Virhe

Hups, jotain meni vikaan. Kokeile hetken kuluttua uudelleen.

Vahvista

Haluatko varmasti poistaa korin{0}?
Haluatko varmasti poistaa tuotteen?
Tilauksen arvo on alle 50,00 €. Yleisten toimitusehtojemme mukaisesti emme toimita alle 50,00 € tilauksia. Valitsemalla EI palaat lisäämään tuotteita ostoskoriin. Lekolarin yleiset toimitusehdot eivät tyypillisesti koske sopimusasiakkaitamme. Toivomme myös sopimusasiakkaidemme huomioivan pienten toimitusten merkittävän ympäristövaikutuksen.

Haluatko vahvistaa tilauksen?
Du gjorde en kopia av listan \"{0}\". Den heter \"{1}\".

Opetusvälineiden uutuustuotteita

 • Vesieläinhaavi

  Vesieläinhaavi

  Tuotenro: 137085
  Alennusprosentti 30% listahinnasta. Kirjautuneena käyttäjänä näet alennetun hinnan suoraan tuotteella. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia. Kampanjahinta voimassa 15.6. saakka.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Planktonhaavi, 65µm

  Planktonhaavi, 65µm

  Tuotenro: 137089
  Alennusprosentti 30% listahinnasta. Kirjautuneena käyttäjänä näet alennetun hinnan suoraan tuotteella. Hinnasta ei myönnetä muita alennuksia. Kampanjahinta voimassa 15.6. saakka.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Kiikarit 7 x 35, Nikon

  Kiikarit 7 x 35, Nikon

  Tuotenro: 137090
  Kiikarit nopealla tarkennuksella ja suurella linssin halkaisijalla takaavat kirkkaamman ja laajemman näkökentän. Linsseissä on monikerroksinen pinnoite, joka tuottaa kirkkaita ja teräviä kuvia Kierrettävä ja liu'utettava silmävälin säätö. Kumipäällysteinen. Sopii esimerkiksi tähtitiedeen ja lintujen tarkkailuun. Voidaan kiinnittää statiiviin. 7-kertainen suurennus, objektiivin halkaisija 35 mm. Nikon Aculon A211.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Hermomalli, 5-osainen

  Hermomalli, 5-osainen

  Tuotenro: 123741
  Physiology of Nerves -sarja esittelee ihmisen hermoston perusrakenteet. Jokainen hermomallin viidestä osasta näyttää muovisen värillisen kohokuviomallin tärkeimmistä synapsin muunnelmista. Kaikki hermofysiologian sarjan osat voivat kiinnittyä magneettisesti kuvattuun alustaan, joka esittää hermokomponentit eloisin värein. Jokainen hermo-osa on saatavana myös erikseen.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Hampaiden kehitysmalli, 4-osainen

  Hampaiden kehitysmalli, 4-osainen

  Tuotenro: 123847
  Hampaiden kehitysmalli, joka näyttää 4 hampaiden kehitysvaihetta: vastasyntynyt, 5-vuotias lapsi, 9-vuotias lapsi ja nuori aikuinen. Malli on valettu luonnollisesta näytteestä, ylä- ja alaleuan puolikkaasta. Jalusta. Mitat: 33 x 10 x 20 cm. Paino: 58 g.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Kasvisolumalli, 2-osainen

  Kasvisolumalli, 2-osainen

  Tuotenro: 123848
  Tämä kaksiosainen kasvisolumalli näyttää tyypillisen kasvisolun rakenteet kuten ne nähdään elektronimikroskoopilla. Kasvisolun sytoplasma ja kaikki tärkeät soluelimet ovat kohotettuina ja värillisinä. Mallin sisältö: soluseinä, solukalvo, tuma, sileä endoplasminen verkkokalvo, karkea endoplasminen retikulumi, ribosomit, kloroplastit, mitokondriot ja diktyosomit/Golgi-laitteisto. Mitat: 20 x 11,5 x 33 cm. Paino: 1,461 kg.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Eläinsolumalli, 2-osainen

  Eläinsolumalli, 2-osainen

  Tuotenro: 123647
  Tämä kaksiosainen eläinsolumalli näyttää tyypillisen eläinsolun muodon ja rakenteen elektronimikroskoopilla nähtynä. Kaikki tärkeät soluelimet näkyvät kohokuvina eri väreissä, esim. tuma, mitokondriot, sileä ja karkea solulimakalvosto, tyvikalvo, kollageenikuidut. Golgin laite, mikrovillukset ja lysosomit. Suurennos n. 10 000x, Mitat: n. 21x11x31 cm. Paino: n. 800 g.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Luuranko nivelsitein ja lihaspiirroksin, 170 cm

  Luuranko nivelsitein ja lihaspiirroksin, 170 cm

  Tuotenro: 123959
  Luuranko, jossa on yli 600 käsin numeroitua, merkittyä yksityiskohtaa, mukaan lukien käsinmaalatut lihasten paikat ja lisäykset, joustava selkäranka ja nivelsiteet, ulkonevat selkäydinhermot ja nikamavaltimot sekä kolmiosainen kallo, jossa on yksittäin lisätyt hampaat. Metallinen, pyörällinen teline, läpinäkyvä pölysuoja.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Luuranko 170 cm

  Luuranko 170 cm

  Tuotenro: 123960
  Luonnollisen kokoinen luuranko ja kolmiosainen kallo magneettisilla liitännöillä. Yksittäin asennetut hampaat. Raajat voidaan poistaa nopeasti ja helposti. Metallinen teline pyörillä, läpinäkyvä pölysuoja.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
 • Raskausmalli, 5-osainen

  Raskausmalli, 5-osainen

  Tuotenro: 123649
  Sarja havainnollistaa alkion ja sikiön tärkeimmät kehitysvaiheet. 1 kk, 2 kk, 3 kk, 5 kk, 7 kk. Kaikki mallit samalla jalustalla.
  Kirjaudu nähdäksesi hinnat
Oletko unohtanut salasanasi?

Haluatko tehdä ostoksia?

Jokaisen käyttäjän tulee rekisteröityä verkkokauppaan ja luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Lekolar-Printel Oy:n asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, sekä niille peruspalveluita tuottavat yritykset. Valitettavasti emme myy yksityishenkilöille.

Rekisteröidy

Vaihda salasana

Unohditko salasanasi? Tilaa sähköpostiisi ohjeet salasanan uusimiseen.