Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?

Verkkosivujamme päivitetään, pahoittelemme sivujen mahdollista hitautta. Osa sivuista on päivityksen ajan poissa käytöstä jolloin käyttäjälle avautuu virheilmoitus. Päivitys valmistuu viikolla 37.

Tehtävät ja askarteluohjeet

Tehtävät ja askarteluohjeet

Huovutetut silmut

Vinkkinumero 2040 Vaikeusaste: Melko helppo

Ohjeet:

Muotoile pienestä määrästä villaa löysä pallo aivan kuin leipoisit taikinaa. Villa kutistuu voimakkaasti huovutuksen aikana, joten pallo voi olla melko suuri. Kastele pallo haaleassa saippuavedessä. Jatka sen pyörittämistä, kunnes se huovuttuu. Anna kuivua yön yli. Kiinnitä pallot pääsiäisvarpuun tai puiden oksiin kevään ensimmäisiksi silmuiksi.
Tämä paketti riittää 20 lapselle
75,00 €

Yhteen pakettiin kuuluu:

Huovutusvillaa, trendivärit 1,5 kg

Tuotenro 45196
Karstattua ja värjättyä villaa. 250 g / väri. Sisä...
75,00 €
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Huom! Emme tee kuluttajakauppaa. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

[SE]Ange din e-post så skickar vi dig ett meddelande med en länk för att välja nytt lösenord.