla. Sisä...
8,60 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.